POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

02-07-2020, 22:04

frankmullen pisze:
02-07-2020, 21:55
Toteż powtarzam - nie odmawiam zwolennikom prawicy zdrowego patriotyzmu. Być może jest ich nawet zdecydowana większość. Zdjęcia są w porządku i tylko przyklasnąć. Ale jednak inna jest sytuacja kiedy wokół jest pełno kamer, policji, a co innego na blokowiskach, czy środkach transport publicznego. Dobrze wiesz szanowny kolego, że mógłbym tu wrzucić całą masę zdjęć i artykułów mocno uderzających w słuszność twojej tezy. Chodzi tu też o skalę zjawiska. Sikorski wspomniany przez ciebie to dla mnie palant jakich mało i jego wypowiedzi tylko to potwierdzają. Ogólnie powtórzę to co napisałem wcześniej - rzygam całą tą "klasą polityczną" i z potężnym obrzydzeniem zakreślam kratki podczas wyborów...
W każdym środowisku są ludzie, którzy nie lubią kolorowych, grubych, rudych, księży, kobiet, dzieci i pewnie wszędzie stanowią mniejszość. Tacy są niektórzy ludzie. Nie robiłbym z tego poważnego problemu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:07

Pacjent pisze:
02-07-2020, 21:45
Drone pisze:
02-07-2020, 21:37
Bloodcult pisze:
02-07-2020, 21:31

Tak ? A jak było z tym dziennikarzem GW co umalował się na czarno i poszedł szukać rasizmu na Marszu Niepodległości ?
Hugo-Bader to inna przypadek, poza tym trudno żeby na marszu dostał w japę.

A co do tych kwestii, to nie masz pojęcia o tym zjawisku. W Warszawie czy dużych miastach ono istnieje na szczęście tylko marginalnie. Wystarczy wyjechać 50km od Warszawy i zaczynają się z tym problemy - znam takie przypadki osobiście.
W Warszawie są takie przypadki. Radek Sikorski mówił o murzyńskości jako bardzo brzydkiej skłonności, a czarnoskóry poseł PO Godson został zwyzywany przez swoich partyjnych kolegów od czarnuchów gdy głosował niezgodnie z linią ugrupowania. Czy w związku z tym PO jest partią rasistowską? Oczywiście, że nie, choć ma takie zjawiska w szeregach.

Obrazek

postępowi posłowie peo na gościnnym występie. stop. jednak nie. to czarny blok.

może chcesz w ramach tak ulubionego swojego relatywizowania, czy symetryzmu pogadać np. o szturmowcach?
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:08

Pacjent pisze:
02-07-2020, 22:04
frankmullen pisze:
02-07-2020, 21:55
Toteż powtarzam - nie odmawiam zwolennikom prawicy zdrowego patriotyzmu. Być może jest ich nawet zdecydowana większość. Zdjęcia są w porządku i tylko przyklasnąć. Ale jednak inna jest sytuacja kiedy wokół jest pełno kamer, policji, a co innego na blokowiskach, czy środkach transport publicznego. Dobrze wiesz szanowny kolego, że mógłbym tu wrzucić całą masę zdjęć i artykułów mocno uderzających w słuszność twojej tezy. Chodzi tu też o skalę zjawiska. Sikorski wspomniany przez ciebie to dla mnie palant jakich mało i jego wypowiedzi tylko to potwierdzają. Ogólnie powtórzę to co napisałem wcześniej - rzygam całą tą "klasą polityczną" i z potężnym obrzydzeniem zakreślam kratki podczas wyborów...
W każdym środowisku są ludzie, którzy nie lubią kolorowych, grubych, rudych, księży, kobiet, dzieci i pewnie wszędzie stanowią mniejszość. Tacy są niektórzy ludzie. Nie robiłbym z tego poważnego problemu.
to wiemy, że ideologia nie widzi w tym problemu.
Poro
Pacjent

02-07-2020, 22:09

Ascetic pisze:
02-07-2020, 21:59

ja bym tam nie przyklaskiwał, bo forumowy faszysta zapomniał jako czwarte zdjęcie zamieścić to;

