Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

28-03-2016, 23:04

czas na forume sie nie zmienil automatycznie

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

29-03-2016, 07:22

manieczki pisze:Co to za zwyczaj kasowania(!) postow?!
Powiem tak - tego forum nie traktujemy jak wzorowy działkowiec swoich trzech arów - nie wszystko musi być pod linijkę, podkreślone rabatkami kwiatów, przycięty żywopłot i pomidory na palikach. To raczej piękny, dziki ogród, gdzie pozwalamy użytkownikowym pędom rosnąc sobie wybujale, rozsiewać bez ograniczeń, uwiądem narastać i walczyć o światło słoneczne. Ale i najbardziej leniwy ogrodnik musi tu czasami motyką walnąć, gdy przejść już nie można bo oset i pokrzywy po pachy.

W Voivod było tego chyba ze trzy strony, których wczęsniej nie widziałem - plewiłem w pocie czoła.
W zbiorniku post+cytaty tomasza, które sam chciał żeby usunąc bo pojebały mu się po pijaku fora :) + ze trzy posty w "PRL" i coś tam może pojedynczo poleciało jeszcze, ale głownie to te dwa. Ne wiem jak bardzo forum zasrane jest Waszymi czułościami w innych miejscach bo nie mam czasu łazić po wszystkich tematach.
Jak sie nie trawicie to zamiast zachowywać się jak stare małżeństwo włączcie sobie zbawienną opcję 'ignore' i życie stanie się lepsze. Czytanie w co drugim temacie "jak tam arcturus""spierdalaj debilu" - i dalsze rozwinięcia tego naprawdę nikogo nie bawią.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

29-03-2016, 07:35

uglak pisze:czas na forume sie nie zmienil automatycznie
To jest kwestia indywidualnych ustawień. Masz w profilu ustawione nie uwzględnianie zmiany czasu na letni.

User Control Panel > Board preferences > Edit global settings

Obrazek
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
uglak

29-03-2016, 09:24

podziekowal
Guilty of being right
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-03-2016, 13:31

Olo pisze:Powiem tak - tego forum nie traktujemy jak wzorowy działkowiec swoich trzech arów - nie wszystko musi być pod linijkę, podkreślone rabatkami kwiatów, przycięty żywopłot i pomidory na palikach. To raczej piękny, dziki ogród, gdzie pozwalamy użytkownikowym pędom rosnąc sobie wybujale, rozsiewać bez ograniczeń, uwiądem narastać i walczyć o światło słoneczne. Ale i najbardziej leniwy ogrodnik musi tu czasami motyką walnąć, gdy przejść już nie można bo oset i pokrzywy po pachy.
Maria Konopnicka - to Ty? Czy to fragment nowego dziela?
Olo pisze:Czytanie w co drugim temacie "jak tam arcturus""spierdalaj debilu" - i dalsze rozwinięcia tego naprawdę nikogo nie bawią.
Bawic bawia mnie i znajomych krolika, ale za to jednemy takiemu co ma nick z cyferek pewnie zylka na czole pulsuje jak czyta posta/y :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

29-03-2016, 19:01

opłatkowa biel, ogrody, ogródki, grządki kwiatów, pomidory,roślinność, niewątpliwie jesień życia zastukała do drzwi
535

29-03-2016, 20:43

manieczki pisze: Bawic bawia mnie i znajomych krolika, ale za to jednemy takiemu co ma nick z cyferek pewnie zylka na czole pulsuje jak czyta posta/y :D
Przeceniasz się synek. Myślę, że ci się coś wydaje, ale jeżeli cię to bawi, to zapraszam.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-03-2016, 08:31

manieczki pisze:Co to za zwyczaj kasowania(!) postow?!
"dobra zmiana", pewnie zbyszek kazal :/
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

02-04-2016, 08:26

W 100% popieram czyszczenie forum. Mi się już od mniej więcej 3-4 lat nie chce, ale jeśli ktoś ma do tego zdrowie to ze szczęścia wypada jedynie głośno i energicznie przyklasnąć. Jak już parokrotnie pisałem wolę, żeby każdego dnia zamieszczano nawet pojedyncze wypowiedzi, ale na sensownym poziomie niż ten istny potok gówna liczony w setkach postów. Prawdę powiedziawszy wolałbym wręcz odczuwać niedosyt po każdym zalogowaniu zamiast tego co jest teraz. Nie ustawię przecież "ignore" na 3/4 użytkowników, a szambonurkiem dysponującym codziennie kilkoma godzinami wolnego czasu na taplanie się w śmierdzącej brei bynajmniej nie jestem. Niektóre z wątków w 80-90% składają się z mało zabawnych bzdur nie na temat. Zaglądam tu już jedynie z czystej szajby, a to i tak raz na parę tygodni.
Widzę bulwers, że Olo trochę podziałał, a co wy na to, że na przykład z tematu o THRONEUM wywaliłem kiedyś chyba większość wpisów? Przykładów mógłbym podać więcej.
Podziwiam i pozdrawiam kilku(nastu) ostatnich Mohikanów jak użytkownik Nasum, którzy jeszcze mają siłę i nie potonęli w tym szambie. Niech przykładem dla trolli będzie użytkownik Kingu, któremu lada moment stuknie 14 lat na forum, a zawsze pisał tylko wtedy, kiedy miał coś ciekawego do przekazania. Nie muszę się z nim zgadzać w każdej kwestii (możliwe, że częściej mam odmienne zdanie), ale czytając jego posty nie mam poczucia, że lasuje mi się mózg i przede wszystkim, że marnuję swój cenny czas.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Heretyk

