naprawdę uważasz, że trzeba powtarzać po 100 razy że się czegoś nie lubi? masz użytkowników tego forum za debili i sądzisz, że nie rozumieją i nie pamiętają, co się komu podoba a komu nie? :) ja, obdarzony taką sobie pamięcią, z zamkniętym oczami i w środku nocy odpowiem na pytanie jakie są preferencje większości kolegów z forum :) na chuj to powtarzać w nieskończoność?535 pisze: O kurwa. NIE. To pierwszy krok do zabicia jakiejkolwiek dyskusji. Żadnej moderacji w tym stylu, bo można od razu wyłączyć to w pizdu. Zupełnie niezrozumiałe jest dla mnie to, że takie rozwiązania proponuje, człowiek otwarty na świat, inteligentny, elokwentny i oczytany.
Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
To możecie mnie od razu wypierdolić, gdyż nie mam zamiaru się do tego dostosować. Wszyscy zaoszczędzimy trochę czasu i prądu, a niektórzy łez i nerwów.COFFIN pisze:+ oczywiście.Heretyk pisze:TAK[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Trzeba powtarzać w kółko, bo tu same korkole i pedały, więc inaczej nie zrozumieją.Heretyk pisze: naprawdę uważasz, że trzeba powtarzać po 100 razy że się czegoś nie lubi? masz użytkowników tego forum za debili i sądzisz, że nie rozumieją i nie pamiętają, co się komu podoba a komu nie? :) ja, obdarzony taką sobie pamięcią, z zamkniętym oczami i w środku nocy odpowiem na pytanie jakie są preferencje większości kolegów z forum :) na chuj to powtarzać w nieskończoność?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
udajesz, że nie rozumiesz, albo jesteś pijany. innej opcji nie widzę535 pisze: To możecie mnie od razu wypierdolić, gdyż nie mam zamiaru się do tego dostosować. Wszyscy zaoszczędzimy trochę czasu i prądu, a niektórzy łez i nerwów.
- COFFIN
535, ale jest też mimo wszystko różnica, jak i co się pisze. Dla mnie Twoje podejście w wielu tematach nie ma nic wspólnego z debilizmem. Przynajmniej wiem, o czym mówisz i dlaczego. Merytoryka stary. Czego nie można powiedzieć o kilku wiadomych przypadkach.
'Come the Blessed Madness'
-
dokładnie o to mi chodzi.COFFIN pisze:+ oczywiście. Mnie np Meta nie interesuje, ale to nie powód, żeby zasrać temat. Niby to takie oczywiste.Heretyk pisze:TAK[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Kurde mi się tego jeszcze nie udało rozkminić. Zawsze muszę przeczytać kilka razy zanim domyśle się co chciał przekazać.COFFIN pisze:535, ale jest też mimo wszystko różnica, jak i co się pisze. Dla mnie Twoje podejście w wielu tematach nie ma nic wspólnego z debilizmem. Przynajmniej wiem, o czym mówisz i dlaczego. .
Mam wrażenie, że to wy nie rozumiecie do czego prowadzi twarde egzekwowanie powyższej propozycji i wszystko tylko dlatego, że ktoś nie może przeżyć kpin z jego młodzieńczej muzycznej miłości. Napiszcie, że robicie sobie jaja, bo nie wierzę w to co czytam.Heretyk pisze:udajesz, że nie rozumiesz, albo jesteś pijany. innej opcji nie widzę535 pisze: To możecie mnie od razu wypierdolić, gdyż nie mam zamiaru się do tego dostosować. Wszyscy zaoszczędzimy trochę czasu i prądu, a niektórzy łez i nerwów.
- uglak
Co taki model ma wspolnego z forum czy ogolniej z dyskusja? Zamieni sie to w karykature jak facebooki niektorych nieznoszacych krytyki zespolow, gdzie malkontenci nagradzani sa banami[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
Guilty of being right
-
no to trudno, nie dogadamy się. w sumie dziwna sprawa, bo mam Cię za jednego z najmądrzejszych kolegów na tym forum535 pisze: Mam wrażenie, że to wy nie rozumiecie do czego prowadzi twarde egzekwowanie powyższej propozycji i wszystko tylko dlatego, że ktoś nie może przeżyć kpin z jego młodzieńczej muzycznej miłości. Napiszcie, że robicie sobie jaja, bo nie wierzę w to co czytam.
-
uglak pisze:Co taki model ma wspolnego z forum czy ogolniej z dyskusja? Zamieni sie to w karykature jak facebooki niektorych nieznoszacych krytyki zespolow, gdzie malkontenci nagradzani sa banami[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
kurwa, ale kumasz że można i nawet należy coś krytykować, ale nie po tysiąc razy, bo się robi burdel ?!!!
