Uważam, że Anonymous nie są w stanie sforsować systemu bankowego. Możesz mnie zawołać za 3 dni i zobaczymy.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 21:00Hakerzy z Anonymous zapowiedzieli, że 3 marca wjebią się na prywatne konta bankowe Rosjan, takich normalsów, i wszystko, co zakoszą, ląduje na tym koncie służącym do zakupu uzbrojenia przez Ukrainę. Powiedzieli wyraźnie, że dają ruskim 3 dni na ogarnięcie się i wypłatę środków.
Pomijając już, czy nie chodzi tu o doszczętne rozjebanie Sbierbanku, który i bez tego ma już problem z płynnością, pytanie do Sebastiana: dalej uważasz że samowystarczalne ruskie machną ręką, bo co to tam - mieć oszczędności albo nie mieć?
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Wystarczy, że wywołają panikę i każdy cap wybierze po 100 rubli, czy 2 dolary.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 21:07Uważam, że Anonymous nie są w stanie sforsować systemu bankowego. Możesz mnie zawołać za 3 dni i zobaczymy.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 21:00Hakerzy z Anonymous zapowiedzieli, że 3 marca wjebią się na prywatne konta bankowe Rosjan, takich normalsów, i wszystko, co zakoszą, ląduje na tym koncie służącym do zakupu uzbrojenia przez Ukrainę. Powiedzieli wyraźnie, że dają ruskim 3 dni na ogarnięcie się i wypłatę środków.
Pomijając już, czy nie chodzi tu o doszczętne rozjebanie Sbierbanku, który i bez tego ma już problem z płynnością, pytanie do Sebastiana: dalej uważasz że samowystarczalne ruskie machną ręką, bo co to tam - mieć oszczędności albo nie mieć?
Poro
-
- Ascetic
Myślę że, że Rosja weźmie wszystko na wschód od Dniepru razem z Kijowem. Odessa ukraińska, nowa stolica we Lwowie. Oczywiście Ukraina wchodzi do Unii i się szybko rozwija, a wschód będzie ruski. Z punktu widzenia Polski dobrze czyli Ukraina będzie słabsza a Rosja dalej "silna".
Jeśli zelenski się zgodzi, ale raczej nie będzie miał wyjścia.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Myslisz, że w Moskwie w sektorze bankowym nie ma Ukraińców lub takich co są przeciw wojnie?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 21:07
Uważam, że Anonymous nie są w stanie sforsować systemu bankowego. Możesz mnie zawołać za 3 dni i zobaczymy.
He he he.
A tak się kończy wypuszczanie konwojów bez wsparcia.
Amerykanie mówili dzisiaj, że Rosjanie popełnili bardzo wiele błędów ale nie cieszmy się zbyt wcześnie bo mogą się ogarnąć.
Ciekawa hipoteza ale wątpię by prawdziwa.bartwa pisze: ↑28-02-2022, 21:14Myślę że, że Rosja weźmie wszystko na wschód od Dniepru razem z Kijowem. Odessa ukraińska, nowa stolica we Lwowie. Oczywiście Ukraina wchodzi do Unii i się szybko rozwija, a wschód będzie ruski. Z punktu widzenia Polski dobrze czyli Ukraina będzie słabsza a Rosja dalej "silna".
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ozob
- zahartowany metalizator
Gdzie jest Ziobro?
Ukraina bez Kijowa to jak Polska bez Warszawy. Nikt na to nie pójdzie.
Ukraina bez Kijowa to jak Polska bez Warszawy. Nikt na to nie pójdzie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zawołasz mnie za 3 dni, czy ja mam Ciebie zawołać, żebyśmy się przekonali?
If you do everything right, there will be no struggle.
-
- rasowy masterfulowicz
ja pierdole 96 tanków 20gradów i to wszystko za jednym podjeściem.Czy były w historii takie sytuacje by codziennie dana armia traciła wręcz jak po sznurku tak dużo cennego sprzętu? i jeszcze nie wyciagała żadnych wniosków tylko napierdalała coraz to dłuższe kolumny, jeden przy drugim? przecież to sie nie dzieje
- Tatuś
- Kontakt:
Były takie historie podczas drugiej wojny światowej, np. ofensywa Łużycka.mocny2_3 pisze: ↑28-02-2022, 21:38ja pierdole 96 tanków 20gradów i to wszystko za jednym podjeściem.Czy były w historii takie sytuacje by codziennie dana armia traciła wręcz jak po sznurku tak dużo cennego sprzętu? i jeszcze nie wyciagała żadnych wniosków tylko napierdalała coraz to dłuższe kolumny, jeden przy drugim? przecież to sie nie dzieje
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod ... nem_(1945)
Ale ljudi u nas mnogo!
Ktoś się martwił o nasze Mig29. Plotki głoszą, że dostaniemy za to F16.
- Lukass
- zahartowany metalizator
-
mocny2_3 pisze: ↑28-02-2022, 21:38ja pierdole 96 tanków 20gradów i to wszystko za jednym podjeściem.Czy były w historii takie sytuacje by codziennie dana armia traciła wręcz jak po sznurku tak dużo cennego sprzętu? i jeszcze nie wyciagała żadnych wniosków tylko napierdalała coraz to dłuższe kolumny, jeden przy drugim? przecież to sie nie dzieje
Gdzie to rozjebali? Przypomina to autostradę z pierwszej wojny Irackiej kiedy amerykanie rozpierdalali wszystko co uciekało z Kuwejtu
-
- rasowy masterfulowicz
Zniszczona została kolumna pojazdów pod Chersoniem. 96 czołgów, 20 wyrzutni rakietowych Grad i 8 ciężarówek z paliwem zostało zniszczonych przez artylerię i drony pod miejscowością Łebedyn (40 km na południe od Sum).
- iGrinder
- postuje jak opętany!

Mistrzostwo wszechświata z przyległościami

Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
-
Podaj link, bo niestety, może to być chwyt propagandowy Ukrainy. Nie mówię, że tak nie było, ale....... no kurwa, to niemożliwe. Jaka armia popelnia takie błędy??? Przecież Stalin jako generalissimus miał chyba więcej pomyślunku... chociaż, nie....
Dajcie link. Jakieś filmy jeśli się pojawią w sieci, bo takiego blamażu armia Rosji nie doświadczyła chyba nawet w Czeczenii.
-
- rasowy masterfulowicz
tata wrzucał wyżej, na onecie napisali ilość stratNasum pisze: ↑28-02-2022, 21:57
Podaj link, bo niestety, może to być chwyt propagandowy Ukrainy. Nie mówię, że tak nie było, ale....... no kurwa, to niemożliwe. Jaka armia popelnia takie błędy??? Przecież Stalin jako generalissimus miał chyba więcej pomyślunku... chociaż, nie....
Dajcie link. Jakieś filmy jeśli się pojawią w sieci, bo takiego blamażu armia Rosji nie doświadczyła chyba nawet w Czeczenii.
-
Link już nie działa.
-
- postuje jak opętany!
Moim zdaniem są, ale nie w sytuacji, gdy dają ruskim 3 dni na ogarnięcie się. Poza tym w bankowości elektronicznej jakoś chyba działa cashback i inne zabezpieczenia. Obstawiam, że wyzerują konta jakimś Tatiankom, ale bardziej chodzi o to, żeby Sbierbank stracił płynność, co w sumie rozjebie finanse FR bardziej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-02-2022, 21:07
Uważam, że Anonymous nie są w stanie sforsować systemu bankowego. Możesz mnie zawołać za 3 dni i zobaczymy.
Ale zobaczymy, moze to w ogóle gra na odciągnięcie przeciwnika i chodzi o atak w innym miejscu.
-
- rasowy masterfulowicz
- Tatuś
- Kontakt:
Gdzie Chersoń a gdzie Sumy.

Lebedyn:
Chersoń
Albo się Ruskie zatrzymają, spowolnią marsz i zmienią taktykę albo ich systematycznie się rozjebie. Wpuszczając wewnątrz kraju i eliminując.
Ruskie kurwy nie mogą sobie wypracować przewagi lądowej to napierdalają rakietami strategicznymi z Białorusi.