LEWACTWO

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

Re: LEWACTWO

30-06-2026, 09:56

Hatefire pisze:
29-06-2026, 22:19
No, ale mi pojechałeś. Od razu widać Szkołę Ciętej Riposty im. Tomasza Lisa.
Nie wiem co to za szkoła, ale sam zacząłeś więc pewnie znasz ją lepiej. :D
Awatar użytkownika
Hatefire
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-06-2026, 10:01

NoGodsNoMasters pisze:
No nic nie zacząłem. Odpowiedziałem na post HCPiga. Taka wewnętrzna dyskusja, między ludźmi przyznającymi się do lewicowych poglądów. No, ale nie wytrzymałeś i wyrzuciłeś tego suchara xD Co następne, żart o sojowym latte?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
olgims
rasowy masterfulowicz

30-06-2026, 10:26

Hatefire pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
No nic nie zacząłem. Odpowiedziałem na post HCPiga. Taka wewnętrzna dyskusja, między ludźmi przyznającymi się do lewicowych poglądów. No, ale nie wytrzymałeś i wyrzuciłeś tego suchara xD Co następne, żart o sojowym latte?
tak z ciekawości jakie są te twoje lewicowe poglądy? lgbt, prawa kobiet, prawa mniejszości narodowych i religijnych, rozdział kutasiarzy od państwa, invitro, aborcja, socjal dla niezaopiekowanych? jakie są poglądy kanapowej lewicy z dużego miasta?
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Hatefire

30-06-2026, 10:51

olgims pisze:
tak z ciekawości jakie są te twoje lewicowe poglądy? lgbt, prawa kobiet, prawa mniejszości narodowych i religijnych, rozdział kutasiarzy od państwa, invitro, aborcja, socjal dla niezaopiekowanych? jakie są poglądy kanapowej lewicy z dużego miasta?
To może jak chcesz się czegoś dowiedzieć zacznij od uprzejmego pytania? Jak wywalasz z "kanapową lewicą" nie myśl, że będę miał ochotę z tobą dyskutować. Widzisz nie rozmawiasz z idiotą, który nabierze się na tak tani chwyt erystystyczny, ustawiający go od razu w pozycji kogoś kto musi się tłumaczyć z poglądów. Zapytaj jeszcze raz grzecznie, to odpowiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
olgims
rasowy masterfulowicz

30-06-2026, 11:02

Hatefire pisze:
30-06-2026, 10:48
olgims pisze:
To może jak chcesz się czegoś dowiedzieć zacznij od uprzejmego pytania? Jak wywalasz z "kanapową lewicą" nie myśl, że będę miał ochotę z tobą a dyskutować. Widzisz nie rozmawiasz z idiotą, który nabierze się na tak tani chwyt erystystyczny, ustawiający go od razu w pozycji kogoś kto musi się tłumaczyć z poglądów. Zapytaj jeszcze raz grzecznie, to odpowiem.
Oj już kurwa nie bądź taki wrażliwy XD jakoś twoje heheszkowanie złymi libkami i winą Tuska to argument na każdą okazję, a ty się obraziłeś o kanapowa lewicę - niezła kurwa ucieczka, szkoda że jebie hipokryzja, a przecież Adrianek to definicja wielkomiejskiej partyjki dla tzw. akademickiej inteligjencji.
To masz jakieś poglądy czy podpiales się pod Adrianka bo też można na Tuska szczekać nie będąc oficjalnie pissowcem?
Bo wiesz ja też mogę o sobie pisać, że mam wielce lewicowe poglądy XD więc bym się dowiedział jakie są te twoje?
-Werner von Urslingen

olgims
rasowy masterfulowicz

30-06-2026, 11:04

olgims pisze:
30-06-2026, 11:02
Hatefire pisze:
30-06-2026, 10:48
olgims pisze:
To może jak chcesz się czegoś dowiedzieć zacznij od uprzejmego pytania? Jak wywalasz z "kanapową lewicą" nie myśl, że będę miał ochotę z tobą a dyskutować. Widzisz nie rozmawiasz z idiotą, który nabierze się na tak tani chwyt erystystyczny, ustawiający go od razu w pozycji kogoś kto musi się tłumaczyć z poglądów. Zapytaj jeszcze raz grzecznie, to odpowiem.
Oj już kurwa nie bądź taki wrażliwy XD jakoś twoje heheszkowanie złymi libkami i winą Tuska to argument na każdą okazję, a ty się obraziłeś o kanapowa lewicę - niezła kurwa ucieczka, szkoda że jebie hipokryzja, a przecież Adrianek to definicja wielkomiejskiej partyjki dla tzw. akademickiej inteligjencji.
To masz jakieś poglądy czy podpiales się pod Adrianka bo też można na Tuska szczekać nie będąc oficjalnie pissowcem?
Bo wiesz ja też mogę o sobie pisać, że mam wielce lewicowe poglądy XD więc bym się dowiedział jakie są te twoje?
sorry coś się forume zjebało, i popierdoliło kto kogo cytuje
-Werner von Urslingen

