POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

23-07-2019, 17:39

Hatefire pisze:
nicram pisze:To czy kolega trup to wrzucił dla beki czy nie jest równie prawdopodobne. I nie do udowodnienia. Tak więc Bloodcuksie idź się pomódl. Może bozia pomoże Ci rozwikłać tę jakże ważną dla Wszechświata kwestię. :-)
Jest nie udowodnienia, ale biorąc pod uwagę całokształt działalności Trupa mocno wątpliwe. Bloodcult ani mi brat ani swat. Światopoglądowo, po przeciwnych stronach barykady.
Działalność kolegi trupa należy doceniać i chwalić, zwłaszcza na forum gdzie roi się od katolickiej stonki. :-) Dobra przeciwwaga dla fejków wrzucanej z prawej strony barykady.
Bloodcult pisze:Bozia piszemy wielką literą nieuku !

A może poddajmy trupa próbie wody ! Jak nie utonie to udowodni że "dla beki" :)
bozia pisze się jak chce, zwłaszcza w tym kontekście, w którym użyłem. Natomiast co do próby wody, to wolałbym ją przeprowadzić na Tobie, żebyś szybciej mógł spotkać rzeczoną bozię i nie musiał nas na tym łez padole swoją osobą męczyć. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

23-07-2019, 17:51

nicram pisze:Działalność kolegi trupa należy doceniać i chwalić, zwłaszcza na forum gdzie roi się od katolickiej stonki. :-) Dobra przeciwwaga dla fejków wrzucanej z prawej strony barykady.)
A czyli nasze fejki dobre ich złe. To co mnie trzyma na tym forum to fakt, że jest odrobinę lepsze niż reszta internetu. Kurde nawet z Pacjentem dyskutuję kulturalnie w miarę. Nie róbmy tu komentarzy w Onecie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram

23-07-2019, 17:56

Hatefire pisze:
nicram pisze:Działalność kolegi trupa należy doceniać i chwalić, zwłaszcza na forum gdzie roi się od katolickiej stonki. :-) Dobra przeciwwaga dla fejków wrzucanej z prawej strony barykady.)
A czyli nasze fejki dobre ich złe. To co mnie trzyma na tym forum to fakt, że jest odrobinę lepsze niż reszta internetu. Kurde nawet z Pacjentem dyskutuję kulturalnie w miarę. Nie róbmy tu komentarzy w Onecie.
To nie jest kwestia nasze są lepsze niż ich. To jest kwestia równowagi. Trup po prostu jest odbiciem absurdów drugiej strony. Tylko tyle.
Awatar użytkownika
Bloodcult

23-07-2019, 18:01

Walka PO-PIS to właśnie walka na fejki i to kto jest kartofel a kto na dziadka Niemca.

Najlepszy argument przeciwko demokracji: nicram i trup idący na wybory :)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
uglak

23-07-2019, 18:12

nicram pisze:Trup po prostu jest odbiciem absurdów drugiej strony. Tylko tyle.
tos Trupowi pojechal :D
Guilty of being right
Awatar użytkownika
nicram

23-07-2019, 18:25

uglak pisze:
nicram pisze:Trup po prostu jest odbiciem absurdów drugiej strony. Tylko tyle.
tos Trupowi pojechal :D
Nic mu nie pojechałem. Kolega stosuje te same metody co prawaki i prawaki z tego tytułu się wielce oburzają. Jak to mawiają: "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz."
Awatar użytkownika
Hatefire

23-07-2019, 19:56

nicram pisze:Nic mu nie pojechałem. Kolega stosuje te same metody co prawaki i prawaki z tego tytułu się wielce oburzają. Jak to mawiają: "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz."
Kurde zostałem prawakiem. Kto by się spodziewał. Ja akurat uczciwie polemizuję z bzdurami z każdej strony.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram

23-07-2019, 21:00

Nie Ty pierwszy się obruszyłeś na trupa za to co wkleił i nie do Ciebie to było adresowane. Wiem, że nigdy nie zdradzisz jedynych, prawdziwych ideałów lewaków, bo wiem, że Twoje serce jest i będzie czerwone, jak przystało na człowieka. :-)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-07-2019, 21:06

nicram pisze:Nie Ty pierwszy się obruszyłeś na trupa za to co wkleił i nie do Ciebie to było adresowane. Wiem, że nigdy nie zdradzisz jedynych, prawdziwych ideałów lewaków, bo wiem, że Twoje serce jest i będzie czerwone, jak przystało na człowieka. :-)
To chyba w takim razie ja jestem tym prawicowcem, bo napisałem o tym pierwszy że ta mapa to jakaś bzdura;)))
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire

23-07-2019, 21:10

Nie dość że backpaker to jeszcze prawicowiec. Nie dziwne że cię nie lubię ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-07-2019, 21:48

Hatefire pisze:Nie dość że backpaker to jeszcze prawicowiec. Nie dziwne że cię nie lubię ;-)
Trudno, ja tam wszystkich lubię, tylko czasem mi przykro jak piszą głupoty, ale jestem w stanie z tym żyć. Natomiast sytuacja z marszami była dla mnie kolejnym impulsem, by przemyśleć poważnie sprawę ślubu kościelnego, i właśnie pięć minut temu - po długim myśleniu, dyskusjach, rozpisaniu wszystkich zalet (właściwie nie widzę żadnych) i wad (lista długa jak list do św. Mikołaja) - zdecydowaliśmy się nie iść drogą Glenna Bentona i kościelnego nie będzie. Trzeba będzie jeszcze wytłumaczyć to rodzinie, ale wierzę, że zrozumieją. Nasze drogi z Kościołem rozejdą się.
Awatar użytkownika
Hatefire

23-07-2019, 21:57

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Hatefire pisze:Nie dość że backpaker to jeszcze prawicowiec. Nie dziwne że cię nie lubię ;-)
Trudno, ja tam wszystkich lubię, tylko czasem mi przykro jak piszą głupoty, ale jestem w stanie z tym żyć. Natomiast sytuacja z marszami była dla mnie kolejnym impulsem, by przemyśleć poważnie sprawę ślubu kościelnego, i właśnie pięć minut temu - po długim myśleniu, dyskusjach, rozpisaniu wszystkich zalet (właściwie nie widzę żadnych) i wad (lista długa jak list do św. Mikołaja) - zdecydowaliśmy się nie iść drogą Glenna Bentona i kościelnego nie będzie. Trzeba będzie jeszcze wytłumaczyć to rodzinie, ale wierzę, że zrozumieją. Nasze drogi z Kościołem rozejdą się.
Moi bracia wzięli cywilne. Teściowe jęczały, ale przeżyły. Żenisz się dla siebie nie dla innych. Poza tym to cię nawet lubię z zastrzeżeniami ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-07-2019, 22:00

Hatefire pisze:
Moi bracia wzięli cywilne. Teściowe jęczały, ale przeżyły. Żenisz się dla siebie nie dla innych. Poza tym to cię nawet lubię z zastrzeżeniami ;-)
Tak.
Trudno, ja do Ciebie nie mam żadnych.
Awatar użytkownika
Drone

23-07-2019, 22:09

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Trzeba będzie jeszcze wytłumaczyć to rodzinie, ale wierzę, że zrozumieją.
Nie jest to osobista wycieczka, ale jak słyszę taki argument, to zdumiewa mnie, jak bardzo Polska jest nadal narodem przykościelnym w swojej masie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Hatefire

23-07-2019, 22:14

Inercja kulturowa po prostu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-07-2019, 22:17

Drone pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Trzeba będzie jeszcze wytłumaczyć to rodzinie, ale wierzę, że zrozumieją.
Nie jest to osobista wycieczka, ale jak słyszę taki argument, to zdumiewa mnie, jak bardzo Polska jest nadal narodem przykościelnym w swojej masie.
Bo to prawda i teraz rozumiem to dużo lepiej. Dopiero wraz wyłażą wszystkie zaprogramowane przez setki lat strachy wiecznego potępienia, zerwania więzów rodzinnych, tego ze na wsi wszyscy będą się krzywo patrzyli, a babcia rozszarpie cię zębami na żywca. Przejebane.
Awatar użytkownika
Hatefire

23-07-2019, 22:24

Tylko, że to strachy na lachy. W praktyce przejdą nad tym porządku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Drone

23-07-2019, 22:24

Wydaje mi się, że statystycznie raczej chodzi o tzw. szeroką normę społeczną: jeżeli się w niej ktoś nie mieści, jest to powód do wstydu dla otoczenia. Mniejszą rolę grają osobiste strachy przed wiecznym potępieniem, bo ci sami dobrzy ludzie w innych sferach życia dość łatwo popełniają grzech za grzechem (wg klasyfikacji kościelnej).
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-07-2019, 22:25

Drone pisze:Wydaje mi się, że statystycznie raczej chodzi o tzw. szeroką normę społeczną: jeżeli się w niej ktoś nie mieści, jest to powód do wstydu dla otoczenia. Mniejszą rolę grają osobiste strachy przed wiecznym potępieniem, bo ci sami dobrzy ludzie w innych sferach życia dość łatwo popełniają grzech za grzechem wg terminologii kościelnej.
Toz piszę ze na wsi będą się krzywo patrzeć;)
Awatar użytkownika
Drone

23-07-2019, 22:26

Przeszkadza Ci to jakoś specjalnie?
ODPOWIEDZ