Najbardziej przereklamowane kapele metalowe

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: Najbardziej przereklamowane kapele metalowe

04-09-2013, 16:23

Maria Konopnicka pisze:O co chodzi z ostatnim Satyricon - dlaczego ludzie podniecają się przeciętnym eurowizyjnym pop metalem, nadając mu cechy, których nie posiada? :)
Jeszcze niecały rok temu n,d i taon były chujowe, dla dzieci itp, teraz są dobre. Może i co do tej się zreflektujesz, jak posłuchasz więcej niż 2 razy :)
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
lysstay
zaczyna szaleć

04-09-2013, 16:28

Riven pisze:
Maria Konopnicka pisze:O co chodzi z ostatnim Satyricon - dlaczego ludzie podniecają się przeciętnym eurowizyjnym pop metalem, nadając mu cechy, których nie posiada? :)
Jeszcze niecały rok temu n,d i taon były chujowe, dla dzieci itp, teraz są dobre. Może i co do tej się zreflektujesz, jak posłuchasz więcej niż 2 razy :)
są dobre??? prowokacja jakaś
Awatar użytkownika
Blackwinged
postuje jak opętany!
Kontakt:

08-09-2013, 01:18

Biedę to oni grają od czasu `Volcano`
Destroy your life for Noisecore!
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

08-09-2013, 01:36

lysstay pisze:
Riven pisze:
są dobre??? prowokacja jakaś
no oczywiście chujowa prowokacja. Są znakomite.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
TheDude

14-09-2013, 13:39

Blackwinged pisze:Biedę to oni grają od czasu `Volcano`

Bo blastów mniej i brzmienie bardziej dopracowane ?:)
ZłyPan

14-09-2013, 13:40

Zostaw, zostaw, przecież istnieją nawet tacy, którzy twierdzą, że Entombed chuj, bo nie gra kolenej wariacji nt. "Left Hand Path"...
Awatar użytkownika
TheDude

14-09-2013, 13:47

ZłyPanie, masz rację. Nie będę sie wdawać w pierdzonko. Idę po zimnego bronxa i puszczę sobie album z rogatym na okładce :)
Awatar użytkownika
manieczki

03-06-2015, 22:33

Jezu, kolejne gówno będzie z pi2pi2 :|
http://ultimateclassicrock.com/joe-satriani-new-band/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
hailstorm
rozkręca się

21-08-2015, 01:35

Maria Konopnicka pisze:Hammerfall był kapelą ważną, w czasach gdy heavy metal był w odwrocie nagrali rasowy heavy metalowy krążek, który przyczynił się do powrotu całego gatunku
KelThuz !!! Cho no tu na chwile!
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

23-08-2015, 00:36

Riven pisze: Jeszcze niecały rok temu n,d i taon były chujowe, dla dzieci itp, teraz są dobre. Może i co do tej się zreflektujesz, jak posłuchasz więcej niż 2 razy :)
Ja posłuchałem więcej niż dwa razy (trzy, hahaha) i nadal nie. Kurcze, nie wiem, jeszcze niedawno było bardzo dobrze, ale nowe dokonanie mi nie pasuje i nic na to nie poradzę. Ale najbardziej przereklamowaną kapelą, choćby z powodu "Rebel Extravaganza", czy nawet "Now, Diabolical", na pewno ich nie nazwę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
tomaszm

23-08-2015, 00:51

Tak sobie kurwa myślę i myślę(a najebany jestem) i dochodzę do wniosku , że najbardziej kurwa przereklamowanym zespołem nad którym spustów nie rozumiem( i nie chcę zrozumieć) jest Morbid Angel. Covenant i Formulas to płyty znakomite, które na przestrzeni lat się bronią. Resztę mógłby spuścić w kiblu bez zastanowienia. Nad czym obrósł ten kult nie wiem ale nie mi to oceniać. Takie Ulcerate każdy jebie z lewa i z prawa a dla mnie każde ich pierdnięcie pustoszy stan ducha. Ale nie mam z tym problemów żadnych- dla jednych Mortician to beznamiętne napierdalanie dla innych świetna rozrywka.
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
535

23-08-2015, 06:39

Może trzeba wreszcie sięgnąć po Altars of Madness, albo Abominations of Desolation? Ułatwię sprawę, rzuć uchem i okiem na to co tu się odpierdala. Ulcerate kapela bardzo przyjemna, ale, nie patrząc nikomu w pesele, gdzie oni byli ze swą muzyką w 1989? Czym zajmowaliby się ci mili chłopcy gdyby nie to?