Awatar użytkownika
Hatefire

30-06-2026, 11:15

Dobra zrobię wyjątek. Mimo, że piszę na Forume od 2 137 lat i już na prawie każdy temat się wypowiedziałem. Argument o unikaniu jest kulawy. Natomiast zauważ, że Szanownemu Koledze Pelsonpwi odpowiedziałem uprzejmie i wyczerpująco. Nie jest chamem. Do rzeczy, Po prostu typowe lewicowe postulaty typu ostra progresja podatkowa, egzekucja prawa pracy, na przykład w postaci tępienia fikcyjnego B2B, aktywna polityka mieszkaniowa państwa i tym podobne rzeczy. Te co wymieniłeś też ważne, ale wpierw byt potem tożsamość.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

30-06-2026, 12:32

Hatefire pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
Nie suchara tylko suche fakty. Razem to lewe skrzydło Jarka. Każdy średnio zorientowany doskonale to widzi. Nie wytrzymujesz suchych faktów. :D
Awatar użytkownika
Hatefire

30-06-2026, 13:03

NoGodsNoMasters pisze:
Nie suchara tylko suche fakty. Razem to lewe skrzydło Jarka. Każdy średnio zorientowany doskonale to widzi. Nie wytrzymujesz suchych faktów. :D
Nie po prostu masz dysonans poznawczy, że ktoś odrzucił ofertę, dostania miejsc w radach nadzorczych jakiś szpitali, w zamian za głosowanie według zlecenia z góry. Wiem, że waszym libkowym światopoglądzie się to nie mieści xD No i widzę te twoje sztuczki "każdy to widzi", "nie wytrzymujesz'. Żalosne
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

30-06-2026, 15:33

Hatefire pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
Nie po prostu masz dysonans poznawczy, że ktoś odrzucił ofertę, dostania miejsc w radach nadzorczych jakiś szpitali, w zamian za głosowanie według zlecenia z góry. Wiem, że waszym libkowym światopoglądzie się to nie mieści xD No i widzę te twoje sztuczki "każdy to widzi", "nie wytrzymujesz'. Żalosne
Prawda uwiera. Wyparcie nie pomaga. Zarôwno Janek jak i Adrianek pracują dla Jarka. a Paulinka nawet oficjalnie. Taka to pisowska lewica. Suche i niewygodne fakty. Bolesne. Wiem. :hehehe:

Wpierw byt potem tożsamość. Prawda. Posłowie lewicy realizują te postulaty bardzo skutecznie. Pierwszy przykład z brzegu. Posłowie Śmiszek i Biedroń. Choć należy zaznaczyć, że tam zaczęło się od odbytu. Figlarze, ale skoro się kochają to kimże jestem , by ich akurat za to krytykować? Tylko po co ubierać własny spryt i zaradność w idee mieszające w głowach młodym Julkom i jeszcze młodszym Krzysiom , a także podstarzałym metaluchom działkowiczom, którzy oczekują, że lewica rozda im gratis kwadraty. Najlepiej w centrum dużych miast? :D
Awatar użytkownika
Hatefire

30-06-2026, 17:12

NoGodsNoMasters pisze:
Hatefire pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
Prawda uwiera. Wyparcie nie pomaga. Zarôwno Janek jak i Adrianek pracują dla Jarka. a Paulinka nawet oficjalnie. Taka to pisowska lewica. Suche i niewygodne fakty. Bolesne. Wiem. :hehehe:

Wpierw byt potem tożsamość. Prawda. Posłowie lewicy realizują te postulaty bardzo skutecznie. Pierwszy przykład z brzegu. Posłowie Śmiszek i Biedroń. Choć należy zaznaczyć, że tam zaczęło się od odbytu. Figlarze, ale skoro się kochają to kimże jestem , by ich akurat za to krytykować? Tylko po co ubierać własny spryt i zaradność w idee mieszające w głowach młodym Julkom i jeszcze młodszym Krzysiom , a także podstarzałym metaluchom działkowiczom, którzy oczekują, że lewica rozda im gratis kwadraty. Najlepiej w centrum dużych miast? :D
Ale przecież, to twoi rządzą obecnie i rządzili swego czasu 8 lat. Widzę, że Tusk niby rządzi, ale nie rządzi, bo nic nie jest jego winą. Jak w 2015 przejebali parlamentarne, to była wina Razem, jak koncertowo przejebali prezydenckie to wina Zanberga xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

30-06-2026, 17:54

Hatefire pisze:
29-06-2026, 18:50
Wojtkowi, z całym szacunkiem jako ojca duchowego, ostro odjebało, w kierunku drobnomieszczaństwa.
Nie nie nie. Lewica to przede wszystkim prawa człowieka i trudno przymykać oko na zachowania polegające na umizgach do tych, którzy tych praw nie szanują. Partia Razem zamiast być 4,9% podprogowcem niebezpiecznie symetrytycznym powinna zrobić to co nieuniknione i jedynie racjonale, zawrzeć żelazną koalicję z Nową Lewicą - Magda, Daria i Dorota już tam są. Lewica musi być zjednoczona jeżeli chce rządzić w państwa w warunkach gdy od 1918 aż do 2026 rządziła lub współrządziła łącznie dekadę. Tak, ok 10% okresu 100-letniej historii państwa polskiego zaowocowało, że dopiero teraz zręby Lewicy się rodzą w Polsce a w świetle wyzwań i oczekiwań współczesności, te początki są i tak dosyć pizdowate.

