Jeszcze niecały rok temu n,d i taon były chujowe, dla dzieci itp, teraz są dobre. Może i co do tej się zreflektujesz, jak posłuchasz więcej niż 2 razy :)Maria Konopnicka pisze:O co chodzi z ostatnim Satyricon - dlaczego ludzie podniecają się przeciętnym eurowizyjnym pop metalem, nadając mu cechy, których nie posiada? :)
Najbardziej przereklamowane kapele metalowe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Najbardziej przereklamowane kapele metalowe
this is a land of wolves now
- lysstay
- zaczyna szaleć
są dobre??? prowokacja jakaśRiven pisze:Jeszcze niecały rok temu n,d i taon były chujowe, dla dzieci itp, teraz są dobre. Może i co do tej się zreflektujesz, jak posłuchasz więcej niż 2 razy :)Maria Konopnicka pisze:O co chodzi z ostatnim Satyricon - dlaczego ludzie podniecają się przeciętnym eurowizyjnym pop metalem, nadając mu cechy, których nie posiada? :)
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Biedę to oni grają od czasu `Volcano`
Destroy your life for Noisecore!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no oczywiście chujowa prowokacja. Są znakomite.lysstay pisze:są dobre??? prowokacja jakaśRiven pisze:Jeszcze niecały rok temu n,d i taon były chujowe, dla dzieci itp, teraz są dobre. Może i co do tej się zreflektujesz, jak posłuchasz więcej niż 2 razy :)Maria Konopnicka pisze:O co chodzi z ostatnim Satyricon - dlaczego ludzie podniecają się przeciętnym eurowizyjnym pop metalem, nadając mu cechy, których nie posiada? :)
Coś tam było! Człowiek!
- TheDude
Blackwinged pisze:Biedę to oni grają od czasu `Volcano`
Bo blastów mniej i brzmienie bardziej dopracowane ?:)
Zostaw, zostaw, przecież istnieją nawet tacy, którzy twierdzą, że Entombed chuj, bo nie gra kolenej wariacji nt. "Left Hand Path"...
- TheDude
ZłyPanie, masz rację. Nie będę sie wdawać w pierdzonko. Idę po zimnego bronxa i puszczę sobie album z rogatym na okładce :)
- manieczki
Jezu, kolejne gówno będzie z pi2pi2 :|
http://ultimateclassicrock.com/joe-satriani-new-band/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ultimateclassicrock.com/joe-satriani-new-band/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- hailstorm
- rozkręca się
KelThuz !!! Cho no tu na chwile!Maria Konopnicka pisze:Hammerfall był kapelą ważną, w czasach gdy heavy metal był w odwrocie nagrali rasowy heavy metalowy krążek, który przyczynił się do powrotu całego gatunku
- Lukass
- zahartowany metalizator
Ja posłuchałem więcej niż dwa razy (trzy, hahaha) i nadal nie. Kurcze, nie wiem, jeszcze niedawno było bardzo dobrze, ale nowe dokonanie mi nie pasuje i nic na to nie poradzę. Ale najbardziej przereklamowaną kapelą, choćby z powodu "Rebel Extravaganza", czy nawet "Now, Diabolical", na pewno ich nie nazwę.Riven pisze: Jeszcze niecały rok temu n,d i taon były chujowe, dla dzieci itp, teraz są dobre. Może i co do tej się zreflektujesz, jak posłuchasz więcej niż 2 razy :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Tak sobie kurwa myślę i myślę(a najebany jestem) i dochodzę do wniosku , że najbardziej kurwa przereklamowanym zespołem nad którym spustów nie rozumiem( i nie chcę zrozumieć) jest Morbid Angel. Covenant i Formulas to płyty znakomite, które na przestrzeni lat się bronią. Resztę mógłby spuścić w kiblu bez zastanowienia. Nad czym obrósł ten kult nie wiem ale nie mi to oceniać. Takie Ulcerate każdy jebie z lewa i z prawa a dla mnie każde ich pierdnięcie pustoszy stan ducha. Ale nie mam z tym problemów żadnych- dla jednych Mortician to beznamiętne napierdalanie dla innych świetna rozrywka.
