Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

25-11-2016, 19:07

535 pisze: O kurwa. NIE. To pierwszy krok do zabicia jakiejkolwiek dyskusji. Żadnej moderacji w tym stylu, bo można od razu wyłączyć to w pizdu. Zupełnie niezrozumiałe jest dla mnie to, że takie rozwiązania proponuje, człowiek otwarty na świat, inteligentny, elokwentny i oczytany.
naprawdę uważasz, że trzeba powtarzać po 100 razy że się czegoś nie lubi? masz użytkowników tego forum za debili i sądzisz, że nie rozumieją i nie pamiętają, co się komu podoba a komu nie? :) ja, obdarzony taką sobie pamięcią, z zamkniętym oczami i w środku nocy odpowiem na pytanie jakie są preferencje większości kolegów z forum :) na chuj to powtarzać w nieskończoność?
535

25-11-2016, 19:10

COFFIN pisze:
Heretyk pisze:
[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
TAK
+ oczywiście.
To możecie mnie od razu wypierdolić, gdyż nie mam zamiaru się do tego dostosować. Wszyscy zaoszczędzimy trochę czasu i prądu, a niektórzy łez i nerwów.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

25-11-2016, 19:11

Heretyk pisze: naprawdę uważasz, że trzeba powtarzać po 100 razy że się czegoś nie lubi? masz użytkowników tego forum za debili i sądzisz, że nie rozumieją i nie pamiętają, co się komu podoba a komu nie? :) ja, obdarzony taką sobie pamięcią, z zamkniętym oczami i w środku nocy odpowiem na pytanie jakie są preferencje większości kolegów z forum :) na chuj to powtarzać w nieskończoność?
Trzeba powtarzać w kółko, bo tu same korkole i pedały, więc inaczej nie zrozumieją.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Heretyk

25-11-2016, 19:12

535 pisze: To możecie mnie od razu wypierdolić, gdyż nie mam zamiaru się do tego dostosować. Wszyscy zaoszczędzimy trochę czasu i prądu, a niektórzy łez i nerwów.
udajesz, że nie rozumiesz, albo jesteś pijany. innej opcji nie widzę
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 19:13

535, ale jest też mimo wszystko różnica, jak i co się pisze. Dla mnie Twoje podejście w wielu tematach nie ma nic wspólnego z debilizmem. Przynajmniej wiem, o czym mówisz i dlaczego. Merytoryka stary. Czego nie można powiedzieć o kilku wiadomych przypadkach.
'Come the Blessed Madness'
[V]

25-11-2016, 19:14

COFFIN pisze:
Heretyk pisze:
[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
TAK
+ oczywiście. Mnie np Meta nie interesuje, ale to nie powód, żeby zasrać temat. Niby to takie oczywiste.
dokładnie o to mi chodzi.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Karkasonne

25-11-2016, 19:14

COFFIN pisze:535, ale jest też mimo wszystko różnica, jak i co się pisze. Dla mnie Twoje podejście w wielu tematach nie ma nic wspólnego z debilizmem. Przynajmniej wiem, o czym mówisz i dlaczego. .
Kurde mi się tego jeszcze nie udało rozkminić. Zawsze muszę przeczytać kilka razy zanim domyśle się co chciał przekazać.
535

25-11-2016, 19:21

Heretyk pisze:
535 pisze: To możecie mnie od razu wypierdolić, gdyż nie mam zamiaru się do tego dostosować. Wszyscy zaoszczędzimy trochę czasu i prądu, a niektórzy łez i nerwów.
udajesz, że nie rozumiesz, albo jesteś pijany. innej opcji nie widzę
Mam wrażenie, że to wy nie rozumiecie do czego prowadzi twarde egzekwowanie powyższej propozycji i wszystko tylko dlatego, że ktoś nie może przeżyć kpin z jego młodzieńczej muzycznej miłości. Napiszcie, że robicie sobie jaja, bo nie wierzę w to co czytam.
Awatar użytkownika
uglak

25-11-2016, 19:22

Co taki model ma wspolnego z forum czy ogolniej z dyskusja? Zamieni sie to w karykature jak facebooki niektorych nieznoszacych krytyki zespolow, gdzie malkontenci nagradzani sa banami
Guilty of being right
Heretyk

25-11-2016, 19:23

535 pisze: Mam wrażenie, że to wy nie rozumiecie do czego prowadzi twarde egzekwowanie powyższej propozycji i wszystko tylko dlatego, że ktoś nie może przeżyć kpin z jego młodzieńczej muzycznej miłości. Napiszcie, że robicie sobie jaja, bo nie wierzę w to co czytam.
no to trudno, nie dogadamy się. w sumie dziwna sprawa, bo mam Cię za jednego z najmądrzejszych kolegów na tym forum
Heretyk

