Byłem dzisiaj tam. Rak z przerzutami, na sterdyach i z turbodoładowaniem, ale też nie sądzę by były to posty autentycznych userów, widziałem chyba ze dwa, które miały kilkaset upvoteów i zero komentarzy, pachnie mi to raczej jakąś szopką odstawianą przez trollownię.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 18:53Zobacz sobie sam i oceń, czy mój rocznik ma cokolwiek do tego: https://www.reddit.com/r/russia/
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- postuje jak opętany!
Re: III Wojna Światowa
-
- postuje jak opętany!
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Zupełnie bez związku z tematem, wolałbym się rozbijać po kazachskich stepach. W idealnym świecie.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 18:51Większość chyba jest ciekawa świata, chciałaby zobaczyć Paryż, Londyn, Berlin, itd., a nie rozbijać się po jakichś kazachskich stepach.
Ostatnio zmieniony 28-02-2022, 19:02 przez 83koper83, łącznie zmieniany 1 raz.
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na razie rozkminiamy, czy aby ta samowystarczalność "wielkiej matki rosji" nie jest naiwnością.
Tutaj swoją drogą nie spotkałem się z opinią, że ktoś się z ludem liczy w kacapowie. Hatefire pisał np. o rozeznaniu w boju. Raczej jest gadka, na ile ci z którymi się nie liczą, nie będą się liczyć z tymi z którymi się nie liczą.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
ten konwój co jedzie na kijów ma już 27km 

Sebastian jesteś dzisiaj trzeźwy? Dostałem podwyżkę gazu razy dwa. To jest jakieś dwie stówki z hakiem więcej przy zimnym miesiącu. Strzelam ,że w tym miesiącu będzie stówka z hakiem . Chleba nie jem w ogóle więc jak dla mnie może być po dwie dychy. Gdzie mam kurwa iść w sprawie tych pieniędzy? Pamiętaj, że ludzie mogą jeszcze nie mieć tych rachunków. Wyrównania dopiero przyjdą. Tak jak napisałem. Zobaczymy, czym skończy się ten eksperyment. Natomiast to podobno ja sieję tutaj defetyzm i imposybilizm.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 18:41Ceny gazu i energii w Polsce wywaliło w kosmos, widziałeś jakieś protesty?535 pisze: ↑28-02-2022, 18:35
Na początek wystarczy, że zbuntują się ci, którzy ich w tym przekonaniu utrzymują. No ale pożywiom uwidim. Nie ma sensu się licytować. Tak, czy owak takiej opcji jeszcze ruskie nie ćwiczyły. Powodzenia rjebiatka.Swoją drogą już widzę jakbyś dzisiaj śpiewał, gdyby z konta z piątku na poniedziałek wyparowało 40 procent, a stopka jebła z trzy do osiem. Zadziwiające jest lekceważenie ekonomii na tym forum. Z tym, że ja się nie znam, więc pewnie dlatego me zdziwienie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No ale popatrzyłeś co tam piszą na tym reddicie?Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 18:57Jak patrzyłem ostatnio w dane, to rynek jest podzielony tak mniej więcej 50/50 pomiędzy ruskie medium i "oryginał".
Zresztą, wiesz - jak ruski wbija na Reddita, to ma kontakt ze światem. Jak wbija na jakieś tam swoje odpowiedniki, to ma jakby niższą wersję, wszystko ograniczone do dawnego ZSRR, niby językowo łatwiej, ale content wrzucany przez jakichś Kazachów czy Czeczenów raczej nie bawi tak samo, jak np. przerzucanie Reddita czy Instagrama.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No tak, ale wiesz że świat to nie tylko Ty prawda?535 pisze: ↑28-02-2022, 19:07
Sebastian jesteś dzisiaj trzeźwy? Dostałem podwyżkę gazu razy dwa. To jest jakieś dwie stówki z hakiem więcej przy zimnym miesiącu. Strzelam ,że w tym miesiącu będzie stówka z hakiem . Chleba nie jem w ogóle więc jak dla mnie może być po dwie dychy. Gdzie mam kurwa iść w sprawie tych pieniędzy? Pamiętaj, że ludzie mogą jeszcze nie mieć tych rachunków. Wyrównania dopiero przyjdą. Tak jak napisałem. Zobaczymy, czym skończy się ten eksperyment. Natomiast to podobno ja sieję tutaj defetyzm i imposybilizm.
- Ascetic
Coś Wam to przypomina?

niejaki pacjent już zebrał rodzinę z Ukrainy. Coś już też bada temat, putler - wariat. Tak jak badają ten temat konfiarskie onuce.
Czyli co? Ludzie się jasno orientują, co ruskie trolle odstawiają. Takie jak pacjent.

niejaki pacjent już zebrał rodzinę z Ukrainy. Coś już też bada temat, putler - wariat. Tak jak badają ten temat konfiarskie onuce.
Czyli co? Ludzie się jasno orientują, co ruskie trolle odstawiają. Takie jak pacjent.
Poro
- Ascetic
xD świat to vkontacieŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 19:11No tak, ale wiesz że świat to nie tylko Ty prawda?535 pisze: ↑28-02-2022, 19:07
Sebastian jesteś dzisiaj trzeźwy? Dostałem podwyżkę gazu razy dwa. To jest jakieś dwie stówki z hakiem więcej przy zimnym miesiącu. Strzelam ,że w tym miesiącu będzie stówka z hakiem . Chleba nie jem w ogóle więc jak dla mnie może być po dwie dychy. Gdzie mam kurwa iść w sprawie tych pieniędzy? Pamiętaj, że ludzie mogą jeszcze nie mieć tych rachunków. Wyrównania dopiero przyjdą. Tak jak napisałem. Zobaczymy, czym skończy się ten eksperyment. Natomiast to podobno ja sieję tutaj defetyzm i imposybilizm.
Powiedz, że ci się ktoś włamał na konto. Ok?
Poro
-
- postuje jak opętany!
O tym właśnie mówię. To jakoś tak działa, że ludzie lubią to, co kojarzy się z zachodem. Pomijając już kwestię materialną, każdy chyba docenia porządek, jasne zasady, prawdziwą demokrację, przejrzyste procedury i logikę.
Moja była dziewczyna miała rodzinę w Ukrainie/Rosji i opowiadała mi, że jak tam kiedyś pojechali z wizytą, to ich na miejscu proszono, żeby w prezencie zostawili swoje ubrania czy buty, bo takie zajebiste, "zachodnie", kolorowe i w ogóle bajer. A jak pokazywali zdjęcia, to tam rodzina szalała, podniecając się najmniejszymi szczegółami - ale czysto! Ale trawa równo przycięta! Ale znaki drogowe niezardzewiałe!
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Oni się wysuwają jak na patelni. Strzał z drona na przód i tył a póżniej po szczepionce z Javelinów.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie do końca jestem pewien jak to działa, ale po mojemu to reddit ostro kręci śrubę Rosjanom, faworyzując drugą stronę konfliktu, i mnóstwo komentarzy jest usuwane (gdzieniegdzie wszystkie). Poza tym mam jeszcze trochę Rosjan wśród znajomych na fejsie i też widzę, co wypisują. Ale mniejsza z tym, w sumie to nie mam misji przekonywania nikogo.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 19:00Byłem dzisiaj tam. Rak z przerzutami, na sterdyach i z turbodoładowaniem, ale też nie sądzę by były to posty autentycznych userów, widziałem chyba ze dwa, które miały kilkaset upvoteów i zero komentarzy, pachnie mi to raczej jakąś szopką odstawianą przez trollownię.
- Ascetic
LOLŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 19:14Nie do końca jestem pewien jak to działa, ale po mojemu to reddit ostro kręci śrubę Rosjanom, faworyzując drugą stronę konfliktu, i mnóstwo komentarzy jest usuwane (gdzieniegdzie wszystkie). Poza tym mam jeszcze trochę Rosjan wśród znajomych na fejsie i też widzę, co wypisują. Ale mniejsza z tym, w sumie to nie mam misji przekonywania nikogo.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 19:00Byłem dzisiaj tam. Rak z przerzutami, na sterdyach i z turbodoładowaniem, ale też nie sądzę by były to posty autentycznych userów, widziałem chyba ze dwa, które miały kilkaset upvoteów i zero komentarzy, pachnie mi to raczej jakąś szopką odstawianą przez trollownię.

Ustalmy, że punkt na dziś, <chlip chlip, dotyka to całości społ, co niesprawiedliwe> pewnie nieświadomie, tak ustalmy, niech będzie, zrealizowany xD
Ostatnio zmieniony 28-02-2022, 19:18 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spoko, w sumie spodziewałem się, że tak te rozmowy się skończą. Na razie idę jakoś produktywnie zająć się resztą dnia. Cheers
-
- postuje jak opętany!
Owszem. Taka specyficzna, kremlowska retoryka. U was murzynów biją+lepsze ruskie gówno w polu niźli fiołki w Neapolu.
To bardzo podobna stylówa do tej, jaką prezentują na Wykopie i innych miejscach ruskie trolle.
Wiem. Jako trwale bezrobotny alkoholik dałem jedynie przykład dramatycznej sytuacji , którą byłeś łaskaw nakreślić po wystrzeleniu w kosmos cen gazu. Póki co, spokojnie czekam na wiosnę.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 19:11No tak, ale wiesz że świat to nie tylko Ty prawda?535 pisze: ↑28-02-2022, 19:07
- Ascetic
Jak ktoś porównuje wzrost gazu w piekarni, z 1000 do 3000 pln do embarga na całą gospodarkę to jakby nie ma co się dziwić, że są takie a nie inne reakcje. Jak się wbije w bańkę, gdzie się ruskie bawią w trolling, <my poszkodowani> i się go przenosi na forum, to też nie ma co się dziwić.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 19:15Spoko, w sumie spodziewałem się, że tak te rozmowy się skończą. Na razie idę jakoś produktywnie zająć się resztą dnia. Cheers
Wrócę:
- waluta 40% w dół
- RTS nie odpalił,
- brak eksportu i importu
- odcięci od rezerw w bankach zachodnich
- wzrost stóp hipotek do 20%
- szturm na bankomaty
- brak wymiany, lotów
itd. itp
w zestawieniu z Nowym Burdelem w Cebulandii
to się nie mogło udać, sorry Seba. Nie miało szans, po prostu.
A jak jeszcze się to wpisuje w "samowystarczalni" to jakby podwójnie nie miało szans.
Ostatnio zmieniony 28-02-2022, 19:23 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro