W każdym środowisku są ludzie, którzy nie lubią kolorowych, grubych, rudych, księży, kobiet, dzieci i pewnie wszędzie stanowią mniejszość. Tacy są niektórzy ludzie. Nie robiłbym z tego poważnego problemu.frankmullen pisze: ↑02-07-2020, 21:55Toteż powtarzam - nie odmawiam zwolennikom prawicy zdrowego patriotyzmu. Być może jest ich nawet zdecydowana większość. Zdjęcia są w porządku i tylko przyklasnąć. Ale jednak inna jest sytuacja kiedy wokół jest pełno kamer, policji, a co innego na blokowiskach, czy środkach transport publicznego. Dobrze wiesz szanowny kolego, że mógłbym tu wrzucić całą masę zdjęć i artykułów mocno uderzających w słuszność twojej tezy. Chodzi tu też o skalę zjawiska. Sikorski wspomniany przez ciebie to dla mnie palant jakich mało i jego wypowiedzi tylko to potwierdzają. Ogólnie powtórzę to co napisałem wcześniej - rzygam całą tą "klasą polityczną" i z potężnym obrzydzeniem zakreślam kratki podczas wyborów...
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 21:45W Warszawie są takie przypadki. Radek Sikorski mówił o murzyńskości jako bardzo brzydkiej skłonności, a czarnoskóry poseł PO Godson został zwyzywany przez swoich partyjnych kolegów od czarnuchów gdy głosował niezgodnie z linią ugrupowania. Czy w związku z tym PO jest partią rasistowską? Oczywiście, że nie, choć ma takie zjawiska w szeregach.Drone pisze: ↑02-07-2020, 21:37Hugo-Bader to inna przypadek, poza tym trudno żeby na marszu dostał w japę.
A co do tych kwestii, to nie masz pojęcia o tym zjawisku. W Warszawie czy dużych miastach ono istnieje na szczęście tylko marginalnie. Wystarczy wyjechać 50km od Warszawy i zaczynają się z tym problemy - znam takie przypadki osobiście.

postępowi posłowie peo na gościnnym występie. stop. jednak nie. to czarny blok.
może chcesz w ramach tak ulubionego swojego relatywizowania, czy symetryzmu pogadać np. o szturmowcach?
Poro
- Ascetic
to wiemy, że ideologia nie widzi w tym problemu.Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 22:04W każdym środowisku są ludzie, którzy nie lubią kolorowych, grubych, rudych, księży, kobiet, dzieci i pewnie wszędzie stanowią mniejszość. Tacy są niektórzy ludzie. Nie robiłbym z tego poważnego problemu.frankmullen pisze: ↑02-07-2020, 21:55Toteż powtarzam - nie odmawiam zwolennikom prawicy zdrowego patriotyzmu. Być może jest ich nawet zdecydowana większość. Zdjęcia są w porządku i tylko przyklasnąć. Ale jednak inna jest sytuacja kiedy wokół jest pełno kamer, policji, a co innego na blokowiskach, czy środkach transport publicznego. Dobrze wiesz szanowny kolego, że mógłbym tu wrzucić całą masę zdjęć i artykułów mocno uderzających w słuszność twojej tezy. Chodzi tu też o skalę zjawiska. Sikorski wspomniany przez ciebie to dla mnie palant jakich mało i jego wypowiedzi tylko to potwierdzają. Ogólnie powtórzę to co napisałem wcześniej - rzygam całą tą "klasą polityczną" i z potężnym obrzydzeniem zakreślam kratki podczas wyborów...
Poro
-
Dobry z Ciebie GoebbelsAscetic pisze: ↑02-07-2020, 21:59
ja bym tam nie przyklaskiwał, bo forumowy faszysta zapomniał jako czwarte zdjęcie zamieścić to;
nie. nie jest to spotkanie jego kolegów w lublinie. jest z marszu wiadomego.
nie wiem na ile czytasz jego posty, ale u niego to standard. zawsze zopomni dopowiedzieć to co najważniejsze.
pogadaj też z nim o żydach, gejach a może o tym jak się powinno traktować kobiety. szybko podejdzie cofką.