Problem leży ewidentnie po stronie odbiorcy. Na każdym kroku wietrzysz podstęp, szyderę i zasadzkę, a rzeczywistość jest zazwyczaj dużo przyjemniejsza.Karkasonne pisze:Kurde mi się tego jeszcze nie udało rozkminić. Zawsze muszę przeczytać kilka razy zanim domyśle się co chciał przekazać.COFFIN pisze:535, ale jest też mimo wszystko różnica, jak i co się pisze. Dla mnie Twoje podejście w wielu tematach nie ma nic wspólnego z debilizmem. Przynajmniej wiem, o czym mówisz i dlaczego. .
Heretyk pisze:uglak pisze:Co taki model ma wspolnego z forum czy ogolniej z dyskusja? Zamieni sie to w karykature jak facebooki niektorych nieznoszacych krytyki zespolow, gdzie malkontenci nagradzani sa banami[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
kurwa, ale kumasz że można i nawet należy coś krytykować, ale nie po tysiąc razy, bo się robi burdel ?!!!
Idąc tym tropem chwalić można też tylko raz. W ogóle zróbcie jeden głos na jeden temat. Taka reglamentacja. Tak! Najpierw cenzura, potem reglamentacja.
-
dobra.... ja wysiadam. idę sobie zrobić drinka i posłuchać jakiejś fajnej muzyki. dobranoc
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
W nomenklaturze forumowej to się nazywa "trumienny gambit".535 pisze: Idąc tym tropem chwalić można też tylko raz.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
W naszej brygadzie mam ksywę "profesor". Jako jedyny znam na pamięć cały tekst z worka. W czterech językach.Heretyk pisze:no to trudno, nie dogadamy się. w sumie dziwna sprawa, bo mam Cię za jednego z najmądrzejszych kolegów na tym forum535 pisze: Mam wrażenie, że to wy nie rozumiecie do czego prowadzi twarde egzekwowanie powyższej propozycji i wszystko tylko dlatego, że ktoś nie może przeżyć kpin z jego młodzieńczej muzycznej miłości. Napiszcie, że robicie sobie jaja, bo nie wierzę w to co czytam.
-
Na tym forum już od dawna nie ma dyskusji ,przeważa spam , najczęsciej bezmyślne i jałowe tłuczenie wyzwisk i obelg w klawiaturę.uglak pisze:Co taki model ma wspolnego z forum czy ogolniej z dyskusja? Zamieni sie to w karykature jak facebooki niektorych nieznoszacych krytyki zespolow, gdzie malkontenci nagradzani sa banami[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
Jeśli np taki facet jak Coffin ma zajawkę na jakąś BM załogę i grupa zapaleńców podziela jego entuzjazm ,to niech sobie piszą,analizują wyciągają wnioski,fajnie się to czyta i taka jest przynajmniej moja wizja forum internetowego,że dzielisz się dobrą energią,tym co ciebie interesuje ,wymieniasz informacje i unikasz tematów na które masz wyjebane. Te kpiny i podśmiechujki już się przejadły,ile można kurwa czytać i jarać sie tymi sucharami powtarzanymi do znudzenia.Kto to pisze?Dziewczynki które prężą muskuły? Tacy twardzi kolesie siedzą przed tymi monitorami,ze ja pierdolę a w realu to by pewnie było:dziękuję,przepraszam,proszę.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
[V] pisze:Na tym forum już od dawna nie ma dyskusji ,przeważa spam , najczęsciej bezmyślne i jałowe tłuczenie wyzwisk i obelg w klawiaturę.uglak pisze:Co taki model ma wspolnego z forum czy ogolniej z dyskusja? Zamieni sie to w karykature jak facebooki niektorych nieznoszacych krytyki zespolow, gdzie malkontenci nagradzani sa banami[V] pisze:może przyjmijmy taką umowę,że jak coś się nie podoba i jest nam z czymś wybitnie nie po drodze to WYPIERDALAĆ z tematu.Naprawdę nikogo nie obchodzi ,jeśli ktoś napisze milion razy,że Mgła czy Metallica to gówno. Moderacja właśnie powinna być ostrzejsza i jak ktoś notorycznie zasrywa fajne dyskusje to ban i wypierdalać.
Jeśli np taki facet jak Coffin ma zajawkę na jakąś BM załogę i grupa zapaleńców podziela jego entuzjazm ,to niech sobie piszą,analizują wyciągają wnioski,fajnie się to czyta i taka jest przynajmniej moja wizja forum internetowego,że dzielisz się dobrą energią,tym co ciebie interesuje ,wymieniasz informacje i unikasz tematów na które masz wyjebane. Te kpiny i podśmiechujki już się przejadły,ile można kurwa czytać iajarać sie tymi sucharami powtarzanymi do znudzenia.Kto to pisze?Dziewczynki które prężą muskuły? Tacy twardzi kolesie siedzą przed tymi monitorami,ze ja pierdolę a w realu to by pewnie było:dziękuję,przepraszam,proszę.
tak. tak. tak. tak. tak !!!!!!!!!
-
dawaj Heretyk idziemy się napić;)
-
ja piję od jakichś 12 godzin i powoli mam dość, ale z Tobą zawsze i wszędzie