Czy Polacy są gotowi na właściwą, docelową partię lewicową? Pewnie nie ale po to jest nasza praca organiczna chociażby na tym forum z nadreprezentacją nacjonalistów oraz agresywnych bagnocentrystów by stworzyć mentalny background pod (nazwa robocza) Partię Jakobińską.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

30-06-2026, 18:04

Hatefire pisze:
30-06-2026, 17:12
NoGodsNoMasters pisze:
Hatefire pisze:

Ale przecież, to twoi rządzą obecnie i rządzili swego czasu 8 lat. Widzę, że Tusk niby rządzi, ale nie rządzi, bo nic nie jest jego winą. Jak w 2015 przejebali parlamentarne, to była wina Razem, jak koncertowo przejebali prezydenckie to wina Zanberga xD
Znowu pudło. Nie wspieram ludzi finansujących z podatków firmę kościół katolicki. Ciekawe dlaczego ty to robisz? :hehehe: Przypominam , że wybory przegrał lewicowy tęczowy Rafał. Człowiek z twojej bajki. Takie są suche fakty. Nawiasem mówiąc, naprawdę wierzysz w cud, że skoro Rafałek został tak ładnie rozegrany pegazusem to Adrianek, czy Janek nie chodzą grzecznie przy nodze? To jest szkoła naiwności im. Donalda Tuska? :D Co do rządów i winy. Przeżyłem tyle rządów i ich win, że spokojnie mogę mieć wyłożone , a wszystkie te ich brawurowe postulaty w poważaniu. Ja sobie zawsze radzę. Nie narzekam.
Ostatnio zmieniony 30-06-2026, 18:06 przez NoGodsNoMasters, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sybir

Kol. Jester, chyba źle znosicie upały.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Miczurin
zaczyna szaleć

30-06-2026, 18:24

NoGodsNoMasters pisze:
Ja sobie zawsze radzę. Nie narzekam.
W takim razie po co te wielostronicowe przepychanki? Dla sportu chcesz przekonywać przekonanych?
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

30-06-2026, 18:32

Miczurin pisze:
30-06-2026, 18:24
NoGodsNoMasters pisze:
Ja sobie zawsze radzę. Nie narzekam.
W takim razie po co te wielostronicowe przepychanki? Dla sportu chcesz przekonywać przekonanych?
Kogo i do czego chcę przekonywać? Mógłbyś mi wskazać jakiś konkretny cytat? Czytałem gdzieś, że przepychanki są solą tego forum. Zatem ćwiczę barki. Nie mylić z barką.
Żeby nie być niegrzecznym . Odpowiedż brzmi. Tym co najbardziej wkurza działkowicza jest trawnik przekopany przez kreta. W tym przypadku działa elegancko. 8)
Miczurin
zaczyna szaleć

30-06-2026, 18:39

NoGodsNoMasters pisze:
Tym co najbardziej wkurza działkowicza jest trawnik przekopany przez kreta. W tym przypadku działa elegancko. 8)
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

30-06-2026, 18:59

Miczurin pisze:
30-06-2026, 18:39
NoGodsNoMasters pisze:
Tym co najbardziej wkurza działkowicza jest trawnik przekopany przez kreta. W tym przypadku działa elegancko. 8)
Jeszcze taka uwaga. Myślisz, że śmiałbym podjąć się straceńczej misji , by przekonać do czegokolwiek hanysa solidnie zakonserwowanego w formalinie? Oszalałeś? Bercik to nie jest zawodnik wagi słomkowej.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

30-06-2026, 19:06

Sybir pisze:
Kol. Jester, chyba źle znosicie upały.
tutaj przydałaby się jakaś solidna „ścieżka zdrowia” i pokój WiP, zaraz by oprzytomniał
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

01-07-2026, 12:35

hcpig pisze:
30-06-2026, 17:54
Czy Polacy są gotowi na właściwą, docelową partię lewicową? Pewnie nie ale po to jest nasza praca organiczna chociażby na tym forum z nadreprezentacją nacjonalistów oraz agresywnych bagnocentrystów by stworzyć mentalny background pod (nazwa robocza) Partię Jakobińską.
A Ty sam jesteż gotowy ? Czy jak lewica dojdzie do władzy to w koskach będą seksistowskie pisma jak Secret Service ? Krew i cycki to domena lewicy o którą walczysz ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
ODPOWIEDZ