Przecież to baner ruchu Straight Edge.
„Straight edge” to idea wyrosła nie z subkultury skinhead ale z subkultury punk. Kontestuje ona dalej system jak ruch punk, ale odrzuca nihilizm i niezdrowy tryb życia, czyli alkohol, narkotyki, przygodny sex, śmieciowe jedzenie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
- Ascetic
ja rozumiem, że uważasz mnie za debila ale nie traktuj tak reszty. "europa będzie biała albo bezludna " to jak doskonale wiesz i ja wiem nie jest hasłem se. poza tym nie informuj mnie czym jest ruch xxx, bo mógłbyś się w tej kwestii ode mnie sporo dowiedzieć. tyle, że się nie dowiesz brunatny klaunie.Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 22:09Dobry z Ciebie GoebbelsAscetic pisze: ↑02-07-2020, 21:59
ja bym tam nie przyklaskiwał, bo forumowy faszysta zapomniał jako czwarte zdjęcie zamieścić to;
nie wiem na ile czytasz jego posty, ale u niego to standard. zawsze zopomni dopowiedzieć to co najważniejsze.
pogadaj też z nim o żydach, gejach a może o tym jak się powinno traktować kobiety. szybko podejdzie cofką.![]()
„Straight edge” to idea wyrosła nie z subkultury skinhead ale z subkultury punk. Kontestuje ona dalej system jak ruch punk, ale odrzuca nihilizm i niezdrowy tryb życia, czyli alkohol, narkotyki, przygodny sex, śmieciowe jedzenie
Ostatnio zmieniony 02-07-2020, 22:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Ciebie uważam za ignoranta i taniego propagandystę, a inni sprawdzą sobie do jakiego ruchu należy ten baner.Ascetic pisze: ↑02-07-2020, 22:11ja rozumiem, że uważasz mnie za debila ale nie traktuj tak reszty.Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 22:09Dobry z Ciebie GoebbelsAscetic pisze: ↑02-07-2020, 21:59
pogadaj też z nim o żydach, gejach a może o tym jak się powinno traktować kobiety. szybko podejdzie cofką.![]()
- Ascetic
Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 22:12Ciebie uważam za ignoranta i taniego propagandystę, a inni sprawdzą sobie do jakiego ruchu należy ten baner.Ascetic pisze: ↑02-07-2020, 22:11ja rozumiem, że uważasz mnie za debila ale nie traktuj tak reszty.Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 22:09
Dobry z Ciebie Goebbels![]()
ten kolejny fikoł potwierdza to co ....
ten zabieg podszywania się pod se a propagowanie faszolstwa to zabieg którym chcieliście się wysmyknąć. doskonale wiesz i ja wiem, że to ekipa czarnego bloku. im więcej takich zabiegów stusujesz to tylko potwierdza moją ....
a tu masz zbliżenie hasła steritowego.

tak na marginesie jak wpadniecie na koncert strejtowy, to będą was zbierać. ale to tak między nami. w tym środowiski się nie toleruje brunatnego gówna. zapewniam.
zrzucik. będzie sporo śmiechu z tej konwersacji.
Poro
-
Spoko. Wyjaśnij co miał na myśli autor tego hasła.Ascetic pisze: ↑02-07-2020, 22:17ten zabieg podszywania się pod se a propagowanie faszolstwa to zabieg którym chcieliście się wysmyknąć. doskonale wiesz i ja wiem, że to ekipa czarnego bloku. im więcej takich zabiegów stusujesz to tylko potwierdza moją ....
tak na marginesie jak wpadniecie na koncert strejtowy, to będą was zbierać. ale to tak między nami. w tym środowiski się nie toleruje brunatnego gówna. zapewniam.
