Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
czas na forume sie nie zmienil automatycznie

Guilty of being right
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Powiem tak - tego forum nie traktujemy jak wzorowy działkowiec swoich trzech arów - nie wszystko musi być pod linijkę, podkreślone rabatkami kwiatów, przycięty żywopłot i pomidory na palikach. To raczej piękny, dziki ogród, gdzie pozwalamy użytkownikowym pędom rosnąc sobie wybujale, rozsiewać bez ograniczeń, uwiądem narastać i walczyć o światło słoneczne. Ale i najbardziej leniwy ogrodnik musi tu czasami motyką walnąć, gdy przejść już nie można bo oset i pokrzywy po pachy.manieczki pisze:Co to za zwyczaj kasowania(!) postow?!
W Voivod było tego chyba ze trzy strony, których wczęsniej nie widziałem - plewiłem w pocie czoła.
W zbiorniku post+cytaty tomasza, które sam chciał żeby usunąc bo pojebały mu się po pijaku fora :) + ze trzy posty w "PRL" i coś tam może pojedynczo poleciało jeszcze, ale głownie to te dwa. Ne wiem jak bardzo forum zasrane jest Waszymi czułościami w innych miejscach bo nie mam czasu łazić po wszystkich tematach.
Jak sie nie trawicie to zamiast zachowywać się jak stare małżeństwo włączcie sobie zbawienną opcję 'ignore' i życie stanie się lepsze. Czytanie w co drugim temacie "jak tam arcturus""spierdalaj debilu" - i dalsze rozwinięcia tego naprawdę nikogo nie bawią.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
To jest kwestia indywidualnych ustawień. Masz w profilu ustawione nie uwzględnianie zmiany czasu na letni.uglak pisze:czas na forume sie nie zmienil automatycznie
User Control Panel > Board preferences > Edit global settings

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- uglak
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Maria Konopnicka - to Ty? Czy to fragment nowego dziela?Olo pisze:Powiem tak - tego forum nie traktujemy jak wzorowy działkowiec swoich trzech arów - nie wszystko musi być pod linijkę, podkreślone rabatkami kwiatów, przycięty żywopłot i pomidory na palikach. To raczej piękny, dziki ogród, gdzie pozwalamy użytkownikowym pędom rosnąc sobie wybujale, rozsiewać bez ograniczeń, uwiądem narastać i walczyć o światło słoneczne. Ale i najbardziej leniwy ogrodnik musi tu czasami motyką walnąć, gdy przejść już nie można bo oset i pokrzywy po pachy.
Bawic bawia mnie i znajomych krolika, ale za to jednemy takiemu co ma nick z cyferek pewnie zylka na czole pulsuje jak czyta posta/y :DOlo pisze:Czytanie w co drugim temacie "jak tam arcturus""spierdalaj debilu" - i dalsze rozwinięcia tego naprawdę nikogo nie bawią.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lucek
- weteran forumowych bitew
opłatkowa biel, ogrody, ogródki, grządki kwiatów, pomidory,roślinność, niewątpliwie jesień życia zastukała do drzwi
Przeceniasz się synek. Myślę, że ci się coś wydaje, ale jeżeli cię to bawi, to zapraszam.manieczki pisze: Bawic bawia mnie i znajomych krolika, ale za to jednemy takiemu co ma nick z cyferek pewnie zylka na czole pulsuje jak czyta posta/y :D
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"dobra zmiana", pewnie zbyszek kazal :/manieczki pisze:Co to za zwyczaj kasowania(!) postow?!
woodpecker from space
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
W 100% popieram czyszczenie forum. Mi się już od mniej więcej 3-4 lat nie chce, ale jeśli ktoś ma do tego zdrowie to ze szczęścia wypada jedynie głośno i energicznie przyklasnąć. Jak już parokrotnie pisałem wolę, żeby każdego dnia zamieszczano nawet pojedyncze wypowiedzi, ale na sensownym poziomie niż ten istny potok gówna liczony w setkach postów. Prawdę powiedziawszy wolałbym wręcz odczuwać niedosyt po każdym zalogowaniu zamiast tego co jest teraz. Nie ustawię przecież "ignore" na 3/4 użytkowników, a szambonurkiem dysponującym codziennie kilkoma godzinami wolnego czasu na taplanie się w śmierdzącej brei bynajmniej nie jestem. Niektóre z wątków w 80-90% składają się z mało zabawnych bzdur nie na temat. Zaglądam tu już jedynie z czystej szajby, a to i tak raz na parę tygodni.
Widzę bulwers, że Olo trochę podziałał, a co wy na to, że na przykład z tematu o THRONEUM wywaliłem kiedyś chyba większość wpisów? Przykładów mógłbym podać więcej.
Podziwiam i pozdrawiam kilku(nastu) ostatnich Mohikanów jak użytkownik Nasum, którzy jeszcze mają siłę i nie potonęli w tym szambie. Niech przykładem dla trolli będzie użytkownik Kingu, któremu lada moment stuknie 14 lat na forum, a zawsze pisał tylko wtedy, kiedy miał coś ciekawego do przekazania. Nie muszę się z nim zgadzać w każdej kwestii (możliwe, że częściej mam odmienne zdanie), ale czytając jego posty nie mam poczucia, że lasuje mi się mózg i przede wszystkim, że marnuję swój cenny czas.
Widzę bulwers, że Olo trochę podziałał, a co wy na to, że na przykład z tematu o THRONEUM wywaliłem kiedyś chyba większość wpisów? Przykładów mógłbym podać więcej.
Podziwiam i pozdrawiam kilku(nastu) ostatnich Mohikanów jak użytkownik Nasum, którzy jeszcze mają siłę i nie potonęli w tym szambie. Niech przykładem dla trolli będzie użytkownik Kingu, któremu lada moment stuknie 14 lat na forum, a zawsze pisał tylko wtedy, kiedy miał coś ciekawego do przekazania. Nie muszę się z nim zgadzać w każdej kwestii (możliwe, że częściej mam odmienne zdanie), ale czytając jego posty nie mam poczucia, że lasuje mi się mózg i przede wszystkim, że marnuję swój cenny czas.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
jak nigdy na żadnym forum nie miałem nikogo w ignorowanych, tak tu będzie już chyba z 5 osób i zastanawiam się nad kolejnymi. po prostu się nie da inaczej. no i zaglądam tylko raz czy dwa w tygodniu, co kiedyś było nie do pomyślenia. smutne co się stało z tym forum
- hcpig
Formuła forume się wyczerpała, to co zamykamy interes?
Yare Yare Daze
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
a masz udziały w tym interesie, ze używasz formy wspólnej?hcpig pisze:Formuła forume się wyczerpała, to co zamykamy interes?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Drone
Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.Heretyk pisze:jak nigdy na żadnym forum nie miałem nikogo w ignorowanych, tak tu będzie już chyba z 5 osób i zastanawiam się nad kolejnymi. po prostu się nie da inaczej. no i zaglądam tylko raz czy dwa w tygodniu, co kiedyś było nie do pomyślenia. smutne co się stało z tym forum
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Drone pisze:Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.Heretyk pisze:jak nigdy na żadnym forum nie miałem nikogo w ignorowanych, tak tu będzie już chyba z 5 osób i zastanawiam się nad kolejnymi. po prostu się nie da inaczej. no i zaglądam tylko raz czy dwa w tygodniu, co kiedyś było nie do pomyślenia. smutne co się stało z tym forum
Muszę Cię zmartwić ale 90 % moich postów dotyczy stricto tematów muzycznych:) Patrząc że mam ich ponad 2000 od końca lipca nie jest tak źle ze mną:)
Jakby wyjebać Twoje "to oczywiste" ranking Twoich postów spadł by o 1/3 i tu Cię muszę zmartwić:)
A paraolimpiadą nazwałbym twoje opiniotwórcze równania z których wiele osób ma tu niezła bekę:)
Pozdrawiam Dronciu:)
Ostatnio zmieniony 02-04-2016, 12:18 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ale o sobie pierdolą chyba głównie w tematach nie muzycznych, które do tego właśnie służą, typu kto co zeżarł, wypił, zaruchał itd? czy w muzycznych też? pytam, bo śledzę od pewnego czasu dosłownie kilka(naście) wątków, a resztę olewam. szkoda czasu ogólnieDrone pisze: Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.
- Drone
Pierdolą wszędzie. Patrz post powyżej. Tak to właśnie wygląda :)Heretyk pisze:ale o sobie pierdolą chyba głównie w tematach nie muzycznych, które do tego właśnie służą, typu kto co zeżarł, wypił, zaruchał itd? czy w muzycznych też? pytam, bo śledzę od pewnego czasu dosłownie kilka(naście) wątków, a resztę olewam. szkoda czasu ogólnieDrone pisze: Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.
-
nie widzę bo tomasza choć w miarę lubię, mam w ignorowanych akurat :)
- Drone
-
Co nie zmienia czasem faktu że to i tak ciekawsze od twojej smutnej twórczości. Wolę Manieczka jak Twoje "to oczywiste" . Nie tylko zresztą ja tak mam:) Jak tam nikogo bym do "ignorowanych " nie dodał:) Przy rozmowach o Anthrax miałem błysk w oczach i banana na twarzy:) Czasem od "chuji" trzeba się powyzywać- mi to bardzo odpowiada i jest dobrze jak jest na nieszczęście innych:)Drone pisze:Pierdolą wszędzie. Patrz post powyżej. Tak to właśnie wygląda :)Heretyk pisze:ale o sobie pierdolą chyba głównie w tematach nie muzycznych, które do tego właśnie służą, typu kto co zeżarł, wypił, zaruchał itd? czy w muzycznych też? pytam, bo śledzę od pewnego czasu dosłownie kilka(naście) wątków, a resztę olewam. szkoda czasu ogólnieDrone pisze: Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.
- Drone
Ja wchodzę na to forum, by rozmawiać o muzyce. Tylko to mnie interesuje. Całą resztę uważam za zbędny dodatek. Masz inne spojrzenie na to? Ok, twoja sprawa. Mnie to - podobnie jak zdanie "innych" - mało obchodzi :)