02-04-2016, 10:19

jak nigdy na żadnym forum nie miałem nikogo w ignorowanych, tak tu będzie już chyba z 5 osób i zastanawiam się nad kolejnymi. po prostu się nie da inaczej. no i zaglądam tylko raz czy dwa w tygodniu, co kiedyś było nie do pomyślenia. smutne co się stało z tym forum
Awatar użytkownika
hcpig

02-04-2016, 10:50

Formuła forume się wyczerpała, to co zamykamy interes?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

02-04-2016, 11:20

hcpig pisze:Formuła forume się wyczerpała, to co zamykamy interes?
a masz udziały w tym interesie, ze używasz formy wspólnej?
Awatar użytkownika
Drone

02-04-2016, 12:11

Heretyk pisze:jak nigdy na żadnym forum nie miałem nikogo w ignorowanych, tak tu będzie już chyba z 5 osób i zastanawiam się nad kolejnymi. po prostu się nie da inaczej. no i zaglądam tylko raz czy dwa w tygodniu, co kiedyś było nie do pomyślenia. smutne co się stało z tym forum
Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
tomaszm

02-04-2016, 12:16

Drone pisze:
Heretyk pisze:jak nigdy na żadnym forum nie miałem nikogo w ignorowanych, tak tu będzie już chyba z 5 osób i zastanawiam się nad kolejnymi. po prostu się nie da inaczej. no i zaglądam tylko raz czy dwa w tygodniu, co kiedyś było nie do pomyślenia. smutne co się stało z tym forum
Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.

Muszę Cię zmartwić ale 90 % moich postów dotyczy stricto tematów muzycznych:) Patrząc że mam ich ponad 2000 od końca lipca nie jest tak źle ze mną:)

Jakby wyjebać Twoje "to oczywiste" ranking Twoich postów spadł by o 1/3 i tu Cię muszę zmartwić:)

A paraolimpiadą nazwałbym twoje opiniotwórcze równania z których wiele osób ma tu niezła bekę:)

Pozdrawiam Dronciu:)
Ostatnio zmieniony 02-04-2016, 12:18 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Heretyk

02-04-2016, 12:17

Drone pisze: Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.
ale o sobie pierdolą chyba głównie w tematach nie muzycznych, które do tego właśnie służą, typu kto co zeżarł, wypił, zaruchał itd? czy w muzycznych też? pytam, bo śledzę od pewnego czasu dosłownie kilka(naście) wątków, a resztę olewam. szkoda czasu ogólnie
Awatar użytkownika
Drone

02-04-2016, 12:22

Heretyk pisze:
Drone pisze: Problem leży wyłącznie w tym, że zbyt wielu użytkowników pisze tu o sobie zamiast o muzyce. Efekt jest taki, że łatwiej znaleźć relację z paraolimpiady seksualnej w motelu na przedmieściach Sosnowca niż rzeczowe opinie nt. ostatniej płyty NILE :) Jestem za wycinaniem w pień tego gówna, tak jak Maniek napisał.
ale o sobie pierdolą chyba głównie w tematach nie muzycznych, które do tego właśnie służą, typu kto co zeżarł, wypił, zaruchał itd? czy w muzycznych też? pytam, bo śledzę od pewnego czasu dosłownie kilka(naście) wątków, a resztę olewam. szkoda czasu ogólnie
Pierdolą wszędzie. Patrz post powyżej. Tak to właśnie wygląda :)
Heretyk

02-04-2016, 12:28

nie widzę bo tomasza choć w miarę lubię, mam w ignorowanych akurat :)
Awatar użytkownika
Drone

02-04-2016, 12:28

No to sam rozumiesz :)
tomaszm

02-04-2016, 12:29

Drone pisze:
Heretyk pisze:
Pierdolą wszędzie. Patrz post powyżej. Tak to właśnie wygląda :)
Co nie zmienia czasem faktu że to i tak ciekawsze od twojej smutnej twórczości. Wolę Manieczka jak Twoje "to oczywiste" . Nie tylko zresztą ja tak mam:) Jak tam nikogo bym do "ignorowanych " nie dodał:) Przy rozmowach o Anthrax miałem błysk w oczach i banana na twarzy:) Czasem od "chuji" trzeba się powyzywać- mi to bardzo odpowiada i jest dobrze jak jest na nieszczęście innych:)
Awatar użytkownika
Drone

02-04-2016, 12:35

Ja wchodzę na to forum, by rozmawiać o muzyce. Tylko to mnie interesuje. Całą resztę uważam za zbędny dodatek. Masz inne spojrzenie na to? Ok, twoja sprawa. Mnie to - podobnie jak zdanie "innych" - mało obchodzi :)
ODPOWIEDZ