Nie toleruje się mówisz?! Ile razy miałeś tam problemy za obronę i promowanie żydowskiego lub murzyńskiego rasizmu? A może siedzisz tam cicho, a tylko tutaj wysuwasz takie kawałki?
Ostatnio zmieniony 02-07-2020, 22:24 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
masz taką samą przypadłość jak twój koleżka. im więcej piszesz tym bardziej się kompromitujesz.Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 22:21Spoko. Wyjaśnij co miał na myśli autor tego hasła.Ascetic pisze: ↑02-07-2020, 22:17ten zabieg podszywania się pod se a propagowanie faszolstwa to zabieg którym chcieliście się wysmyknąć. doskonale wiesz i ja wiem, że to ekipa czarnego bloku. im więcej takich zabiegów stusujesz to tylko potwierdza moją ....
a jak chcesz mnie podkurwić takimi pytaniami to musisz się mocniej postarać. zresztą. tutaj nie ma pola na interpretację. literalnie się je czyta. wprost. i dosłownie.
ale zapewniam, że sobie zakodowałem, że czarny blok i szturmowcy to sa przedstawiciele se w polsce

Ostatnio zmieniony 02-07-2020, 22:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Literalnie to czyta je tępy lewak. To hasło wcale nie jest jednoznaczne, a już na pewno nie jest bezpośrednio rasistowskie.
- Ascetic
weź kurwa. ja cie proszę. zabawiaj się w robienie debila kogoś ze swojego otoczenia. to mocno mi ujmuje. innych rozśmieszy. <po okazaniu.>
a co do samej konstrukcji zdania. "nie jest bezpośrednio rasistowskie". to akurat jest. bezpośrednio. ale ten fragment zdania jasno oddaje w co starasz się bawić. w te krypto zabawy o których piszę w twoim przypadku od miesięcy. wiele wypowiedzi właśnie jest nacechowanych takim nie bezpośrednim rasizmem, czy ksenofobią. wydaje ci się, że jesteś sprytny. pewnie tam u siebie nawet uchodzisz za cwaniaka. ale jesteś, powiedz sobie to wprost matołem. orasz się regularnie. jak z hasłem o białej rasie teraz, chcesz wmówić, że to jest hasło xxx. byś miał umiar i choć odrobinę przyzwoitości.
Poro
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To wytłumacz proszę jak je interpretujesz. Czekamy na kolejne fikoły i pokaz prawackiego kurwienia logiki

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Nie wiem co autor miał na myśli (być może kryzys demograficzny białej rasy w Europie), ale do rasizmu jeszcze trochę brakuje. W ogóle robienie problemów z takich pierdół jest de facto przykrywką dla dominujących obecnie rasizmów.
- Ascetic
trochę nawet jestem w szoku. niby wystarczy pochodzić tu i tam i zobaczyć, że jest to stosowana nagminnie metoda brunatnych śmieci. ale, wrzucenie sxe dla zmyły na środkowy baner a przemilczenie prawego banera i wmawianie, że jest to zgodne ze szczytnymi ideami ruchu strejtowego to naprawdę gruby miks bezczelności i skurwienia. wiadomo miało być sprytne. ale ... zresztą jak wszystko u nich. tak jak bosak ubierze się w garniak i poudaje, że go woli niż mundur. może ktoś się złapie. ale chyba nie tutaj.
Poro
- Ascetic
kompromituj się dalej.
a prosze. to są teraz pierdoły. heh. to kolejny patent. bagatelizowanko. tylko jakimś dziwnym trafem twój baniak i tobie podobnym faszolom głowy zajmują sprawy które dla większości zdroworozsądkowych są pierdołami. geje, żydy i wegusy. a jak się z was śmieją to nagle to są pierdoły. a tak w ogóle to była ironia, sarkazm i skrót myślowy.
tak. tak. rasizmów marksizmu kulturowego. wiemy. wiemy. inwersja w akcji. trochę nudą wieje prawde powiedziawszy. z tymi zabiegami.
