po prostu znalezc sobie inne hobby niz picie, wystarczy na forum poczytac co pisze pewnien ziomek zeby ochota na alko przeszla na bardzo długo

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
po prostu znalezc sobie inne hobby niz picie, wystarczy na forum poczytac co pisze pewnien ziomek zeby ochota na alko przeszla na bardzo długo
wiadomo, tak calkowicie to slabo i bez sensuHeretyk pisze: ↑03-11-2024, 15:59o chłopie, zarejestrowałem się tu w 2007 i od tego czasu rzucam picie, tak że wiesz...aczkolwiek fakt, że ograniczyłem już bardzo, bardzo mocno i jest to jakiś sukces. ale też się pogodziłem z tym, ze nigdy nie przestanę całkowicie
a różnych hobby mam tyle, że nie wiem gdzie łapy włożyć. doba jest za krótka
Za stary:))) pić cza umić.DST pisze: ↑03-11-2024, 14:35Parę dni temu miałem 34. urodziny. Mój brat przyjechał z kumplem, poszliśmy sobie do knajpy na koncercik i poszło dużo wódy. Normalnie pijam praktycznie tylko jakieś kraftowe piwo, wódkę okazyjnie czasem jak gdzieś się ruszę na miasto. Po tym wieczorze czułem się jak szmata do podłogi i miałem czkawkę przez dobę. Za stary jestem na to gówno. Cena jaką trzeba za to zapłacić przewyższa benefity.
dla smaku przecież można, albo dla towarzystwa, albo zdrowotności,ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-11-2024, 21:29Ostatnio przy jakiejś alkoholowej okazji pomyślałem sobie jak w tym mamie z orangutanami "Where profit?" I od tego czasu chyba nic nie wypiłem. Może innych to rozluźnia czy coś, ale osobiście nie widzę zysku. Ciekawe wydaje mi się, że jak ktoś powie, że nie pije, to zawsze padają pytania dlaczego, ale nikt nigdy nie zapyta pijącego "dlaczego pijesz?".
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Lokalny, bdb zaopatrzony sklepik. Potwierdzam, Tremens jest pyszotka. Argentum wziąłem po raz pierwszy i raczej ostatni. Dobre i tyle.
Chyba na tym robiłem porterówkę co dwie imprezy poskładała.Sybir pisze: