Nie wiem co to za szkoła, ale sam zacząłeś więc pewnie znasz ją lepiej.
LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: LEWACTWO
No nic nie zacząłem. Odpowiedziałem na post HCPiga. Taka wewnętrzna dyskusja, między ludźmi przyznającymi się do lewicowych poglądów. No, ale nie wytrzymałeś i wyrzuciłeś tego suchara xD Co następne, żart o sojowym latte?NoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 09:56Nie wiem co to za szkoła, ale sam zacząłeś więc pewnie znasz ją lepiej.![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
tak z ciekawości jakie są te twoje lewicowe poglądy? lgbt, prawa kobiet, prawa mniejszości narodowych i religijnych, rozdział kutasiarzy od państwa, invitro, aborcja, socjal dla niezaopiekowanych? jakie są poglądy kanapowej lewicy z dużego miasta?Hatefire pisze: ↑30-06-2026, 10:01No nic nie zacząłem. Odpowiedziałem na post HCPiga. Taka wewnętrzna dyskusja, między ludźmi przyznającymi się do lewicowych poglądów. No, ale nie wytrzymałeś i wyrzuciłeś tego suchara xD Co następne, żart o sojowym latte?NoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 09:56Nie wiem co to za szkoła, ale sam zacząłeś więc pewnie znasz ją lepiej.![]()
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
- Hatefire
To może jak chcesz się czegoś dowiedzieć zacznij od uprzejmego pytania? Jak wywalasz z "kanapową lewicą" nie myśl, że będę miał ochotę z tobą dyskutować. Widzisz nie rozmawiasz z idiotą, który nabierze się na tak tani chwyt erystystyczny, ustawiający go od razu w pozycji kogoś kto musi się tłumaczyć z poglądów. Zapytaj jeszcze raz grzecznie, to odpowiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Hatefire pisze: ↑30-06-2026, 10:48Oj już kurwa nie bądź taki wrażliwy XD jakoś twoje heheszkowanie złymi libkami i winą Tuska to argument na każdą okazję, a ty się obraziłeś o kanapowa lewicę - niezła kurwa ucieczka, szkoda że jebie hipokryzja, a przecież Adrianek to definicja wielkomiejskiej partyjki dla tzw. akademickiej inteligjencji.olgims pisze: ↑30-06-2026, 10:26To może jak chcesz się czegoś dowiedzieć zacznij od uprzejmego pytania? Jak wywalasz z "kanapową lewicą" nie myśl, że będę miał ochotę z tobą a dyskutować. Widzisz nie rozmawiasz z idiotą, który nabierze się na tak tani chwyt erystystyczny, ustawiający go od razu w pozycji kogoś kto musi się tłumaczyć z poglądów. Zapytaj jeszcze raz grzecznie, to odpowiem.
To masz jakieś poglądy czy podpiales się pod Adrianka bo też można na Tuska szczekać nie będąc oficjalnie pissowcem?
Bo wiesz ja też mogę o sobie pisać, że mam wielce lewicowe poglądy XD więc bym się dowiedział jakie są te twoje?
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
olgims pisze: ↑30-06-2026, 11:02sorry coś się forume zjebało, i popierdoliło kto kogo cytujeHatefire pisze: ↑30-06-2026, 10:48Oj już kurwa nie bądź taki wrażliwy XD jakoś twoje heheszkowanie złymi libkami i winą Tuska to argument na każdą okazję, a ty się obraziłeś o kanapowa lewicę - niezła kurwa ucieczka, szkoda że jebie hipokryzja, a przecież Adrianek to definicja wielkomiejskiej partyjki dla tzw. akademickiej inteligjencji.olgims pisze: ↑30-06-2026, 10:26To może jak chcesz się czegoś dowiedzieć zacznij od uprzejmego pytania? Jak wywalasz z "kanapową lewicą" nie myśl, że będę miał ochotę z tobą a dyskutować. Widzisz nie rozmawiasz z idiotą, który nabierze się na tak tani chwyt erystystyczny, ustawiający go od razu w pozycji kogoś kto musi się tłumaczyć z poglądów. Zapytaj jeszcze raz grzecznie, to odpowiem.
To masz jakieś poglądy czy podpiales się pod Adrianka bo też można na Tuska szczekać nie będąc oficjalnie pissowcem?
Bo wiesz ja też mogę o sobie pisać, że mam wielce lewicowe poglądy XD więc bym się dowiedział jakie są te twoje?
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
- Hatefire
Dobra zrobię wyjątek. Mimo, że piszę na Forume od 2 137 lat i już na prawie każdy temat się wypowiedziałem. Argument o unikaniu jest kulawy. Natomiast zauważ, że Szanownemu Koledze Pelsonpwi odpowiedziałem uprzejmie i wyczerpująco. Nie jest chamem. Do rzeczy, Po prostu typowe lewicowe postulaty typu ostra progresja podatkowa, egzekucja prawa pracy, na przykład w postaci tępienia fikcyjnego B2B, aktywna polityka mieszkaniowa państwa i tym podobne rzeczy. Te co wymieniłeś też ważne, ale wpierw byt potem tożsamość.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Nie suchara tylko suche fakty. Razem to lewe skrzydło Jarka. Każdy średnio zorientowany doskonale to widzi. Nie wytrzymujesz suchych faktów.Hatefire pisze: ↑30-06-2026, 10:01No nic nie zacząłem. Odpowiedziałem na post HCPiga. Taka wewnętrzna dyskusja, między ludźmi przyznającymi się do lewicowych poglądów. No, ale nie wytrzymałeś i wyrzuciłeś tego suchara xD Co następne, żart o sojowym latte?NoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 09:56Nie wiem co to za szkoła, ale sam zacząłeś więc pewnie znasz ją lepiej.![]()
- Hatefire
Nie po prostu masz dysonans poznawczy, że ktoś odrzucił ofertę, dostania miejsc w radach nadzorczych jakiś szpitali, w zamian za głosowanie według zlecenia z góry. Wiem, że waszym libkowym światopoglądzie się to nie mieści xD No i widzę te twoje sztuczki "każdy to widzi", "nie wytrzymujesz'. ŻalosneNoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 12:32Nie suchara tylko suche fakty. Razem to lewe skrzydło Jarka. Każdy średnio zorientowany doskonale to widzi. Nie wytrzymujesz suchych faktów.![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Prawda uwiera. Wyparcie nie pomaga. Zarôwno Janek jak i Adrianek pracują dla Jarka. a Paulinka nawet oficjalnie. Taka to pisowska lewica. Suche i niewygodne fakty. Bolesne. Wiem.Hatefire pisze: ↑30-06-2026, 13:03Nie po prostu masz dysonans poznawczy, że ktoś odrzucił ofertę, dostania miejsc w radach nadzorczych jakiś szpitali, w zamian za głosowanie według zlecenia z góry. Wiem, że waszym libkowym światopoglądzie się to nie mieści xD No i widzę te twoje sztuczki "każdy to widzi", "nie wytrzymujesz'. ŻalosneNoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 12:32Nie suchara tylko suche fakty. Razem to lewe skrzydło Jarka. Każdy średnio zorientowany doskonale to widzi. Nie wytrzymujesz suchych faktów.![]()
Wpierw byt potem tożsamość. Prawda. Posłowie lewicy realizują te postulaty bardzo skutecznie. Pierwszy przykład z brzegu. Posłowie Śmiszek i Biedroń. Choć należy zaznaczyć, że tam zaczęło się od odbytu. Figlarze, ale skoro się kochają to kimże jestem , by ich akurat za to krytykować? Tylko po co ubierać własny spryt i zaradność w idee mieszające w głowach młodym Julkom i jeszcze młodszym Krzysiom , a także podstarzałym metaluchom działkowiczom, którzy oczekują, że lewica rozda im gratis kwadraty. Najlepiej w centrum dużych miast?
- Hatefire
Ale przecież, to twoi rządzą obecnie i rządzili swego czasu 8 lat. Widzę, że Tusk niby rządzi, ale nie rządzi, bo nic nie jest jego winą. Jak w 2015 przejebali parlamentarne, to była wina Razem, jak koncertowo przejebali prezydenckie to wina Zanberga xDNoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 15:33Prawda uwiera. Wyparcie nie pomaga. Zarôwno Janek jak i Adrianek pracują dla Jarka. a Paulinka nawet oficjalnie. Taka to pisowska lewica. Suche i niewygodne fakty. Bolesne. Wiem.Hatefire pisze: ↑30-06-2026, 13:03Nie po prostu masz dysonans poznawczy, że ktoś odrzucił ofertę, dostania miejsc w radach nadzorczych jakiś szpitali, w zamian za głosowanie według zlecenia z góry. Wiem, że waszym libkowym światopoglądzie się to nie mieści xD No i widzę te twoje sztuczki "każdy to widzi", "nie wytrzymujesz'. ŻalosneNoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 12:32Nie suchara tylko suche fakty. Razem to lewe skrzydło Jarka. Każdy średnio zorientowany doskonale to widzi. Nie wytrzymujesz suchych faktów.![]()
Wpierw byt potem tożsamość. Prawda. Posłowie lewicy realizują te postulaty bardzo skutecznie. Pierwszy przykład z brzegu. Posłowie Śmiszek i Biedroń. Choć należy zaznaczyć, że tam zaczęło się od odbytu. Figlarze, ale skoro się kochają to kimże jestem , by ich akurat za to krytykować? Tylko po co ubierać własny spryt i zaradność w idee mieszające w głowach młodym Julkom i jeszcze młodszym Krzysiom , a także podstarzałym metaluchom działkowiczom, którzy oczekują, że lewica rozda im gratis kwadraty. Najlepiej w centrum dużych miast?![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie nie nie. Lewica to przede wszystkim prawa człowieka i trudno przymykać oko na zachowania polegające na umizgach do tych, którzy tych praw nie szanują. Partia Razem zamiast być 4,9% podprogowcem niebezpiecznie symetrytycznym powinna zrobić to co nieuniknione i jedynie racjonale, zawrzeć żelazną koalicję z Nową Lewicą - Magda, Daria i Dorota już tam są. Lewica musi być zjednoczona jeżeli chce rządzić w państwa w warunkach gdy od 1918 aż do 2026 rządziła lub współrządziła łącznie dekadę. Tak, ok 10% okresu 100-letniej historii państwa polskiego zaowocowało, że dopiero teraz zręby Lewicy się rodzą w Polsce a w świetle wyzwań i oczekiwań współczesności, te początki są i tak dosyć pizdowate.
