mistrzchazardu, ozob, pacjent i jeszcze nastu innych konfiarzy. Tu masz bardziej przyszłość. W kontekście wspierania czarnych zboków. Przypominam, kto na placu trzech krzyży jakimiś strażami i ciałami swymi bronił "wartości chrześcijańskich". Nie tak dawno zresztą.535 pisze: ↑27-04-2021, 09:36Jak tam chcesz, ale jeżeli Tobie nie przeszkadza, że faciu promuje ludzi, którzy przez osiem, a nawet więcej lat wspierali systemową pedofilię kościółka nie robiąc absolutnie kurwa nic, a nawet stawiając pomniki tym ścierwom to będzie Ci ciężko zrozumieć o czym piszę.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 09:29Gdyby nie trup, to miałbyś tutaj samych brunatnych gierojów, hehe, dSturmer, hehe. Równowaga musi być. Ja po prawdzie nie pamiętam, kiedy choć jeden wpis jego przeczytał. Tak od początku do końca. Mam nagłówek i wiem, że Sławek Nowak to fajnych chłopak i ta boazeria z 3 milionami to żony stomatolog. Swoją drogą, nie wiem, czy to trup podejmował, jak Tobie nie przeszkadza, że gościa 9 miesięcy Sławka trzymają w areszcie, a później jakg gdyby nigdy nic wypuszczają, Dla mnie to afera większa niż jego złodziejstwo, że żyjemy w kraju, że się 3 razy przedłuża areszt i jakby nie było sprawy. Bez kontaktu z rodziną.535 pisze: ↑27-04-2021, 09:24I jeszcze jedno Tomek. Tak samo jak wkurwiająca jest propaganda wolnościowców piwniczaków na tym forum, drażni mnie popisowy system trupa , polegajacy na zapominaniu i zacieraniu w pamięci tego kto był kim, co mówił i co robił. Oczywiście jestem gorącym orędownikiem systemu w którym ten kto płaci za usługę , otrzymuje ją niezwłocznie i w możliwie najlepszej jakości.
Ty ciągle z tym trupem i trupami politycznymi, których on tutaj promuje. Ja tam wolę patrzeć w przyszłość a nie w przeszłość. I tu się rzeczywiście nie dogadamy.
Swoją drogą gość miał jaja, że mu się chciało tak niepopularny kierunek promować. Zawsze mnie to dziwiło. Teraz spacyfikowany siedzi cicho.