Obrazek

nie. nie jest to spotkanie jego kolegów w lublinie. jest z marszu wiadomego.

nie wiem na ile czytasz jego posty, ale u niego to standard. zawsze zopomni dopowiedzieć to co najważniejsze.

pogadaj też z nim o żydach, gejach a może o tym jak się powinno traktować kobiety. szybko podejdzie cofką.
Dobry z Ciebie Goebbels :D
Przecież to baner ruchu Straight Edge.
„Straight edge” to idea wyrosła nie z subkultury skinhead ale z subkultury punk. Kontestuje ona dalej system jak ruch punk, ale odrzuca nihilizm i niezdrowy tryb życia, czyli alkohol, narkotyki, przygodny sex, śmieciowe jedzenie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:10

Pacjent pisze:
02-07-2020, 21:35
Bloodcult pisze:
02-07-2020, 21:33
Aborcja to morderstwo a nie sprawa obyczajowa
Fanowi brunatnej eugeniki tego nie przetłumaczysz.
lubimisie mai smrodek na forum metalowy. logiczne.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:11

Pacjent pisze:
Ascetic pisze:

ja bym tam nie przyklaskiwał, bo forumowy faszysta zapomniał jako czwarte zdjęcie zamieścić to;

Obrazek

nie wiem na ile czytasz jego posty, ale u niego to standard. zawsze zopomni dopowiedzieć to co najważniejsze.

pogadaj też z nim o żydach, gejach a może o tym jak się powinno traktować kobiety. szybko podejdzie cofką.
„Straight edge” to idea wyrosła nie z subkultury skinhead ale z subkultury punk. Kontestuje ona dalej system jak ruch punk, ale odrzuca nihilizm i niezdrowy tryb życia, czyli alkohol, narkotyki, przygodny sex, śmieciowe jedzenie
ja rozumiem, że uważasz mnie za debila ale nie traktuj tak reszty. "europa będzie biała albo bezludna " to jak doskonale wiesz i ja wiem nie jest hasłem se. poza tym nie informuj mnie czym jest ruch xxx, bo mógłbyś się w tej kwestii ode mnie sporo dowiedzieć. tyle, że się nie dowiesz brunatny klaunie.
Ostatnio zmieniony 02-07-2020, 22:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Pacjent

02-07-2020, 22:12

Ascetic pisze:
Pacjent pisze:
Ascetic pisze:

Obrazek

ja rozumiem, że uważasz mnie za debila ale nie traktuj tak reszty.
Ciebie uważam za ignoranta i taniego propagandystę, a inni sprawdzą sobie do jakiego ruchu należy ten baner.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:17

Pacjent pisze:
02-07-2020, 22:12
Ascetic pisze:
Pacjent pisze:

ja rozumiem, że uważasz mnie za debila ale nie traktuj tak reszty.
Ciebie uważam za ignoranta i taniego propagandystę, a inni sprawdzą sobie do jakiego ruchu należy ten baner.

ten kolejny fikoł potwierdza to co ....

ten zabieg podszywania się pod se a propagowanie faszolstwa to zabieg którym chcieliście się wysmyknąć. doskonale wiesz i ja wiem, że to ekipa czarnego bloku. im więcej takich zabiegów stusujesz to tylko potwierdza moją ....

a tu masz zbliżenie hasła steritowego.
Obrazek

tak na marginesie jak wpadniecie na koncert strejtowy, to będą was zbierać. ale to tak między nami. w tym środowiski się nie toleruje brunatnego gówna. zapewniam.

zrzucik. będzie sporo śmiechu z tej konwersacji.
Poro
Pacjent

02-07-2020, 22:21

Ascetic pisze:
ten zabieg podszywania się pod se a propagowanie faszolstwa to zabieg którym chcieliście się wysmyknąć. doskonale wiesz i ja wiem, że to ekipa czarnego bloku. im więcej takich zabiegów stusujesz to tylko potwierdza moją ....

Obrazek

tak na marginesie jak wpadniecie na koncert strejtowy, to będą was zbierać. ale to tak między nami. w tym środowiski się nie toleruje brunatnego gówna. zapewniam.