Czy Polacy są gotowi na właściwą, docelową partię lewicową? Pewnie nie ale po to jest nasza praca organiczna chociażby na tym forum z nadreprezentacją nacjonalistów oraz agresywnych bagnocentrystów by stworzyć mentalny background pod (nazwa robocza) Partię Jakobińską.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Znowu pudło. Nie wspieram ludzi finansujących z podatków firmę kościół katolicki. Ciekawe dlaczego ty to robisz?Hatefire pisze: ↑30-06-2026, 17:12Ale przecież, to twoi rządzą obecnie i rządzili swego czasu 8 lat. Widzę, że Tusk niby rządzi, ale nie rządzi, bo nic nie jest jego winą. Jak w 2015 przejebali parlamentarne, to była wina Razem, jak koncertowo przejebali prezydenckie to wina Zanberga xDNoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 15:33Prawda uwiera. Wyparcie nie pomaga. Zarôwno Janek jak i Adrianek pracują dla Jarka. a Paulinka nawet oficjalnie. Taka to pisowska lewica. Suche i niewygodne fakty. Bolesne. Wiem.Hatefire pisze: ↑30-06-2026, 13:03
Nie po prostu masz dysonans poznawczy, że ktoś odrzucił ofertę, dostania miejsc w radach nadzorczych jakiś szpitali, w zamian za głosowanie według zlecenia z góry. Wiem, że waszym libkowym światopoglądzie się to nie mieści xD No i widzę te twoje sztuczki "każdy to widzi", "nie wytrzymujesz'. Żalosne
Wpierw byt potem tożsamość. Prawda. Posłowie lewicy realizują te postulaty bardzo skutecznie. Pierwszy przykład z brzegu. Posłowie Śmiszek i Biedroń. Choć należy zaznaczyć, że tam zaczęło się od odbytu. Figlarze, ale skoro się kochają to kimże jestem , by ich akurat za to krytykować? Tylko po co ubierać własny spryt i zaradność w idee mieszające w głowach młodym Julkom i jeszcze młodszym Krzysiom , a także podstarzałym metaluchom działkowiczom, którzy oczekują, że lewica rozda im gratis kwadraty. Najlepiej w centrum dużych miast?![]()
Ostatnio zmieniony 30-06-2026, 18:06 przez NoGodsNoMasters, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Kol. Jester, chyba źle znosicie upały.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
W takim razie po co te wielostronicowe przepychanki? Dla sportu chcesz przekonywać przekonanych?
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Kogo i do czego chcę przekonywać? Mógłbyś mi wskazać jakiś konkretny cytat? Czytałem gdzieś, że przepychanki są solą tego forum. Zatem ćwiczę barki. Nie mylić z barką.
Żeby nie być niegrzecznym . Odpowiedż brzmi. Tym co najbardziej wkurza działkowicza jest trawnik przekopany przez kreta. W tym przypadku działa elegancko.
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
NoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 18:32Tym co najbardziej wkurza działkowicza jest trawnik przekopany przez kreta. W tym przypadku działa elegancko.![]()
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Jeszcze taka uwaga. Myślisz, że śmiałbym podjąć się straceńczej misji , by przekonać do czegokolwiek hanysa solidnie zakonserwowanego w formalinie? Oszalałeś? Bercik to nie jest zawodnik wagi słomkowej.Miczurin pisze: ↑30-06-2026, 18:39NoGodsNoMasters pisze: ↑30-06-2026, 18:32Tym co najbardziej wkurza działkowicza jest trawnik przekopany przez kreta. W tym przypadku działa elegancko.![]()
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
A Ty sam jesteż gotowy ? Czy jak lewica dojdzie do władzy to w koskach będą seksistowskie pisma jak Secret Service ? Krew i cycki to domena lewicy o którą walczysz ?