http://www.serpent.pl/muslimgauze/
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Azzazin, Massacre Of Hebron i Mazar-I-Sharif. Zaczynałem od tych i uważam, że warto wziąć akurat te, choć inne są równie świetne.grot pisze:W sumie znam tylko kilka numerów, tyle co nic, zawsze odkładałem poznanie tego projektu na później. Którą płytę poleciłbyś na początek?
Hahahaha. Ja ten sam właśnie problem miałem, bo powyższy artykuł, mimo iż mówi sporo, to nie rekomenduje konkretnych płyt. Zaciągnąłem Izlamaphobię i będę badał.Conflagrator pisze:Nie znałem tego wcześniej. Posłuchałem kilka numerów na jewtube i zaintrygował mnie ten twór. Zerknąłem na dyskografię i mi się przykro zrobiło. Mógłby ktoś polecić 2-3 najlepsze płyty albo najlepiej jakiś sensowny best of?
Dla mnie to odwieczny problem przy poznawaniu różnych tworów związanych z elektroniką. Coś mnie zaciekawi, zerkam na dyskografię, a tu 20 długograjów, 10 kolaboracji, 15 różnych kaset i jeszcze kilkanaście 7"EPekWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Hahahaha. Ja ten sam właśnie problem miałem, bo powyższy artykuł, mimo iż mówi sporo, to nie rekomenduje konkretnych płyt. Zaciągnąłem Izlamaphobię i będę badał.Conflagrator pisze:Nie znałem tego wcześniej. Posłuchałem kilka numerów na jewtube i zaintrygował mnie ten twór. Zerknąłem na dyskografię i mi się przykro zrobiło. Mógłby ktoś polecić 2-3 najlepsze płyty albo najlepiej jakiś sensowny best of?
Ekhm, 20?Conflagrator pisze:Dla mnie to odwieczny problem przy poznawaniu różnych tworów związanych z elektroniką. Coś mnie zaciekawi, zerkam na dyskografię, a tu 20 długograjów, 10 kolaboracji, 15 różnych kaset i jeszcze kilkanaście 7"EPek