Aha dobrze że się przyznałeś, że sobie plotkujecie jak na Pudelku. Od dawna miałem przeczucie, a teraz znalazłem potwierdzenie, żeby nie traktować poważnie niczego co napisze prawak.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- w mackach Zła
jeśli cierpisz na autyzm lub inny brak mocy intelektualnych żeby odróżniać trollowanie od poważnych spraw i dzięki temu będzie ci łatwiej w życiu to możesz stosować takie uproszczone podejście .
- Hatefire
Aha czyli trollujesz. Szczerze uważam trolling za domenę debili i podludzi. Gratulacje. Jakie emocjonalne braki tym nadrabiasz?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- w mackach Zła
zaznaczam tak swoją supremacje nad ludźmi twojego pokroju bo jeśli ktoś nie potrafi przyjąć lekiego trollingu bez spiny to coś pozło nie tak w jego ewolucji emocjonalno mentalnej.
ps. Twój idol Obama ma chyba właśnie kłopoty za swój nieudany trolling odnośnie Trumpa i rzekomej ingerencji rosji w wybory
ps. Twój idol Obama ma chyba właśnie kłopoty za swój nieudany trolling odnośnie Trumpa i rzekomej ingerencji rosji w wybory
- Hatefire
Ja przyjmuję trolling bez spiny. Natomiast gdybyśmy mieszkali na wsi 200 lat temu postrzegałbym cię jak wioskowego głupka, bo tym jest trolling. Oczywiście ty tłumaczysz sobie tą postawę rzekomymi kompetencjami intelektualnymi. W rzeczywistości po prostu maskujesz własną niepewność i zakompleksienie. Gdybyś był przekonany, że masz rację nie kryłbyś się za maską trollingu.tabaluga pisze: ↑25-07-2025, 11:13zaznaczam tak swoją supremacje nad ludźmi twojego pokroju bo jeśli ktoś nie potrafi przyjąć lekiego trollingu bez spiny to coś pozło nie tak w jego ewolucji emocjonalno mentalnej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- w mackach Zła
ja to już nie wiem czego ma dotyczyć ta rozmowa , chyba znowu źle zrozumiałeś co miałem na myśli w poście z 09:29 i zacząłeś mi wmawiać ze trolluje, nieważne , wracaj do sklejania modeli . idealne zajęcie dla autystyka 

- Hatefire
No niektórzy mają jakieś zainteresowania, poza trollowaniem w necie. Jeśli oznacza to autyzm, to ok. Wolę być autystą niż attention whore jak ty.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- w mackach Zła
to ja już wole attention whoring niż virtue signaling , który tu nagminnie uprawiacie
- Hatefire
Kolego ja prezentuję po prostu swoje poglądy. Szczerze, jasno, bez trollingu i tyle. Robię to bardzo długo i konsekwentnie. Nawet ludzie, którzy ze mną się nie zgadzają, to potwierdzą
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Świrski przed Trybunałem Stanu. Przegłosowane.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Autyzm to nie brak mocy intelektualnych, pacanie.
Za to trollowanie to widoczna oznaka deficytu intelektualnego. Ludzie inteligentni zajmują się czymś, co ma sens, na głupoty szkoda im czasu. Co każe mi stwierdzić, że nie jestem inteligentny, bo poświęcam Ci czas

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I elegancko. Bezczelny typ. Wydaje mu sie ze jest jakimś świętym misjonarzem i realizował dziejowe zadanie....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)