Poro
-
Nie jest w stanie dokonać takiej interpretacji tego hasła by wykazać jego rasistowską treść. Wiesz dlaczego? Bo sam bezrozumnie promujesz tu rasizm. Gdy Murzyni z czysto rasistowskich powodów atakują w USA i Europie białych to jest dla Ciebie w porządku. Gdy powstaje czysto rasistowska ustawa 447 to walczysz z terminem "przemysł holokaustu". Tymczasem znalazłeś sobie jedno, bardzo dwuznaczne hasło, nie mające żadnych skutków w postaci czyjejś rasistowskiej aktywności i brandzlujesz się tym zamiast iść spać. Definicja brunatnego klauna.Ascetic pisze: ↑02-07-2020, 22:43trochę nawet jestem w szoku. niby wystarczy pochodzić tu i tam i zobaczyć, że jest to stosowana nagminnie metoda brunatnych śmieci. ale, wrzucenie sxe dla zmyły na środkowy baner a przemilczenie prawego banera i wmawianie, że jest to zgodne ze szczytnymi ideami ruchu strejtowego to naprawdę gruby miks bezczelności i skurwienia. wiadomo miało być sprytne. ale ... zresztą jak wszystko u nich. tak jak bosak ubierze się w garniak i poudaje, że go woli niż mundur. może ktoś się złapie. ale chyba nie tutaj.
- Ascetic
źle ci się wydaje, że jak napiszesz, że to hasło jest dwuznaczne to tak się stanie.Pacjent pisze: ↑02-07-2020, 22:52Nie jest w stanie dokonać takiej interpretacji tego hasła by wykazać jego rasistowską treść. Wiesz dlaczego? Bo sam bezrozumnie promujesz tu rasizm. Gdy Murzyni z czysto rasistowskich powodów atakują w USA i Europie białych to jest dla Ciebie w porządku. Gdy powstaje czysto rasistowska ustawa 447 to walczysz z terminem "przemysł holokaustu". Tymczasem znalazłeś sobie jedno, bardzo dwuznaczne hasło, nie mające żadnych skutków w postaci czyjejś rasistowskiej aktywności i brandzlujesz się tym zamiast iść spać. Definicja brunatnego klauna.Ascetic pisze: ↑02-07-2020, 22:43trochę nawet jestem w szoku. niby wystarczy pochodzić tu i tam i zobaczyć, że jest to stosowana nagminnie metoda brunatnych śmieci. ale, wrzucenie sxe dla zmyły na środkowy baner a przemilczenie prawego banera i wmawianie, że jest to zgodne ze szczytnymi ideami ruchu strejtowego to naprawdę gruby miks bezczelności i skurwienia. wiadomo miało być sprytne. ale ... zresztą jak wszystko u nich. tak jak bosak ubierze się w garniak i poudaje, że go woli niż mundur. może ktoś się złapie. ale chyba nie tutaj.
powtórzę, popierdolił ci się, że to jest miejsce do propagowania konfy. ciągle liczę, że zostanie to wyłapane i zostaniesz stąd wyjebany na zbity pysk. dla samej zasady. dla zasady, że nie jest to miejsce na propagowanie poglądów politycznych. jest to forum muzyczne. niestety tego nie rozumiesz i ciągle traktujesz to miejsce jak szmate.
Poro
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Festiwal hojności w Senacie. Są propozycje zmian w bonie turystycznym
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news- ... Id,4588733
Sejm i Senat powinno się zamykać na czas wyborów...
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news- ... Id,4588733
Sejm i Senat powinno się zamykać na czas wyborów...
Guilty of being right
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
xD xD xD
Ty, butapren, może sam coś napisz o muzyce a nie srasz tu swoimi mądrościami o anarchogównie, eksterminacji czy swoich idolach z Razem ? Co ?