Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Pokój AA

29-06-2025, 17:08

Na luzaka. Tryb sportowy ale jednoczesnie wyzwaniowy. To będzie ciężki tydzień.

Zamierzam pewne rzeczy sfinalizować i sie obrzydliwie wzbogacić.

I zapomnieć o nich :) to najważniejsze. Pal licho ile z tego będzie. Nie chcę już w tym uczestniczyć.

Pewnie jak śledzisz FB widzisz ze strona przeciwna nie ma już siły na walkę ze mną. Szczerze... Ja tez nie nie mam. Mają teraz nowego wroga :D

Jeśli zapytasz dlaczego nie mają? Weszła im prokuratura. Ktoś tam trafił do aresztu.. Walcząc ze mną jakbyś walczył z wszystkimi... Pfff

Mają możliwość - niech to kupią ode mnie i pokażą jakimi sa solidnymi szeryfami. I tak tam zrobię spotkanie z ludźmi i tzw mindfuck.

Mogą napierdalać po telewizji, radiu, czymkolwiek - mnie to nie wzrusza.

Nie ze mną te numery. Myślisz ze jak mam zielone światło od Marszałka to powstrzyma mnie jakaś banda greenpiowcow?

Hah pobożne życzenia. W Koalicji obybywatelskiej masz skurwysunow i to oni trzymają partie i struktury lokalne za mordę.

Ze plują jadem na mnie - jest mi to obojętne.

Tak się kogoś boją - nas w sensie.

Ile te tereny są warte? W zależności kto pyta.

Burmistrz odpuścił - nie dziwię mu się. Nie chodziło o to zeby kogoś zniszczyć - pech że trafiło na nas. Jest ofiarą pokątną, chcieliśmy dorwac tych idiotow z greenpeaxu i dorwalismy.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

29-06-2025, 17:53

ta sprawa budowy wypisska toksycznych odpadów ludziom pod oknem? no cóż też bym pewnie na trzeźwo nie dał rady
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

29-06-2025, 17:59

Stary na Ślaśku to jest normalna kolej rzeczy ,że tereny pokopalniane się rekultywuje. I nikt tu nie ma bólu dupu.

Wyobrażasz sobie mafię śmieciową co do naszego doła wysypuje odpady bez kodu? Ja sobie nie wyobrażam.

Szczerze jesteśmy tam zbawieniem. nasza działalność- robimy wszystko w oparciu o obowiązujące przepisy. A to że (cześć ludzi-to mała garstka) będzie protestować. To normalne.

Nie chce wyjść na chama ale komplenite mnie to nie wzrusza. Moga się tam zabujać, przypinać do słupów elektrycznego napięcią jest mi to obojętne.

NIe wiem czy kiedyś widziałeś film Ocalony o żołnieżach z navy selas. Tam padł taki dialog czy zabić świadków- i że drużyna tworzy team (w tym wypadku KO). Absolutnie podzielam zdanie, że cel uświęca środki. Nie każdy musi nas lubić ,nie każdy zgadzać ale jeśli jesteś na pokładzie co tonie i sam z niego uciekasz to znaczy ,że jesteś słabeuszem.
ODPOWIEDZ