KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
misiaki, dziś pytanie dziś odpowiedź.
na Discogs'ie jak dodam cośtamcośtam do wisz'list to mnie na e-maila mojego prywatnego przyjdzie, że wystawiono i mogę szarpać?
odpowiedź zapewne brzmi TAK, ale wolę się upewnić. bo dopiero co popełniłem ten błąd tam się logując tam i chciałbym wiedzieć, czy mam sprawdzać tylko na Discogs'a, czy e-maila mego prywatnego.
na Discogs'ie jak dodam cośtamcośtam do wisz'list to mnie na e-maila mojego prywatnego przyjdzie, że wystawiono i mogę szarpać?
odpowiedź zapewne brzmi TAK, ale wolę się upewnić. bo dopiero co popełniłem ten błąd tam się logując tam i chciałbym wiedzieć, czy mam sprawdzać tylko na Discogs'a, czy e-maila mego prywatnego.
Poro
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jaki nick? Podaj
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nagrobek
- zahartowany metalizator
tak, dostajesz wiadomosc na discogs plus mailem o dostepnych pozycjach z wantlistyAscetic pisze:misiaki, dziś pytanie dziś odpowiedź.
- Ascetic
dziękuję.nagrobek pisze:tak, dostajesz wiadomosc na discogs plus mailem o dostepnych pozycjach z wantlistyAscetic pisze:misiaki, dziś pytanie dziś odpowiedź.
Poro
-
- w mackach Zła
Ta subskrypcja jest strasznie chujowata. Co innego dostaję w trybie dziennym na maila, a co innego jest w daily updejtcie na discogs.com. Mam wrażenie, że to co przychodzi na maila to jest subskrypcja, ale pozycji sprzedawanych przez tych, którzy sypnęli więcej grosza za "pozycjonowanie". Wnioskuję to po prostym fakcie, że w 95% przypadków codziennie updejt mailowy to te same pozycje z jakimiś dupnymi komentami BEST OFFER, SUPER DEAL i ZESRASZ SIĘ JAK NIE KUPISZ. Z kolei na discogs.com już jest bardziej wiarygodniejsza lista nowych pozycji z wantlisty świeżo dodanych na opierdolkę.
- Ascetic
czyli muszę dalej robić to co robię. tj. sprawdzać. aj.Necropunk pisze:Ta subskrypcja jest strasznie chujowata. Co innego dostaję w trybie dziennym na maila, a co innego jest w daily updejtcie na discogs.com. Mam wrażenie, że to co przychodzi na maila to jest subskrypcja, ale pozycji sprzedawanych przez tych, którzy sypnęli więcej grosza za "pozycjonowanie". Wnioskuję to po prostym fakcie, że w 95% przypadków codziennie updejt mailowy to te same pozycje z jakimiś dupnymi komentami BEST OFFER, SUPER DEAL i ZESRASZ SIĘ JAK NIE KUPISZ. Z kolei na discogs.com już jest bardziej wiarygodniejsza lista nowych pozycji z wantlisty świeżo dodanych na opierdolkę.
Poro
-
- w mackach Zła
Listenable - git malina, placki nadejszły dobrze spakowane plus gratis jakiś cedek.
Blood Harvest - Rodrigo jak zwykle coś kręci. Placki Vile Apparition są gotowe (moje zamówienie powinno być wysłane jakiś miesiąc temu), ale producent nie chce mu ich wysłać (powodu nie podał), pomimo iż on sam za nie zapłacił jakieś 2-3 tygodnie temu. Cza czekać.
Blood Harvest - Rodrigo jak zwykle coś kręci. Placki Vile Apparition są gotowe (moje zamówienie powinno być wysłane jakiś miesiąc temu), ale producent nie chce mu ich wysłać (powodu nie podał), pomimo iż on sam za nie zapłacił jakieś 2-3 tygodnie temu. Cza czekać.
- smooker
- w mackach Zła
Thrashing Madness - w sumie brałem nie od nich, bo z Putrid Cult, ale chciałem napsać parę słów, bo jestem pod wrażeniem. Dzisiaj odebrałem wznowienie debiutu Armagedon. Wydanie jest naprawdę pierwszorzędne. 16 stronicowy booklet na połyskowym papierze plus ten dodatkowy grzbiet (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa, ale taki jak jest zazwyczaj na japońskich wydaniach).
Nie powiem, że miałem pewne obawy, czy jakość wydania nie będzie średnia, bo strona old-school-maniach jest hmm... mówiąc delikatnie bardzo niechlujna i trochę przaśna, z layoutem jak 20 lat temu :).
Teraz pytanie czy pozostałe ich wznowienia trzymają ten poziom? Mam ochotę na kilka sztuk, niedługo też będzie Betrayer.
PS.
Putrid Cult - BDB :D.
Nie powiem, że miałem pewne obawy, czy jakość wydania nie będzie średnia, bo strona old-school-maniach jest hmm... mówiąc delikatnie bardzo niechlujna i trochę przaśna, z layoutem jak 20 lat temu :).