[youtube][/youtube]

edit

Ja pierdole jaki to był, a właściwie jest, cios.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

23-08-2015, 09:48

Przecież na tym koncercie nie grają nic z Covenant ani z Formulas.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Heretyk

23-08-2015, 10:01

no właśnie. nudy i chujoza

a najbardziej przereklamowany jest oczywiście Slayer. nie rozumiem (i nie chcę zrozumieć) co ludzie w tym widzą
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

23-08-2015, 10:11

Dissection
tomaszm

23-08-2015, 10:21

Riven pisze:Dissection
O kurwa mogę się również pod tym podpisać. Cukier na tych płytach jest dla mnie nie do zniesienia. Ale tak samo mam z watą cukrową- za dzieciaka wpierdalałem jak oszalały teraz po tym rzygam.

Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

23-08-2015, 10:33

No wiadomo. Jak chce melodii posłuchać to włączam stary marduk i jest sto razy lepiej.

W ogóle kult jakim ten frajer jest obdarzony to jest coś niepojetego. Jakim trzeba być zjebem żeby sobie strzelić w jape, a już szczególnie dla diabla. Jeden wielki lol. Chociaż w sumie z punktu widzenia puli genetycznej to zrobił dobrze
Heretyk

23-08-2015, 11:45

a ja Dissection uwielbiam :) prawie na pewno bym wziął debiut albo dwójkę na bezludną wyspę :)
Awatar użytkownika
nicram

23-08-2015, 12:14

tomaszm pisze:Tak sobie kurwa myślę i myślę(a najebany jestem) i dochodzę do wniosku , że najbardziej kurwa przereklamowanym zespołem nad którym spustów nie rozumiem( i nie chcę zrozumieć) jest Morbid Angel. Covenant i Formulas to płyty znakomite, które na przestrzeni lat się bronią. Resztę mógłby spuścić w kiblu bez zastanowienia. Nad czym obrósł ten kult nie wiem ale nie mi to oceniać.
A jesteś pewien, że jak to pisałeś to byłeś tylko najebany, czy może przyjąłeś jakieś fajne dragi? To mogłoby Cię w pewien sposób tłumaczyć..
tomaszm pisze:Takie Ulcerate każdy jebie z lewa i z prawa a dla mnie każde ich pierdnięcie pustoszy stan ducha.
Kto jebie ten zespół? nazwiska adresy, pojedziemy i stłuczemy niegodziwców!
all the monsters will break your heart
tomaszm

23-08-2015, 12:23

nicram pisze:
tomaszm pisze:Tak sobie kurwa myślę i myślę(a najebany jestem) i dochodzę do wniosku , że najbardziej kurwa przereklamowanym zespołem nad którym spustów nie rozumiem( i nie chcę zrozumieć) jest Morbid Angel. Covenant i Formulas to płyty znakomite, które na przestrzeni lat się bronią. Resztę mógłby spuścić w kiblu bez zastanowienia. Nad czym obrósł ten kult nie wiem ale nie mi to oceniać.
A jesteś pewien, że jak to pisałeś to byłeś tylko najebany, czy może przyjąłeś jakieś fajne dragi? To mogłoby Cię w pewien sposób tłumaczyć..
tomaszm pisze:Takie Ulcerate każdy jebie z lewa i z prawa a dla mnie każde ich pierdnięcie pustoszy stan ducha.
Kto jebie ten zespół? nazwiska adresy, pojedziemy i stłuczemy niegodziwców!
Ach kurwa ostatnio siedziałem z takimi jednymi miejscowymi co twierdzili że to gówno nie muzyka. Pierdoli mi coś przy wódce że muzyka kiedyś miała dusze i takie tam. Na chuj im pożyczałem płyty Ulcerate- później się niepotrzebnie wkurwiam

ODPOWIEDZ