Spoko. Wyjaśnij co miał na myśli autor tego hasła.
Nie toleruje się mówisz?! Ile razy miałeś tam problemy za obronę i promowanie żydowskiego lub murzyńskiego rasizmu? A może siedzisz tam cicho, a tylko tutaj wysuwasz takie kawałki?
Ostatnio zmieniony 02-07-2020, 22:24 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:24

Pacjent pisze:
02-07-2020, 22:21
Ascetic pisze:

Obrazek

Spoko. Wyjaśnij co miał na myśli autor tego hasła.
masz taką samą przypadłość jak twój koleżka. im więcej piszesz tym bardziej się kompromitujesz.

a jak chcesz mnie podkurwić takimi pytaniami to musisz się mocniej postarać. zresztą. tutaj nie ma pola na interpretację. literalnie się je czyta. wprost. i dosłownie.

ale zapewniam, że sobie zakodowałem, że czarny blok i szturmowcy to sa przedstawiciele se w polsce :D tak jak to, że weganie to przestępcy a piece krematoryjne były do ocieplania baraków w obozach.
Ostatnio zmieniony 02-07-2020, 22:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Pacjent

02-07-2020, 22:26

Literalnie to czyta je tępy lewak. To hasło wcale nie jest jednoznaczne, a już na pewno nie jest bezpośrednio rasistowskie.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:32

Pacjent pisze:
Literalnie to czyta je tępy lewak. To hasło wcale nie jest jednoznaczne, a już na pewno nie jest bezpośrednio rasistowskie.
weź kurwa. ja cie proszę. zabawiaj się w robienie debila kogoś ze swojego otoczenia. to mocno mi ujmuje. innych rozśmieszy. <po okazaniu.>

a co do samej konstrukcji zdania. "nie jest bezpośrednio rasistowskie". to akurat jest. bezpośrednio. ale ten fragment zdania jasno oddaje w co starasz się bawić. w te krypto zabawy o których piszę w twoim przypadku od miesięcy. wiele wypowiedzi właśnie jest nacechowanych takim nie bezpośrednim rasizmem, czy ksenofobią. wydaje ci się, że jesteś sprytny. pewnie tam u siebie nawet uchodzisz za cwaniaka. ale jesteś, powiedz sobie to wprost matołem. orasz się regularnie. jak z hasłem o białej rasie teraz, chcesz wmówić, że to jest hasło xxx. byś miał umiar i choć odrobinę przyzwoitości.
Poro
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

02-07-2020, 22:38

Pacjent pisze:
To wytłumacz proszę jak je interpretujesz. Czekamy na kolejne fikoły i pokaz prawackiego kurwienia logiki :D

Obrazek
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Pacjent

02-07-2020, 22:41

Nie wiem co autor miał na myśli (być może kryzys demograficzny białej rasy w Europie), ale do rasizmu jeszcze trochę brakuje. W ogóle robienie problemów z takich pierdół jest de facto przykrywką dla dominujących obecnie rasizmów.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:43

Nerwowy pisze:
02-07-2020, 22:38
Pacjent pisze:
To wytłumacz proszę jak je interpretujesz. Czekamy na kolejne fikoły i pokaz prawackiego kurwienia logiki :D

Obrazek
trochę nawet jestem w szoku. niby wystarczy pochodzić tu i tam i zobaczyć, że jest to stosowana nagminnie metoda brunatnych śmieci. ale, wrzucenie sxe dla zmyły na środkowy baner a przemilczenie prawego banera i wmawianie, że jest to zgodne ze szczytnymi ideami ruchu strejtowego to naprawdę gruby miks bezczelności i skurwienia. wiadomo miało być sprytne. ale ... zresztą jak wszystko u nich. tak jak bosak ubierze się w garniak i poudaje, że go woli niż mundur. może ktoś się złapie. ale chyba nie tutaj.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 22:44

Pacjent pisze:
02-07-2020, 22:41
Nie wiem co autor miał na myśli (być może kryzys demograficzny białej rasy w Europie), ale do rasizmu jeszcze trochę brakuje. W ogóle robienie problemów z takich pierdół jest de facto przykrywką dla dominujących obecnie rasizmów.
kompromituj się dalej.

