W którym miejscu gdziekolwiek napisałem o jakimś rządzie? Brakuje argumentów to wjeżdżasz z tematem polityki? Jak się ciebie ktoś zapyta - przepraszam, która godzina - to odpowiadasz- tak, zjadłem śniadanie?Pacjent pisze: ↑20-05-2021, 18:21Od razu było mówić, że jesteś niewolnikiem, który stara się odgadywać życzenia pana. Co jeszcze zrobisz by przypodobać się rządowi? Oderżniesz sobie ucho?Slyd pisze: ↑20-05-2021, 18:10Jeśli w 80% się wyszczepimy to jest duże prawdopodobieństwo, że nie będziemy musieli nosić maseczek, nie będzie ograniczeń itd. Także dzięki tyt "głupkom", będziesz mógł normalnie żyć i funkcjonować. A co do koncernów farmaceutycznych..... wszyscy na stare lata będziemy żarli leki, każdy z nich ma o wiele więcej działań niepożądanych niż szczepionki, a prawdopodobieństwo wystąpienia efektów ubocznych po lekach jest od 100 razy wzwyż większe niż groźny incydent po szczepionce na covid. Oprócz tego każdy producent ma obowiązek monitorować działania niepożądane i aktualizować je w info o leku. Jeśli dzisiaj lek X jest świetny i powoduje mało działań niepożądancyh nie oznacza, że jest na zawsze bezpieczny, poczytaj o preparacie np. vioxx. Czy to oznacza , że mamy w ogóle się nie leczyć lekami?Fanatyk pisze: ↑20-05-2021, 16:05Nikomu nie życzę źle, chyba że w złości która szybko mi przechodzi wiec i tym razem nie życzę źle zaszczepionym. Ich sprawa jaką drogą podążają. Napiszę tak. Trzeba mieć odwagę (być głupim) by brać udział w eksperymencie medycznym bez ubezpieczenia i zabezpieczenia. Dać swoje ciało w ręce koncernom farmaceutycznym bez żadnej gratyfikacji to trzeba naprawdę być odważnym (głupim). Przykro mi, mnie na taką odwagę (głupotę) nie stać. Moje ciało- moja sprawa.![]()
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
-
- rasowy masterfulowicz
Jak mój stary, 79 lat, zero leków, zero lekarzy, ale dzień w dzień spacer kilka kilometrów wzdłuż NarwiTriceratops pisze: ↑20-05-2021, 19:04Mow za siebie kolego. To ze ty bedziesz zarl to nie znaczy, ze wszyscy.

- empir
- zahartowany metalizator
Idą na ilość a nie jakośćNerwowy pisze: ↑20-05-2021, 13:41Fanatyk pisze: ↑20-05-2021, 12:59https://demagog.org.pl/fake_news/nie-sz ... medycznym/
Te portale anty fake newsowe to portale należące do korporacji tych samych co media głównego nurtu. Chodzi o to by ich prawda była zawsze na wierzchu. Ja nie zaprzeczam jest wiele fake newsów i oni to wykorzystują na tego typu portalach mieszając fake newsy z prawdą, która też niby jest fake newsem. Wygląda to tak. Główne media mówią historię, pojawia się alternatywna prawda, pojawia się strona fake news i niszczy alternatywną prawdę. Ich karta zawsze musi być na wierzchu.
Moim zdaniem, to bezkrytycznie i bez zbędnych pytań, tylko głupek podda sie eksperymentowi medycznemu...i tylko on poniesie jego konsekwencje, bo i producent i "szond" umyli od tego łapy.
Ale wiesz, że ten tekst w dużej mierze pokrywa się z tym do czego sam linkowałeś? Widzę schizofrenia mocno XDDD
Chyba że w ogóle nie czytacie tego co sami wrzucanie. To by tłumaczyło powielanie w kółko tych samych bredni.

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I o to chodzi, wolny czlowiek, I im dalej od apteki tym lepiej. Co prawda tacy ludzie sa dla przemyslu bezuzyteczni, bo nie daja zarobic.vicotnick pisze: ↑20-05-2021, 19:17Jak mój stary, 79 lat, zero leków, zero lekarzy, ale dzień w dzień spacer kilka kilometrów wzdłuż NarwiTriceratops pisze: ↑20-05-2021, 19:04Mow za siebie kolego. To ze ty bedziesz zarl to nie znaczy, ze wszyscy.![]()
woodpecker from space
- Darekthrone
- w mackach Zła
W punkt. Tyle ode mnie w tym temacie.Fanatyk pisze: ↑20-05-2021, 16:05Nikomu nie życzę źle, chyba że w złości która szybko mi przechodzi wiec i tym razem nie życzę źle zaszczepionym. Ich sprawa jaką drogą podążają. Napiszę tak. Trzeba mieć odwagę (być głupim) by brać udział w eksperymencie medycznym bez ubezpieczenia i zabezpieczenia. Dać swoje ciało w ręce koncernom farmaceutycznym bez żadnej gratyfikacji to trzeba naprawdę być odważnym (głupim). Przykro mi, mnie na taką odwagę (głupotę) nie stać. Moje ciało- moja sprawa.![]()
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
świetna ta konstrukcja, Fanatyk jest odważny (debilem) XD
rzułf
-
Nie projektuj na mnie swojego drzewa genealogicznego, którego ostatnim ogniwem chcesz tchórzliwie pozostać.535 pisze: ↑20-05-2021, 18:59
Koledzy wiedzą, że jesteś tanią i łatwą dziwką? Czy na kwadracie już się zorientowali, że głowa rodziny jest nieudacznikiem, a w dodatku wyjątkowo niewdzięcznym ścierwem? Z jednej strony narzekasz na władzę, a z drugiej w pokłonach lecisz do kasy? To jest ta wasza słynna wierność idei? Można cię kupić z kilka papierków. Jak to jest z tobą robercik? Na forum wielki myśliciel, wolnościowiec, a w życiu prywatnym dupa świeci. Przykra sprawa. Weź może drugi etat. Pokaż dziecku, że to nie listonosz jest ojcem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Widzę cweluchu, że chcesz nadal jechać na tej adopcji. Powiedz mi kmiocie jak to jest być " ojcem" , który tyle czasu spędza na prowadzeniu misji na forum dla brudasów? Nie lepiej zająć się tym biednym adoptowanym dzieckiem zamiast czekać, aż jedna z tych bab , której ochoczo ciągniesz druta wyskoczy znowu z czymś w stylu , że "dzieci lgną"? Oszukałeś urząd pokazując lewe kwity i mieszkanie kolegi? To ksiądz proboszcz podżyrował ci papiery stręczycielu? Ładnie się tam zabawiacie. I żeby było jasne. Jeszcze przedwczoraj bym tego nie napisał, ale po tym co odjebałeś wczoraj brunatny pajacu nie mam żadnych skrupułów.Pacjent pisze: ↑20-05-2021, 20:59Nie projektuj na mnie swojego drzewa genealogicznego, którego ostatnim ogniwem chcesz tchórzliwie pozostać.535 pisze: ↑20-05-2021, 18:59
Koledzy wiedzą, że jesteś tanią i łatwą dziwką? Czy na kwadracie już się zorientowali, że głowa rodziny jest nieudacznikiem, a w dodatku wyjątkowo niewdzięcznym ścierwem? Z jednej strony narzekasz na władzę, a z drugiej w pokłonach lecisz do kasy? To jest ta wasza słynna wierność idei? Można cię kupić z kilka papierków. Jak to jest z tobą robercik? Na forum wielki myśliciel, wolnościowiec, a w życiu prywatnym dupa świeci. Przykra sprawa. Weź może drugi etat. Pokaż dziecku, że to nie listonosz jest ojcem.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Dlaczego? Przyszłość pokaże. Może kiedyś spotkamy się na koncercie AUTOPSY.
Spotkasz się z nim na koncercie i będziesz szydził z tej sprawy w żywe oczy...No. Widzę to. Tymczasem wracając do tematu. W związku z tym, że twoi idole małpują wszystkie pomysły oczekuj swej kolejki i nie zapomnij zabrać staszka.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Ale ja cały czas normalnie żyje i funkcjonuje i tak jak bardzo straszne 3 fale covida nie dotknęły mnie wcale, tak samo nie dotkną mnie te "szczepionki", czy kolejne fale śmiercionośnego wirusa wywołującego bezobjawową chorobę.
A co do tych procentów to chyba brakło chętnych do tej zabawy. Zaszczepiło się jakieś 4,5 miliona a reszta, czyli ponad 80% woli popatrzeć co się będzie działo z zaszczepionymi niż samemu brać w tym udział. A dziać się zacznie już niedługo.

-
- rasowy masterfulowicz
^ kolega wie coś więcej, co będzie się działo?
- empir
Ta, pracuje w MS przy programowaniu chipów 

- Gore_Obsessed
Miałeś po prostu szczęście. W każdej chwili może cię opuścić. Co do tych drwin z wirusa - na każdy taki post z twojej strony mogę wklejać po raz kolejny info o tym jakie żniwo zebrał w moim bezpośrednim otoczeniu i wśród znajomych. Kropla drąży skałę. Mam jednak nadzieję, że nie będzie to konieczne.
Nie mam pojęcia skąd bierzesz te liczby, ale mijasz się całkowicie z rzeczywistością. Znalezienie danych zajęło mi kilkanaście sekund. Na 38 milionów obywateli mamy ponad 7,3 mln dzieciaków (dane GUS z 2019 r.). Zostaje około 31 mln, a z nich 12 mln 125 tys. dostało pierwszą dawkę. Mniej więcej 40%, czyli dwa razy więcej niż próbujesz tu wcisnąć. Zarzucacie fałsze i kłamstwa wszystkim wokół, a sami nieźle "podrasowujecie" rzeczywistość. Parę milionów w tę czy "w tamtę", jeden chuj.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- weteran forumowych bitew
Dla mnie jak narazie sprawa zamknięta jednostrzałowiec bez efektu ubocznego
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
A propos szczęścia związanego z kontaktem z koronawirusem to przy pierwszych objawach należy się zgłosić do lekarza, oczywiście prywatnie, bo lockdown w służbie zdrowia trwa. Niech wypisze lek antywirusowy. Gdy osłuchowo będzie coś nie tak to antybiotyk, najlepiej domięśniowo. Ważne by nie wrobić się w areszt domowy, bo to faktycznie może być ścieżka do problemów gdy lekarza spotkamy dopiero w szpitalu.
- nicram
^ Tako rzecze ekspert od medycyny. Kurwa, że takich zjebów nosi jeszcze matka Ziemia.
all the monsters will break your heart
Najlepiej jednak uczciwie i po katolsku załatwić sobie lewy kwit od lekarza w strachu przed milicją i mandatem w wysokości przerażających dwudziestu złotych. Prawda fałszywy obsrańcu szmaciarzu?Pacjent pisze: ↑21-05-2021, 08:34A propos szczęścia związanego z kontaktem z koronawirusem to przy pierwszych objawach należy się zgłosić do lekarza, oczywiście prywatnie, bo lockdown w służbie zdrowia trwa. Niech wypisze lek antywirusowy. Gdy osłuchowo będzie coś nie tak to antybiotyk, najlepiej domięśniowo. Ważne by nie wrobić się w areszt domowy, bo to faktycznie może być ścieżka do problemów gdy lekarza spotkamy dopiero w szpitalu.