Teraz pytanie czy pozostałe ich wznowienia trzymają ten poziom? Mam ochotę na kilka sztuk, niedługo też będzie Betrayer.
PS.
- moonfire
Tak, reszta płyt z Thrashing Madness trzyma edytorski poziom. Książeczki są tak grube, że trudno je wyjąć z pudełka i trzeba się namęczyć, aby ich nie popsuć. Mam większość, co Leszek wydał, i jestem bardzo zadowolony.smooker pisze:Thrashing Madness - w sumie brałem nie od nich, bo z Putrid Cult, ale chciałem napsać parę słów, bo jestem pod wrażeniem. Dzisiaj odebrałem wznowienie debiutu Armagedon. Wydanie jest naprawdę pierwszorzędne. 16 stronicowy booklet na połyskowym papierze plus ten dodatkowy grzbiet (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa, ale taki jak jest zazwyczaj na japońskich wydaniach).
PS.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Potwierdzam. Mam Bloodlust - Hideous/Holocaust i również jestem zachwycony tym jak Leszek to wydał.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- smooker
- w mackach Zła
Dzięki panowie! Właśnie m.in. Bloodlust chcę wziąć, do tego Ghost oraz Merciless Death dorzucę, ale wygląda na to, że na tym nie poprzestanę.
- devastator77
Leszek bardzo dobrze wydaje płyty.
Kupujcie,mocno polecam.
Mnie troszkę przeszkadzają różnego rodzaju bonusy na tych płytach,no ale nie ma co przesadnie narzekać-przecież to kawał naszej muzycznej historii,materiały które były dostępne do tej pory tylko na demówkach i kasetach.
Kilka lat temu jak rozpoczął wydawanie płyt wysłałem mu listę chyba (jeśli dobrze pamiętam) 50 pozycji które warto byłoby wydać na cd.Podziękował i napisał,że będzie się starał je wydać choć będzie to trudne.
Bym zapomniał,poprosiłem go też żeby nie wydawał tych płyt w postaci pedalskich digi.
Kupujcie,mocno polecam.
Mnie troszkę przeszkadzają różnego rodzaju bonusy na tych płytach,no ale nie ma co przesadnie narzekać-przecież to kawał naszej muzycznej historii,materiały które były dostępne do tej pory tylko na demówkach i kasetach.
Kilka lat temu jak rozpoczął wydawanie płyt wysłałem mu listę chyba (jeśli dobrze pamiętam) 50 pozycji które warto byłoby wydać na cd.Podziękował i napisał,że będzie się starał je wydać choć będzie to trudne.
Bym zapomniał,poprosiłem go też żeby nie wydawał tych płyt w postaci pedalskich digi.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
Przynajmniej wersja jest zgodna z tym co również i do mnie pisał.fugazi pisze:
Tak samo czekam.
- Morbid Marcin
Panowie, a czynu Rodrigo są jakieś fajne i tajne opcje wysyłki, bo system wylicza wysyłkę 5 winyli na 42 euro....
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
Przy zamówieniach na Bandcamp program potrafi naliczyć faktycznie całkiem sporą sumkę. Sumowanie kosztów wysyłki w sklepie online już poprawili. Zwykłe maile i zapytanie w kwestii podsumowania i kosztów wysyłki potrafią zdziałać cuda ;) - znak-sygnał, pseudonimy i odzew na hasło są niepotrzebne.
Kilka razy w ten sposób uzyskałem rzeczową odpowiedź i sensowną propozycję kosztów poczty - bo i fakt, mając przed oczami kwotę rownoważną z płytami, można się zniechęcić.
Kilka razy w ten sposób uzyskałem rzeczową odpowiedź i sensowną propozycję kosztów poczty - bo i fakt, mając przed oczami kwotę rownoważną z płytami, można się zniechęcić.
- Morbid Marcin
Dzięki, napiszę do niego. Bo pamiętam, że zamawiałem u niego wielokrotnie jak raczkował ze stajnią i było git, a potem te wyliczenia były koszmarne ;)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Gall
Kolejny plus dla Lecha, że te pudełka są całkiem dobrej jakości i nie sprawiają wrażenia branych z odzysku (Agonia).devastator77 pisze:Bym zapomniał,poprosiłem go też żeby nie wydawał tych płyt w postaci pedalskich digi.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- smooker
- w mackach Zła
Czyli nie tylko mnie się to trafiło O_o. Raz zaszalałem i kupiłem sobie box Origin Unparalleled Universe i to był 1. raz, kiedy wydanie nie było kiepskie. Albo rozwalające się digi (Kongh) albo jewely, które są z recyklingu albo jakiegoś outletu.
-
- rozkręca się
12 stycznia złożyłem zamówienie na nowe Peste Noire w militant.zone. Dziś się odezwali :D
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Trzeba ich napierdalac. U mnie podziałoBuka pisze:12 stycznia złożyłem zamówienie na nowe Peste Noire w militant.zone. Dziś się odezwali :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo