Gówno prawda. Jedno i drugie to syf, a po tym jak koncerny zaangażowały sie w walkę z cukrem, to syf przeokrtuny.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
No pić się nie da obecnie, to fakt. Znaczy ja nigdy wielkim fanem nie byłem, ale raz na kwartał mnie nachodził smak na taką zimną Pepsi. Obecnie jako zamiennik tego stosuję Karmi Classic, też gazowane i ma tą słodową słodycz. Dużo lepsze. Lubię zrobić w formie floatera. Mocno schładzam a do szklanki dorzucam na górę łyżkę lodów i spory plaster cytryny. Ja zazwyczaj waniliowe, ale co kto lubi można dać.Jimmy Boyle pisze: ↑08-09-2023, 09:02Gówno prawda. Jedno i drugie to syf, a po tym jak koncerny zaangażowały sie w walkę z cukrem, to syf przeokrtuny.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
nie da się pić tych nowych pepsiów i koluff,Hatefire pisze: ↑08-09-2023, 09:10No pić się nie da obecnie, to fakt. Znaczy ja nigdy wielkim fanem nie byłem, ale raz na kwartał mnie nachodził smak na taką zimną Pepsi. Obecnie jako zamiennik tego stosuję Karmi Classic, też gazowane i ma tą słodową słodycz. Dużo lepsze. Lubię zrobić w formie floatera. Mocno schładzam a do szklanki dorzucam na górę łyżkę lodów i spory plaster cytryny. Ja zazwyczaj waniliowe, ale co kto lubi można dać.Jimmy Boyle pisze: ↑08-09-2023, 09:02Gówno prawda. Jedno i drugie to syf, a po tym jak koncerny zaangażowały sie w walkę z cukrem, to syf przeokrtuny.
nieźle mi podeszło, u nas też bywa dostępny, amaltański napój Kinnie, ale tylko wersja classic, bo też mają wersję ze słodzikami, smakowo taka bitter pomarańcza.

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Bardzo przyzwoita jest niemiecka Afri-cola. Piłem ją na urlopie u brata z Bawarii. Nie wnikałem w skład, ale smakowała naprawdę nieźle. Powinna być łatwiej dostępna, skoro w Niemczech jest bardzo popularna. Napiłem się też austriackiej lemoniady ziołowej Almdudler. To w tamtych okolicach rzecz kultowa jak Kofola w Czechach (też dla mnie raczej rzecz niepijalna), no i na wymioty mi się zebrało.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hehe to się prosi o mema z tym ludzikiem od dziwnych rzeczy z napisem "SMAKOŻ"Hatefire pisze: ↑08-09-2023, 09:10No pić się nie da obecnie, to fakt. Znaczy ja nigdy wielkim fanem nie byłem, ale raz na kwartał mnie nachodził smak na taką zimną Pepsi. Obecnie jako zamiennik tego stosuję Karmi Classic, też gazowane i ma tą słodową słodycz. Dużo lepsze. Lubię zrobić w formie floatera. Mocno schładzam a do szklanki dorzucam na górę łyżkę lodów i spory plaster cytryny. Ja zazwyczaj waniliowe, ale co kto lubi można dać.Jimmy Boyle pisze: ↑08-09-2023, 09:02Gówno prawda. Jedno i drugie to syf, a po tym jak koncerny zaangażowały sie w walkę z cukrem, to syf przeokrtuny.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Oczywiście że zarówno Pepsi jak i CC to syfiaste korporacje podobnie jak PO i PiS to syfiaste partie.Jimmy Boyle pisze: ↑08-09-2023, 09:02Gówno prawda. Jedno i drugie to syf, a po tym jak koncerny zaangażowały sie w walkę z cukrem, to syf przeokrtuny.
Mimo wszystko wolałem jednak trzymanie inflacji, zadłużenia i systemu podatkowego pod jakąś tam kontrolą zapewniając chociażby minimum ochrony i przewidywalności ponad to co odpierdalają teraz Glapa z PiSem, ale dla debili pokroju mistrzapiardu i jemu podobnych ułomów najwidoczniej wskaźniki ekonomiczne i odbiór polityki rządu przez inwestorów i rynki finansowe nie mają żadnego znaczenia