Może trzeba wreszcie sięgnąć po Altars of Madness, albo Abominations of Desolation? Ułatwię sprawę, rzuć uchem i okiem na to co tu się odpierdala. Ulcerate kapela bardzo przyjemna, ale, nie patrząc nikomu w pesele, gdzie oni byli ze swą muzyką w 1989? Czym zajmowaliby się ci mili chłopcy gdyby nie to?
[youtube][/youtube]
edit
Ja pierdole jaki to był, a właściwie jest, cios.
[youtube][/youtube]
edit
Ja pierdole jaki to był, a właściwie jest, cios.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Przecież na tym koncercie nie grają nic z Covenant ani z Formulas.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
no właśnie. nudy i chujoza
a najbardziej przereklamowany jest oczywiście Slayer. nie rozumiem (i nie chcę zrozumieć) co ludzie w tym widzą
a najbardziej przereklamowany jest oczywiście Slayer. nie rozumiem (i nie chcę zrozumieć) co ludzie w tym widzą
- Riven
- Kontakt:
-
O kurwa mogę się również pod tym podpisać. Cukier na tych płytach jest dla mnie nie do zniesienia. Ale tak samo mam z watą cukrową- za dzieciaka wpierdalałem jak oszalały teraz po tym rzygam.Riven pisze:Dissection
- Riven
- Kontakt:
No wiadomo. Jak chce melodii posłuchać to włączam stary marduk i jest sto razy lepiej.
W ogóle kult jakim ten frajer jest obdarzony to jest coś niepojetego. Jakim trzeba być zjebem żeby sobie strzelić w jape, a już szczególnie dla diabla. Jeden wielki lol. Chociaż w sumie z punktu widzenia puli genetycznej to zrobił dobrze
W ogóle kult jakim ten frajer jest obdarzony to jest coś niepojetego. Jakim trzeba być zjebem żeby sobie strzelić w jape, a już szczególnie dla diabla. Jeden wielki lol. Chociaż w sumie z punktu widzenia puli genetycznej to zrobił dobrze
this is a land of wolves now
-
a ja Dissection uwielbiam :) prawie na pewno bym wziął debiut albo dwójkę na bezludną wyspę :)
- nicram
A jesteś pewien, że jak to pisałeś to byłeś tylko najebany, czy może przyjąłeś jakieś fajne dragi? To mogłoby Cię w pewien sposób tłumaczyć..tomaszm pisze:Tak sobie kurwa myślę i myślę(a najebany jestem) i dochodzę do wniosku , że najbardziej kurwa przereklamowanym zespołem nad którym spustów nie rozumiem( i nie chcę zrozumieć) jest Morbid Angel. Covenant i Formulas to płyty znakomite, które na przestrzeni lat się bronią. Resztę mógłby spuścić w kiblu bez zastanowienia. Nad czym obrósł ten kult nie wiem ale nie mi to oceniać.
Kto jebie ten zespół? nazwiska adresy, pojedziemy i stłuczemy niegodziwców!tomaszm pisze:Takie Ulcerate każdy jebie z lewa i z prawa a dla mnie każde ich pierdnięcie pustoszy stan ducha.
all the monsters will break your heart
-
Ach kurwa ostatnio siedziałem z takimi jednymi miejscowymi co twierdzili że to gówno nie muzyka. Pierdoli mi coś przy wódce że muzyka kiedyś miała dusze i takie tam. Na chuj im pożyczałem płyty Ulcerate- później się niepotrzebnie wkurwiamnicram pisze:A jesteś pewien, że jak to pisałeś to byłeś tylko najebany, czy może przyjąłeś jakieś fajne dragi? To mogłoby Cię w pewien sposób tłumaczyć..tomaszm pisze:Tak sobie kurwa myślę i myślę(a najebany jestem) i dochodzę do wniosku , że najbardziej kurwa przereklamowanym zespołem nad którym spustów nie rozumiem( i nie chcę zrozumieć) jest Morbid Angel. Covenant i Formulas to płyty znakomite, które na przestrzeni lat się bronią. Resztę mógłby spuścić w kiblu bez zastanowienia. Nad czym obrósł ten kult nie wiem ale nie mi to oceniać.
Kto jebie ten zespół? nazwiska adresy, pojedziemy i stłuczemy niegodziwców!tomaszm pisze:Takie Ulcerate każdy jebie z lewa i z prawa a dla mnie każde ich pierdnięcie pustoszy stan ducha.