Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

TAK
159
63%
NIE
95
37%

Liczba głosów: 254
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

27-04-2021, 23:13

Ale masz coś interesującego do napisania czy tylko inwektywy, projekcje, przeinaczenia i manipulacje? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-04-2021, 23:16

ozob pisze:
27-04-2021, 23:13
Ale masz coś interesującego do napisania o mnie? (:
Jasne. Łap:

"
Napisz jeszcze przetłuszczony tumanie, że to gorączka wykosiła te 70 tys. osób powyżej średniej normy.

Dobra. Kiedy ten kolo dostanie kopa w dupę? Jawnie kwestionuje pandemię, na którą tutaj naśnie osób zupełnie słusznie narzeka, bo dostało w ten czy inny sposób po dupie.

Mam z dziś i wczoraj od tego podczłowieka następujące wypowiedzi:

- ci co zmarli nie mieli farta

- kowid to gorączka

- 70 tys. dodatkowych zgonów to norma

- to szczepionki i lockdown są problemem, a nie samo źródło, czyli kowid

Chyba to wystarczy do oceny, że to szur, troll i szkodliwy typ?

"

A może jeszcze to, że normalni kolesie nie piszą wierszy o sraniu do ryja innych kolesi, jak twój szur-przyjaciel. Nie pytają też znanych i obcych mężczyzn o głębokość gardła.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

27-04-2021, 23:21

W żaden sposób nie kwestionuje istnienia Covid-19. Dla jajec dodam, że śmiertelność na grypę jest aż prawie dwukrotnie mniejsza. To są rzeczy wręcz niepojęte. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Ascetic

27-04-2021, 23:24

ozob pisze:
27-04-2021, 23:21
W żaden sposób nie kwestionuje istnienia Covid-19. Dla jajec dodam, że śmiertelność na grypę jest aż prawie dwukrotnie mniejsza. (:
Dla jajec to ty istniejesz. Taki żart. Mało śmieszny. Można powiedzieć, że błąd w matrixie.

A wypowiedź, złamanego, że "nie kwestionuje istnienia covid" są gówno warte. W kontekście tego zestawienia radosnej twórczości:

"
- ci co zmarli nie mieli farta

- kowid to gorączka

- 70 tys. dodatkowych zgonów to norma

- to szczepionki i lockdown są problemem, a nie samo źródło, czyli kowid

"
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

28-04-2021, 10:39

Pan Minister powiedział, co odmrożą i jak.

Jest jedno "ale". Uzależnia to od stopnia wyszczepienia.

Czyli co? Szury co się nie chcą szczepić najwięcej pyszczą o lockdownie. Tak było z perspektywy forum. No to teraz konsekwentnie powinny polecieć dać se załadować zabójcze i nieprzebadanej szczepionki xD LOL Jak tego nie zrobią, to będzie "na nich". No to w te pędy zasuwać do punktów.
lys på slutten av lys
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

28-04-2021, 10:44

Szury zmiękną bo to od urodzenia są miekkie faje.Będą obserwować sytuacje, jak nie będzie wieści o nagłych zgonach po szczepionce to im sie będzie resetowało w głowie i po cichaczu będą zapierdalać do punktów szczepień.Sytuacja powoli będzie sie wyciszać.
Awatar użytkownika
Ascetic

28-04-2021, 11:01

Dlatego trzeba im teraz jeszcze dojebać. Albo przynajmniej potoczyć bekę z nich LOL

Bo pamiętajmy, że za rok, będzie "to nie ja byłem ewą", "ja od zawsze pisałem, że ....*"

* tutaj można sobie wpisać dowolne kłamstwo. A jak wkleisz, że idiota pisał, że "to tylko gorączka", to będzie robił wygibasy jak w konkursie polo dance. Dlatego też, należy zachować ten dział dla potomnych a najlepiej zrobić listę niedorozwojów vel. szurów.
lys på slutten av lys
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

28-04-2021, 11:06

mocny2_3 pisze:
Szury zmiękną bo to od urodzenia są miekkie faje.
Dokładnie! Szczepią się tylko kulturyści i synowie Johna Rambo.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Ascetic

28-04-2021, 11:07

mistrzsardu pisze:
28-04-2021, 11:06
mocny2_3 pisze:
Szury zmiękną bo to od urodzenia są miekkie faje.
Dokładnie! Szczepią się tylko kulturyści i synowie Johna Rambo.
Zaraz znajdziesz się na liście :lol: Takżetegoten albo inaczej, uważaj na zakręty :D
lys på slutten av lys
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

28-04-2021, 11:12

Liście wrogów Black Metalu?
Slyd

28-04-2021, 13:54

Ascetic pisze:

Czyli co? Szury co się nie chcą szczepić najwięcej pyszczą o lockdownie. Tak było z perspektywy forum. No to teraz konsekwentnie powinny polecieć dać se załadować zabójcze i nieprzebadanej szczepionki xD LOL Jak tego nie zrobią, to będzie "na nich". No to w te pędy zasuwać do punktów.
A tam, przecież te szczepionki niebezpieczne som i szatańskie som :twisted:
A jak już się zaszczepią to tylko dlatego by móc latać samolotem.....
Albo pozałatwiają sobie lewe papiery, że są zaszczepieni - już tu jeden obsraniec jawnie się przyznał, że szmaty na ryju nie nosi
bo załatwił sobie lewe zwolnienie i nie pogardzi takim lewym zaświadczeniem o zaszczepieniu.
Awatar użytkownika
Ascetic

28-04-2021, 14:24

Slyd pisze:
Ascetic pisze:

Albo pozałatwiają sobie lewe papiery, że są zaszczepieni - już tu jeden obsraniec jawnie się przyznał, że szmaty na ryju nie nosi
bo załatwił sobie lewe zwolnienie i nie pogardzi takim lewym zaświadczeniem o zaszczepieniu.
No był taki. Sam się zczyścił. Ku przypomnieniu, to ten sam co sprzedaje piraty i się tego specjalnie nie wstydzi. Ciekawe czy okrada też pracodawcę a żonie wyciąga drobne z portfela?

A teraz najzupełniej poważnie. Retoryka z dzisiejszej konferencji idzie w kierunku, chcecie luzowania, owszem, mogą być, ale pod warunkiem, że będzie odpowiedzialnie. To właściwie nic nowego. Tak jest niemalże od początku. Przy czym teraz akcentuje się, kto może się przyczynić, do zmiany planów luzowań. Dodając do tego, jasne deklaracje, że widzą, jak kutasiarze, szury, zabawiają się z blokowaniem terminów, wygląda to na przymiarki do zabrania się za tych gównojadów. I tu PiS jak by poszedł, ajk w innych sprawach idzie na mocno. też na mocno, by u mnie zaplusował. Tam na tej konfie, też zrzucali odpowiedzialność, na regulacje poza krajowe. Związane z przelotami, hotelami. Teraz poluzuja gumę, dadzą pożyć. zabiorą argumenty cymbałom tymu ozob <lockdown zabija konkretnie 0,2%> a później zobaczymy. Myślę, że kluczowe jaki procent się zaszczepi. Jak będzie za mało, to meczyk zobaczysz jak wcześniej na tvpiss, albo na strimie, a polecieć to se będziesz mógł do lidla po browary a nie na kanary. Więc wszystko w rękach siurków - szurków.
lys på slutten av lys
Slyd

28-04-2021, 14:34

Ascetic pisze:
Więc wszystko w rękach siurków - szurków.
Oraz grupy wiekowej 18-40 lat.....
Awatar użytkownika
Ascetic

28-04-2021, 14:38

Slyd pisze:
28-04-2021, 14:34
Ascetic pisze:
Więc wszystko w rękach siurków - szurków.
Oraz grupy wiekowej 18-40 lat.....
Właściwie to też. I sprawności tych pisowskich matołów do przekonania ludzi do szczepień. Przez kłamliwą dotychczasową komunikację, zapewne be∂zie trudniej. Bo ludzie im nie wierzą, co jest zupełnie zrozumiałe, a te patusy szury, niecnie wykorzystują dodatkowo mieszając w baniakach. Liczyli chyba na 60%. Coś pewnie przy niższych parametrach będą kombinować. Może bon do biedronki, a może darmowy koncert w Licheniu. HGW. A może za ryj? A może kij i marchewka w jednym. Ja się tam rozsiadam. Swoje przechorowałem, termin mam wyznaczony, szury forumowe wyjaśnione, można otworzyć maślankę ....
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nicram

28-04-2021, 17:28

Slyd pisze:
Ascetic pisze:

Nie jestem pewien, że będzie łatwo sobie załatwić lewe zaświadczenie, gdyż dane o szczepieniu wprowadzane są do systemu i ten kto jest zaszczepiony istnieje w nim jako zaszczepiony. Wątpię, żeby lekarze ryzykowali taki przekręt za parę groszy.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

28-04-2021, 18:54

Wiem natomiast o jednym weterynarzy, który za parę groszy załatwia zaświadczenie o pozytywnym teście.
Kerosene keeps me warm.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

28-04-2021, 20:01

Będzie popyt, pojawi się i podaż. Jak zawsze.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

28-04-2021, 21:11

Ascetic pisze:
27-04-2021, 09:24
535 pisze:
27-04-2021, 09:12
Ascetic pisze:
27-04-2021, 09:08

Mówisz. że jesteś poza systmem? Jak ciebie zbiorą z ulicy po wylewie, to powiesz> eee sorryy, panowie, ja na forum napisałem, że się nie leczę w enefzeecie, poczekam na prywatną karetkę? Tak czytam te próby bycia jak niejaki fanatyk poza systemem i się coraz śmieszniej robi. Tu pokrzykiwanie na trupa, tu na slyda. Nie głosujesz. Nie pracujesz. Nie korzystasz z enefzetu. A benzynę wlewasz do paku i płacisz za akcyzę, czy też masz swoją rafinerię?
Tomku. W tym kraju nie masz pewności, czy ktokolwiek się Tobą zainteresuje. Nawet jeżeli płacisz najwyższe składki. Oczywiście możesz się z tym nie zgadzać. Co do bycia fanatykiem, ja jestem zwolennikiem tezy, że na kogo trafi na tego bęc, bo tak w istocie zorganizowany jest ten system.
O. Sorry, za wyrywność. Ale Michał. Bądźmy poważni z tym bycia poza systemem. Nie ma czegoś takiego. No chyba, że wbijesz do lasu. Tak na stałe.

Co do samego meritum sprawy. Nosz kurwa. Bądźmy konsekwentni. Chce się jeden z drugi męczyć z kowidem? Nie nosi namordnika. Ma wyjebane na wszelakie zalecenia. Jak widać, żyjemy w społeczeństwie, gdzie może sobie kupić zwolnienie lekarskie i może mieć na to wysrane. Nawet nie ma paszportów. Pełen luz. Tyle, że niech do końca będzie taki kowboj czacza. Niech bierze wszystko na klatę. Z pełnym inwentarzem. Niech zdycha w domu. Niech nawpierdala się wybielacza, amantatydy, czy jak temu jest i baja. A jak zamarzy mu się ciepłe szpitalne łóżeczko, to niech buli. Proste jak umysł ozoba.
Co Ty pierdolisz Tomek- czytać się tego nie da. Ni chuja ni chce mi się przytaczać postu jak porównujesz lokalnych przedsiębiorców ,że jak nie wiszą na drzewie to nie ma co się burzyć.(tak kurwa napisałeś). Kurwa jak strona przeciwna kultywuje tej samej nomenklatury ,że nie ma ciał na ulicach - nie ma covida to masz sie zesrać.

Jescze raz: CHUJA JEBANEGO ZNACZĄ TE ograniczenia OD POCZĄTKU DO KOŃCA- GOSPODARKA POWINNA BYĆ W 100% UWOLNIONA- CHUJA TO DAJE JAK SIĘ MASZ ZARAZISZ TO SIĘ ZRAZISZ W MIEJSCU PRACY ALBO W DOMU I NIE MA INACZEJ
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

28-04-2021, 21:27

Pisząc: "nie widzę ludzi z gastronomii którzy się wieszają na drzewach"

.......

Potencjalny przeciwnik pandemi:

owszem ja też nie widuje martwych osób na ulicach po covid...

mekhh kurwa

Ja jebie co to za dyskurs rozmowy...
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
nicram

29-04-2021, 04:50

tomaszm pisze:
28-04-2021, 21:11
JAK SIĘ MASZ ZARAZISZ TO SIĘ ZRAZISZ W MIEJSCU PRACY ALBO W DOMU I NIE MA INACZEJ
Powiadasz, że wyznajesz determinizm? Ciekawe...:-)
all the monsters will break your heart
Zablokowany