25-11-2016, 19:24

uglak pisze:
Co taki model ma wspolnego z forum czy ogolniej z dyskusja? Zamieni sie to w karykature jak facebooki niektorych nieznoszacych krytyki zespolow, gdzie malkontenci nagradzani sa banami

kurwa, ale kumasz że można i nawet należy coś krytykować, ale nie po tysiąc razy, bo się robi burdel ?!!!
535

25-11-2016, 19:25

Karkasonne pisze:
COFFIN pisze:535, ale jest też mimo wszystko różnica, jak i co się pisze. Dla mnie Twoje podejście w wielu tematach nie ma nic wspólnego z debilizmem. Przynajmniej wiem, o czym mówisz i dlaczego. .
Kurde mi się tego jeszcze nie udało rozkminić. Zawsze muszę przeczytać kilka razy zanim domyśle się co chciał przekazać.
Problem leży ewidentnie po stronie odbiorcy. Na każdym kroku wietrzysz podstęp, szyderę i zasadzkę, a rzeczywistość jest zazwyczaj dużo przyjemniejsza.
535

25-11-2016, 19:26

Heretyk pisze:
uglak pisze:

kurwa, ale kumasz że można i nawet należy coś krytykować, ale nie po tysiąc razy, bo się robi burdel ?!!!

Idąc tym tropem chwalić można też tylko raz. W ogóle zróbcie jeden głos na jeden temat. Taka reglamentacja. Tak! Najpierw cenzura, potem reglamentacja.
Heretyk

25-11-2016, 19:28

dobra.... ja wysiadam. idę sobie zrobić drinka i posłuchać jakiejś fajnej muzyki. dobranoc
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

535 pisze: Idąc tym tropem chwalić można też tylko raz.
W nomenklaturze forumowej to się nazywa "trumienny gambit".
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
535

Heretyk pisze:
535 pisze: Mam wrażenie, że to wy nie rozumiecie do czego prowadzi twarde egzekwowanie powyższej propozycji i wszystko tylko dlatego, że ktoś nie może przeżyć kpin z jego młodzieńczej muzycznej miłości. Napiszcie, że robicie sobie jaja, bo nie wierzę w to co czytam.
no to trudno, nie dogadamy się. w sumie dziwna sprawa, bo mam Cię za jednego z najmądrzejszych kolegów na tym forum
W naszej brygadzie mam ksywę "profesor". Jako jedyny znam na pamięć cały tekst z worka. W czterech językach.
[V]

25-11-2016, 19:30

uglak pisze:
Na tym forum już od dawna nie ma dyskusji ,przeważa spam , najczęsciej bezmyślne i jałowe tłuczenie wyzwisk i obelg w klawiaturę.
Jeśli np taki facet jak Coffin ma zajawkę na jakąś BM załogę i grupa zapaleńców podziela jego entuzjazm ,to niech sobie piszą,analizują wyciągają wnioski,fajnie się to czyta i taka jest przynajmniej moja wizja forum internetowego,że dzielisz się dobrą energią,tym co ciebie interesuje ,wymieniasz informacje i unikasz tematów na które masz wyjebane. Te kpiny i podśmiechujki już się przejadły,ile można kurwa czytać i jarać sie tymi sucharami powtarzanymi do znudzenia.Kto to pisze?Dziewczynki które prężą muskuły? Tacy twardzi kolesie siedzą przed tymi monitorami,ze ja pierdolę a w realu to by pewnie było:dziękuję,przepraszam,proszę.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Heretyk

25-11-2016, 19:31

[V] pisze:
uglak pisze:
Na tym forum już od dawna nie ma dyskusji ,przeważa spam , najczęsciej bezmyślne i jałowe tłuczenie wyzwisk i obelg w klawiaturę.
Jeśli np taki facet jak Coffin ma zajawkę na jakąś BM załogę i grupa zapaleńców podziela jego entuzjazm ,to niech sobie piszą,analizują wyciągają wnioski,fajnie się to czyta i taka jest przynajmniej moja wizja forum internetowego,że dzielisz się dobrą energią,tym co ciebie interesuje ,wymieniasz informacje i unikasz tematów na które masz wyjebane. Te kpiny i podśmiechujki już się przejadły,ile można kurwa czytać iajarać sie tymi sucharami powtarzanymi do znudzenia.Kto to pisze?Dziewczynki które prężą muskuły? Tacy twardzi kolesie siedzą przed tymi monitorami,ze ja pierdolę a w realu to by pewnie było:dziękuję,przepraszam,proszę.

tak. tak. tak. tak. tak !!!!!!!!!
[V]

25-11-2016, 19:32

dawaj Heretyk idziemy się napić;)
Heretyk

25-11-2016, 19:33

ja piję od jakichś 12 godzin i powoli mam dość, ale z Tobą zawsze i wszędzie
ODPOWIEDZ