III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: III Wojna Światowa
Uważam, że szala nie wychyliła się w żadną ze stron. Sukces militarny lub porażka będzie determinował przyszła pozycję Rosji na świecie.
Tomcio, tyle jadu, o co? Jesteś żałosnym człowieczkiem.
Tomcio, tyle jadu, o co? Jesteś żałosnym człowieczkiem.
Ostatnio zmieniony 10-03-2022, 20:16 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
No ale przecież to jest psychol. Wszędzie kurwa widzi jakiś salonik. Toczy z nim walkę. Niezależny mędrzec z koziej pizdy. Zarówno w przypadku marka rozkopujacego groby jak i pedofila z kapeli na I , komunikat przynajmniej z mojej strony był jasny. Za wszarz i o futrynę. Ozozjeb jak zwykle majaczy. Samowystarczalna frytura mu się odłożyła w miejscu po mózgu. Przykra sprawa. Nawiasem mówiąc polecam odkopać co pisałem na temat Ukraińców i absolutnie nie zmieniłem zdania. Inną sprawą jest kacapskie skurwysyństwo, które mam nadzieję, że się na nich zemści. Także jebać ozoba, któremu już się wszystko popierdoliło.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Że też wam się chce użerać z tymi debilami...
W temacie: kacapska giełda jutro też ma wolne - to już dwa tygodnie. Szkoda, bo po otwarciu zapowiada się na piękną tragedię =)
W temacie: kacapska giełda jutro też ma wolne - to już dwa tygodnie. Szkoda, bo po otwarciu zapowiada się na piękną tragedię =)
Guilty of being right
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest to specjalista od wszystkiego. Od układu immunologicznego, wirusów i szczepionek. Teraz od geopolityki i militariów. Człowiek renesansu mogłoby się wydawać, ale jak się przyjrzeć bliżej okazuje się bardziej uciekinierem ze szpitala psychiatrycznego.535 pisze: ↑10-03-2022, 20:16No ale przecież to jest psychol. Wszędzie kurwa widzi jakiś salonik. Toczy z nim walkę. Niezależny mędrzec z koziej pizdy. Zarówno w przypadku marka rozkopujacego groby jak i pedofila z kapeli na I , komunikat przynajmniej z mojej strony był jasny. Za wszarz i o futrynę. Ozozjeb jak zwykle majaczy. Samowystarczalna frytura mu się odłożyła w miejscu po mózgu. Przykra sprawa. Nawiasem mówiąc polecam odkopać co pisałem na temat Ukraińców i absolutnie nie zmieniłem zdania. Inną sprawą jest kacapskie skurwysyństwo, które mam nadzieję, że się na nich zemści. Także jebać ozoba, któremu już się wszystko popierdoliło.
all the monsters will break your heart
- ozob
Nie poruszalbym kwestii szczepionek, bo przypomnę, że polegles w tej sprawie z krestesem. Twierdziłeś, że jedna lub dwie dawki wystarcza i sprawia one, że zaszczepiona osoba nie zarazi się i nie przekaże wirusa dalej. Wszyscy wiemy jak życie powiedziało ci sprawdzam. (:nicram pisze: ↑10-03-2022, 20:27Jest to specjalista od wszystkiego. Od układu immunologicznego, wirusów i szczepionek. Teraz od geopolityki i militariów. Człowiek renesansu mogłoby się wydawać, ale jak się przyjrzeć bliżej okazuje się bardziej uciekinierem ze szpitala psychiatrycznego.535 pisze: ↑10-03-2022, 20:16No ale przecież to jest psychol. Wszędzie kurwa widzi jakiś salonik. Toczy z nim walkę. Niezależny mędrzec z koziej pizdy. Zarówno w przypadku marka rozkopujacego groby jak i pedofila z kapeli na I , komunikat przynajmniej z mojej strony był jasny. Za wszarz i o futrynę. Ozozjeb jak zwykle majaczy. Samowystarczalna frytura mu się odłożyła w miejscu po mózgu. Przykra sprawa. Nawiasem mówiąc polecam odkopać co pisałem na temat Ukraińców i absolutnie nie zmieniłem zdania. Inną sprawą jest kacapskie skurwysyństwo, które mam nadzieję, że się na nich zemści. Także jebać ozoba, któremu już się wszystko popierdoliło.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
Nie gardzę Zachodem. Pisze jedynie, że Zachod niekoniecznie będzie nadstawiał kark za Ukrainę. Także oczy na batustanczyka i jego projekcje. Mówiłem. (:
Ostatnio zmieniony 10-03-2022, 20:38 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
- nicram
Oj spierdolino, szkoda na ciebie czasu. Jesteś kompletnym dyletantem w każdej dziedzinie życia. Doskonale wyszkolili cię twoi idole putin i ławrow.ozob pisze: ↑10-03-2022, 20:33Nie poruszalbym kwestii szczepionek, bo przypomnę, że polegles w tej sprawie z krestesem. Twierdziłeś, że jedna lub dwie dawki wystarcza i sprawia one, że zaszczepiona osoba nie zarazi się i nie przekaże wirusa dalej. Wszyscy wiemy jak życie powiedziało ci sprawdzam. (:nicram pisze: ↑10-03-2022, 20:27Jest to specjalista od wszystkiego. Od układu immunologicznego, wirusów i szczepionek. Teraz od geopolityki i militariów. Człowiek renesansu mogłoby się wydawać, ale jak się przyjrzeć bliżej okazuje się bardziej uciekinierem ze szpitala psychiatrycznego.535 pisze: ↑10-03-2022, 20:16
No ale przecież to jest psychol. Wszędzie kurwa widzi jakiś salonik. Toczy z nim walkę. Niezależny mędrzec z koziej pizdy. Zarówno w przypadku marka rozkopujacego groby jak i pedofila z kapeli na I , komunikat przynajmniej z mojej strony był jasny. Za wszarz i o futrynę. Ozozjeb jak zwykle majaczy. Samowystarczalna frytura mu się odłożyła w miejscu po mózgu. Przykra sprawa. Nawiasem mówiąc polecam odkopać co pisałem na temat Ukraińców i absolutnie nie zmieniłem zdania. Inną sprawą jest kacapskie skurwysyństwo, które mam nadzieję, że się na nich zemści. Także jebać ozoba, któremu już się wszystko popierdoliło.
- nicram
Typowe dla nieudaczników i życiowych przegrywów będących podnóżkami u Pakiego.
Ty ozozjeb, a ty jesteś spierdoliną dlatego, że masz zepsutą głowę, czy dlatego, że spierdoliłeś do pakiego, a może z wiadra spierdoliłeś? Którą opcję mam zaznaczyć w ankiecie?
- ozob
I oczy na podnóżki. Mówiłem. (:
Wszystko to 40-letnie chłopy. Mówiłem. (:
Wszystko to 40-letnie chłopy. Mówiłem. (:
Nie widzę co odpisałeś, ale na wszelki wypadek leję ci do ryja. Smacznego.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Moim zdaniem najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że ruskie kurwy zdobędą kilka większych miast na wschodzie. Zrównają je z ziemią i doprowadzą do klęski humanitarnej. Raczej nie obejdzie się bez jakiegoś konkretnego pierdolnięcia w najbliższym czasie w Kijowie. Wykrwawiona Ukraina zasiądzie do stołu. kurwy do Krymu dołącza "swoje" bananowe republiki. Do tego dojdą gwarancje zamykające Ukrainie drogę do NATO, być może zapisane w konstytucji. To jest chyba w tym momencie plan minimum dla kacapów. Taki, aby odtrąbić zakończone sukcesem "demilitaryzowanie i denazyfikowanie". Zachód zmęczony wojną pomoże zasiąść Ukraincom do rozmów. Jak by na to nie spojrzeć to Ukraincy pięknie, ale jednak przegrywają. Mam nadzieję, że skończy się "tylko" na tym. Liczę też, że zachód z biegiem czasu nie pójdzie na daleko idące ustępstwa jeżeli chodzi o sankcje. Koniec, końców pewnie tradycyjnie górę wezmą interesy poszczególnych państw. Generalnie przyszłość nie rysuje się w zbyt optymistycznych barwach. kacap pozostanie nieobliczalną małpą z brzytwa. Nie ważne czy będzie jadł w McDonald czy U Wujka Wani.
Bardzo chciałbym się mylić i być świadkiem militarnej i ekonomicznej klęski rosji. Niestety chyba chuj z tego będzie w dłuższej perspektywie.
Pozdrawiam. Wytrawny strareg i geopolityk z masterfula.
- ozob
I właśnie zostałeś ruska onuca.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Głos rozsądku.Rumburak pisze: ↑10-03-2022, 20:46Moim zdaniem najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że ruskie kurwy zdobędą kilka większych miast na wschodzie. Zrównają je z ziemią i doprowadzą do klęski humanitarnej. Raczej nie obejdzie się bez jakiegoś konkretnego pierdolnięcia w najbliższym czasie w Kijowie. Wykrwawiona Ukraina zasiądzie do stołu. kurwy do Krymu dołącza "swoje" bananowe republiki. Do tego dojdą gwarancje zamykające Ukrainie drogę do NATO, być może zapisane w konstytucji. To jest chyba w tym momencie plan minimum dla kacapów. Taki, aby odtrąbić zakończone sukcesem "demilitaryzowanie i denazyfikowanie". Zachód zmęczony wojną pomoże zasiąść Ukraincom do rozmów. Jak by na to nie spojrzeć to Ukraincy pięknie, ale jednak przegrywają. Mam nadzieję, że skończy się "tylko" na tym. Liczę też, że zachód z biegiem czasu nie pójdzie na daleko idące ustępstwa jeżeli chodzi o sankcje. Koniec, końców pewnie tradycyjnie górę wezmą interesy poszczególnych państw. Generalnie przyszłość nie rysuje się w zbyt optymistycznych barwach. kacap pozostanie nieobliczalną małpą z brzytwa. Nie ważne czy będzie jadł w McDonald czy U Wujka Wani.
Bardzo chciałbym się mylić i być świadkiem militarnej i ekonomicznej klęski rosji. Niestety chyba chuj z tego będzie w dłuższej perspektywie.
Pozdrawiam. Wytrawny strareg i geopolityk z masterfula.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Nie. Zbyt w to Amerykanie się zaangażowali. Będzie długi konflikt zbrojny. Oblężenie Kijowa może trwać tyle co Sarajewa. Czyli jeszcze rok. Ruskie zostaną wypchnięci z rynku surowców i USA będą miały zbyt na swój gaz.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Wątpię. Niemiec będzie płakał. Aczkolwiek tak, czy owak ruscy dostaną po piździe równo i to cieszy.
- ozob
Polecam nitke tej ruskiej onucy.