III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

Re: III Wojna Światowa

10-03-2022, 20:15

Uważam, że szala nie wychyliła się w żadną ze stron. Sukces militarny lub porażka będzie determinował przyszła pozycję Rosji na świecie.

Tomcio, tyle jadu, o co? Jesteś żałosnym człowieczkiem.
Ostatnio zmieniony 10-03-2022, 20:16 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
535

10-03-2022, 20:16

Slyd pisze:
10-03-2022, 19:43
ozob pisze:
10-03-2022, 19:31
Ja tu tylko wytykam palcem salonik.
Ten salonik jak jest sprawa ważna to mówi jednym głosem - ludzkim.
Nie jeden raz w tym saloniku w sprawach mniej ważnych darliśmy koty, sam się nie raz kłóciłem z 535 lub z innymi ale akurat w sprawie Ukrainy wszyscy normalni Forumowicze mówią jednym głosem.
No ale przecież to jest psychol. Wszędzie kurwa widzi jakiś salonik. Toczy z nim walkę. Niezależny mędrzec z koziej pizdy. Zarówno w przypadku marka rozkopujacego groby jak i pedofila z kapeli na I , komunikat przynajmniej z mojej strony był jasny. Za wszarz i o futrynę. Ozozjeb jak zwykle majaczy. Samowystarczalna frytura mu się odłożyła w miejscu po mózgu. Przykra sprawa. Nawiasem mówiąc polecam odkopać co pisałem na temat Ukraińców i absolutnie nie zmieniłem zdania. Inną sprawą jest kacapskie skurwysyństwo, które mam nadzieję, że się na nich zemści. Także jebać ozoba, któremu już się wszystko popierdoliło.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

10-03-2022, 20:24

Że też wam się chce użerać z tymi debilami...

W temacie: kacapska giełda jutro też ma wolne - to już dwa tygodnie. Szkoda, bo po otwarciu zapowiada się na piękną tragedię =)
Guilty of being right
535

10-03-2022, 20:25

uglak pisze:
10-03-2022, 20:24
Że też wam się chce użerać z tymi debilami...

W temacie: kacapska giełda jutro też ma wolne - to już dwa tygodnie. Szkoda, bo po otwarciu zapowiada się na piękną tragedię =)
Mam cynk, że jak ruszy to będzie dobry dil na brukwi i paskach do harmoszek.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

10-03-2022, 20:27

535 pisze:
Slyd pisze:
ozob pisze:
10-03-2022, 19:31
Ja tu tylko wytykam palcem salonik.
Nie jeden raz w tym saloniku w sprawach mniej ważnych darliśmy koty, sam się nie raz kłóciłem z 535 lub z innymi ale akurat w sprawie Ukrainy wszyscy normalni Forumowicze mówią jednym głosem.
No ale przecież to jest psychol. Wszędzie kurwa widzi jakiś salonik. Toczy z nim walkę. Niezależny mędrzec z koziej pizdy. Zarówno w przypadku marka rozkopujacego groby jak i pedofila z kapeli na I , komunikat przynajmniej z mojej strony był jasny. Za wszarz i o futrynę. Ozozjeb jak zwykle majaczy. Samowystarczalna frytura mu się odłożyła w miejscu po mózgu. Przykra sprawa. Nawiasem mówiąc polecam odkopać co pisałem na temat Ukraińców i absolutnie nie zmieniłem zdania. Inną sprawą jest kacapskie skurwysyństwo, które mam nadzieję, że się na nich zemści. Także jebać ozoba, któremu już się wszystko popierdoliło.
Jest to specjalista od wszystkiego. Od układu immunologicznego, wirusów i szczepionek. Teraz od geopolityki i militariów. Człowiek renesansu mogłoby się wydawać, ale jak się przyjrzeć bliżej okazuje się bardziej uciekinierem ze szpitala psychiatrycznego.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

10-03-2022, 20:33

nicram pisze:
535 pisze:
Slyd pisze:

Jest to specjalista od wszystkiego. Od układu immunologicznego, wirusów i szczepionek. Teraz od geopolityki i militariów. Człowiek renesansu mogłoby się wydawać, ale jak się przyjrzeć bliżej okazuje się bardziej uciekinierem ze szpitala psychiatrycznego.
Nie poruszalbym kwestii szczepionek, bo przypomnę, że polegles w tej sprawie z krestesem. Twierdziłeś, że jedna lub dwie dawki wystarcza i sprawia one, że zaszczepiona osoba nie zarazi się i nie przekaże wirusa dalej. Wszyscy wiemy jak życie powiedziało ci sprawdzam. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

10-03-2022, 20:37

Nie gardzę Zachodem. Pisze jedynie, że Zachod niekoniecznie będzie nadstawiał kark za Ukrainę. Także oczy na batustanczyka i jego projekcje. Mówiłem. (:
Ostatnio zmieniony 10-03-2022, 20:38 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
nicram

10-03-2022, 20:38

ozob pisze:
10-03-2022, 20:33
nicram pisze:
535 pisze:

Nie poruszalbym kwestii szczepionek, bo przypomnę, że polegles w tej sprawie z krestesem. Twierdziłeś, że jedna lub dwie dawki wystarcza i sprawia one, że zaszczepiona osoba nie zarazi się i nie przekaże wirusa dalej. Wszyscy wiemy jak życie powiedziało ci sprawdzam. (:
Oj spierdolino, szkoda na ciebie czasu. Jesteś kompletnym dyletantem w każdej dziedzinie życia. Doskonale wyszkolili cię twoi idole putin i ławrow.
Awatar użytkownika
nicram

