Kwestia oceny.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2021, 20:11Ostatnio było długie nagranie live z Wrealu24 (tak, wiem, sam mam na nich uczulenie, ale nie wylewajmy dziecka z kąpielą), widzę ostała się skrócona wersja:
Oprócz tego jego obecność na strajku przedsiębiorców gdzie przeprowadził ich przez policję jak Mojżesz przez Morze Czerwone zrobiła na mnie wrażenie. Poglądy są jakie są ale gość ma twardą psychę i nie daje sobą pomiatać, reprezentuje swoich wyborców w roli męża stanu.
Filmu oczywiście nie będę oglądał. Wystarczy, że wbiłem na dzisiejszym miejskim plażowanku na ten kanał, żeby zobaczyć, dlaczego tutaj taka cisza i czy wszyscy nie są na marszu w Patowicach. 5 minut mojej nabijki ich oglądalności im wystarczy.
Jeżeli chodzi o mężne bronienie. Tak, na względnie bezpiecznym marszu, trochę konkurował z przewracającym się Tramwajno. Kilka razy interweniował. Na czas kampanii rzeszowskiej zniknął z radaru i teraz też nie wspiera środowisk antyszczepionkowych na samych marszach. Nie pojawia się na platformie z rozśpiewanym Komarenko. Na tym bym sie bardziej skoncentrował, że jak przychodzi co do czego, to zachowuje się jak typowy politykier koniunkturalista. No chyba, że jako manifestacje wolnościowe będziemy traktować szopki w parlamencie, gdzie wie, że witek go pogoni z mównicy bez maski, a sam przekaz pójdzie w Polskę. No, ale każdy ma prawo do Supermana jaki mu w danym momencie pasuje. Moim zdaniem większe aktualnie kochony a i pewnie prostatę ma luśka niż pan grzegorz.