a prosze. to są teraz pierdoły. heh. to kolejny patent. bagatelizowanko. tylko jakimś dziwnym trafem twój baniak i tobie podobnym faszolom głowy zajmują sprawy które dla większości zdroworozsądkowych są pierdołami. geje, żydy i wegusy. a jak się z was śmieją to nagle to są pierdoły. a tak w ogóle to była ironia, sarkazm i skrót myślowy.

tak. tak. rasizmów marksizmu kulturowego. wiemy. wiemy. inwersja w akcji. trochę nudą wieje prawde powiedziawszy. z tymi zabiegami.
Poro
Pacjent

02-07-2020, 22:52

Ascetic pisze:
trochę nawet jestem w szoku. niby wystarczy pochodzić tu i tam i zobaczyć, że jest to stosowana nagminnie metoda brunatnych śmieci. ale, wrzucenie sxe dla zmyły na środkowy baner a przemilczenie prawego banera i wmawianie, że jest to zgodne ze szczytnymi ideami ruchu strejtowego to naprawdę gruby miks bezczelności i skurwienia. wiadomo miało być sprytne. ale ... zresztą jak wszystko u nich. tak jak bosak ubierze się w garniak i poudaje, że go woli niż mundur. może ktoś się złapie. ale chyba nie tutaj.
Nie jest w stanie dokonać takiej interpretacji tego hasła by wykazać jego rasistowską treść. Wiesz dlaczego? Bo sam bezrozumnie promujesz tu rasizm. Gdy Murzyni z czysto rasistowskich powodów atakują w USA i Europie białych to jest dla Ciebie w porządku. Gdy powstaje czysto rasistowska ustawa 447 to walczysz z terminem "przemysł holokaustu". Tymczasem znalazłeś sobie jedno, bardzo dwuznaczne hasło, nie mające żadnych skutków w postaci czyjejś rasistowskiej aktywności i brandzlujesz się tym zamiast iść spać. Definicja brunatnego klauna.
Awatar użytkownika
Ascetic

02-07-2020, 23:02

Pacjent pisze:
02-07-2020, 22:52
Ascetic pisze:
Nie jest w stanie dokonać takiej interpretacji tego hasła by wykazać jego rasistowską treść. Wiesz dlaczego? Bo sam bezrozumnie promujesz tu rasizm. Gdy Murzyni z czysto rasistowskich powodów atakują w USA i Europie białych to jest dla Ciebie w porządku. Gdy powstaje czysto rasistowska ustawa 447 to walczysz z terminem "przemysł holokaustu". Tymczasem znalazłeś sobie jedno, bardzo dwuznaczne hasło, nie mające żadnych skutków w postaci czyjejś rasistowskiej aktywności i brandzlujesz się tym zamiast iść spać. Definicja brunatnego klauna.
źle ci się wydaje, że jak napiszesz, że to hasło jest dwuznaczne to tak się stanie.

powtórzę, popierdolił ci się, że to jest miejsce do propagowania konfy. ciągle liczę, że zostanie to wyłapane i zostaniesz stąd wyjebany na zbity pysk. dla samej zasady. dla zasady, że nie jest to miejsce na propagowanie poglądów politycznych. jest to forum muzyczne. niestety tego nie rozumiesz i ciągle traktujesz to miejsce jak szmate.
Poro
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

02-07-2020, 23:12

Festiwal hojności w Senacie. Są propozycje zmian w bonie turystycznym
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news- ... Id,4588733
Sejm i Senat powinno się zamykać na czas wyborów...
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

02-07-2020, 23:31

Ascetic pisze:
02-07-2020, 23:02
zostaniesz stąd wyjebany na zbity pysk. dla samej zasady. dla zasady, że nie jest to miejsce na propagowanie poglądów politycznych. jest to forum muzyczne. niestety tego nie rozumiesz i ciągle traktujesz to miejsce jak szmate.
xD xD xD
Ty, butapren, może sam coś napisz o muzyce a nie srasz tu swoimi mądrościami o anarchogównie, eksterminacji czy swoich idolach z Razem ? Co ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
ODPOWIEDZ