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ozob
Coca Cola Zero to szczytowe osiągnięcie gatunku ludzkiego.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sgt. Barnes
https://wiadomosci.wp.pl/pis-z-szansa-n ... 354147424a
"Bezpieczna przyszłość Polaków".
"Bezpieczna przyszłość Polaków".
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Hatefire
- trup
2,5 zł za miesjce w kolejce. 5000 dolców za wizę. 600 000 osób z TYLKO z Azji i Afryki na polskich wizach wjechało do UE.
jakie to są jebane skurwysyny pisiorskiie dzyndzle niemyte....

jakie to są jebane skurwysyny pisiorskiie dzyndzle niemyte....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Przepraszam najmocniej forumowiczów, ale muszę sobie ulżyć - spluwam wirtualnie w twarz tym pisowskim sqrwysynom. Tak zakłamanych, obłudnych i bezczelnych popierdoleńców jeszcze w polskiej polityce nie było. Łącznie z PRL-em. Nie włączam radia ani TV, żeby przypadkiem nie natknąć się na jakąś pisowską mordę. ***** ***
- dzik
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Przy okazji - czy ktoś znalazł może wypowiedź Donka odnośnie polityki migracyjnej? Czy coś mówił o tym, czy wpuszczać dzikusów, ilu wpuszczać, na jakich zasadach, co robić z sytuacją na granicy z Białorusią? Czy uważa, że migranci z Afryki ubogacają kulturę europejską? Chciałbym znać odpowiedzi na te pytania, bo czytając różne serwisy informacyjne nie natknąłem się na takowe.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
frankmullen pisze: ↑14-09-2023, 10:21Przy okazji - czy ktoś znalazł może wypowiedź Donka odnośnie polityki migracyjnej? Czy coś mówił o tym, czy wpuszczać dzikusów, ilu wpuszczać, na jakich zasadach, co robić z sytuacją na granicy z Białorusią? Czy uważa, że migranci z Afryki ubogacają kulturę europejską? Chciałbym znać odpowiedzi na te pytania, bo czytając różne serwisy informacyjne nie natknąłem się na takowe.
Jak sie "głębiej" poszuka to coś się znajdzie;) Przyznac jednak trzeba, ze Tusk w gładki i wyważony sposób się wtedy wypowiadał, ale to przecie stary cwaniak jest:)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Z ciekawości sprawdzam na hasło "Tusk o uchodźcach":frankmullen pisze: ↑14-09-2023, 10:21Przy okazji - czy ktoś znalazł może wypowiedź Donka odnośnie polityki migracyjnej? Czy coś mówił o tym, czy wpuszczać dzikusów, ilu wpuszczać, na jakich zasadach, co robić z sytuacją na granicy z Białorusią? Czy uważa, że migranci z Afryki ubogacają kulturę europejską? Chciałbym znać odpowiedzi na te pytania, bo czytając różne serwisy informacyjne nie natknąłem się na takowe.
https://oko.press/tusk-po-straszy-muzul ... komentarze
"„Oglądamy wstrząśnięci sceny z brutalnych zamieszek we Francji. I właśnie teraz Kaczyński przygotowuje dokument, dzięki któremu do Polski przyjedzie jeszcze więcej obywateli z państw takich jak – cytuję – Arabia Saudyjska, Indie, Islamska Republika Iranu, Katar, Emiraty Arabskie, Nigeria, czy Islamska Republika Pakistanu” – powiedział lider PO w krótkim nagraniu, wytykając partii władzy szczucie na imigrantów i uchodźców, przy jednoczesnym otwieraniu drzwi dla pracowników z krajów Bliskiego Wschodu, czy Afryki."
https://tvn24.pl/polska/donald-tusk-na- ... po-7199402
"- Jarosław Kaczyński jednocześnie szczuje na imigrantów i chce ich wpuścić setki tysięcy. Może potrzebny mu jest wewnętrzny konflikt i strach polskich obywateli, bo wtedy łatwiej mu rządzić i wygrać wybory. Musimy uniknąć tego niebezpieczeństwa"
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C9 ... zeba-pomoc
Tutaj nie da się kopiować - musisz sprawdzić sam.
https://www.wnp.pl/parlamentarny/wydarz ... 00350.html
Tutaj wypowiada się pozytywnie o pomocy dla Ukraińców.
If you do everything right, there will be no struggle.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Dziękuję kolegom. Aczkolwiek mam nieodparte wrażenie, że te wypowiedzi nie są szczere, a podyktowane chęcią podlizania się elektoratowi w znacznej mierze niechętnie patrzącemu na emigrantów z Afryki i Azji. Nie wierzę mu w ani jedno jego słowo.