10-03-2022, 20:39

535 pisze:
10-03-2022, 20:36

I tak najśmieszniejszy jest fakt, że gardząc zachodem ciągnie równo benefit i brudną pałę właściciela lokalu " u pakiego". Klasyczny gieroj patryjota.
Typowe dla nieudaczników i życiowych przegrywów będących podnóżkami u Pakiego.
535

10-03-2022, 20:42

Ty ozozjeb, a ty jesteś spierdoliną dlatego, że masz zepsutą głowę, czy dlatego, że spierdoliłeś do pakiego, a może z wiadra spierdoliłeś? Którą opcję mam zaznaczyć w ankiecie?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

10-03-2022, 20:43

I oczy na podnóżki. Mówiłem. (:

Wszystko to 40-letnie chłopy. Mówiłem. (:
535

10-03-2022, 20:44

Nie widzę co odpisałeś, ale na wszelki wypadek leję ci do ryja. Smacznego.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

10-03-2022, 20:46

hcpig pisze:
10-03-2022, 19:12
Kiedy skończycie robić z tego forum chlewowisko i powrócimy do tematu?
Moim zdaniem najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że ruskie kurwy zdobędą kilka większych miast na wschodzie. Zrównają je z ziemią i doprowadzą do klęski humanitarnej. Raczej nie obejdzie się bez jakiegoś konkretnego pierdolnięcia w najbliższym czasie w Kijowie. Wykrwawiona Ukraina zasiądzie do stołu. kurwy do Krymu dołącza "swoje" bananowe republiki. Do tego dojdą gwarancje zamykające Ukrainie drogę do NATO, być może zapisane w konstytucji. To jest chyba w tym momencie plan minimum dla kacapów. Taki, aby odtrąbić zakończone sukcesem "demilitaryzowanie i denazyfikowanie". Zachód zmęczony wojną pomoże zasiąść Ukraincom do rozmów. Jak by na to nie spojrzeć to Ukraincy pięknie, ale jednak przegrywają. Mam nadzieję, że skończy się "tylko" na tym. Liczę też, że zachód z biegiem czasu nie pójdzie na daleko idące ustępstwa jeżeli chodzi o sankcje. Koniec, końców pewnie tradycyjnie górę wezmą interesy poszczególnych państw. Generalnie przyszłość nie rysuje się w zbyt optymistycznych barwach. kacap pozostanie nieobliczalną małpą z brzytwa. Nie ważne czy będzie jadł w McDonald czy U Wujka Wani.
Bardzo chciałbym się mylić i być świadkiem militarnej i ekonomicznej klęski rosji. Niestety chyba chuj z tego będzie w dłuższej perspektywie.
Pozdrawiam. Wytrawny strareg i geopolityk z masterfula.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

10-03-2022, 20:47

I właśnie zostałeś ruska onuca.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

10-03-2022, 20:50

Rumburak pisze:
10-03-2022, 20:46
hcpig pisze:
10-03-2022, 19:12
Kiedy skończycie robić z tego forum chlewowisko i powrócimy do tematu?
Moim zdaniem najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że ruskie kurwy zdobędą kilka większych miast na wschodzie. Zrównają je z ziemią i doprowadzą do klęski humanitarnej. Raczej nie obejdzie się bez jakiegoś konkretnego pierdolnięcia w najbliższym czasie w Kijowie. Wykrwawiona Ukraina zasiądzie do stołu. kurwy do Krymu dołącza "swoje" bananowe republiki. Do tego dojdą gwarancje zamykające Ukrainie drogę do NATO, być może zapisane w konstytucji. To jest chyba w tym momencie plan minimum dla kacapów. Taki, aby odtrąbić zakończone sukcesem "demilitaryzowanie i denazyfikowanie". Zachód zmęczony wojną pomoże zasiąść Ukraincom do rozmów. Jak by na to nie spojrzeć to Ukraincy pięknie, ale jednak przegrywają. Mam nadzieję, że skończy się "tylko" na tym. Liczę też, że zachód z biegiem czasu nie pójdzie na daleko idące ustępstwa jeżeli chodzi o sankcje. Koniec, końców pewnie tradycyjnie górę wezmą interesy poszczególnych państw. Generalnie przyszłość nie rysuje się w zbyt optymistycznych barwach. kacap pozostanie nieobliczalną małpą z brzytwa. Nie ważne czy będzie jadł w McDonald czy U Wujka Wani.
Bardzo chciałbym się mylić i być świadkiem militarnej i ekonomicznej klęski rosji. Niestety chyba chuj z tego będzie w dłuższej perspektywie.
Pozdrawiam. Wytrawny strareg i geopolityk z masterfula.
Głos rozsądku.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

10-03-2022, 20:55

Nie. Zbyt w to Amerykanie się zaangażowali. Będzie długi konflikt zbrojny. Oblężenie Kijowa może trwać tyle co Sarajewa. Czyli jeszcze rok. Ruskie zostaną wypchnięci z rynku surowców i USA będą miały zbyt na swój gaz.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
535

10-03-2022, 20:58

Tatuś pisze:
10-03-2022, 20:55
Nie. Zbyt w to Amerykanie się zaangażowali. Będzie długi konflikt zbrojny. Oblężenie Kijowa może trwać tyle co Sarajewa. Czyli jeszcze rok. Ruskie zostaną wypchnięci z rynku surowców i USA będą miały zbyt na swój gaz.
Wątpię. Niemiec będzie płakał. Aczkolwiek tak, czy owak ruscy dostaną po piździe równo i to cieszy.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

10-03-2022, 21:01

Polecam nitke tej ruskiej onucy.
bartwa

10-03-2022, 21:03

ozob pisze:
10-03-2022, 21:01

Polecam nitke tej ruskiej onucy.
Kasparov jest jego krytykiem od lat, daleko mu do onucy.
ODPOWIEDZ