Bnbdb!
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- mad
- weteran forumowych bitew
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
@ uglak
nie. nie masz racji. to najgorszy szajs.
lepiej wiadomo kto jest kto.
zobacz takiego pacjenta. udaje wolnościowca a jest zwykłym faszystą jak zsłusznie zauważył Rumburak. najgorszy szajs to ci co sie podszywają. takie moje zdanie jest.
nie. nie masz racji. to najgorszy szajs.
lepiej wiadomo kto jest kto.
zobacz takiego pacjenta. udaje wolnościowca a jest zwykłym faszystą jak zsłusznie zauważył Rumburak. najgorszy szajs to ci co sie podszywają. takie moje zdanie jest.
- uglak
Szanuje i takie podejście - przynajmniej nikt nie będzie wmawiał, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
Guilty of being right
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- mad
Czy ty nie jesteś przewrażliwiony na punkcie faszyzmu? Pacjent faszystą, konfa faszyści, PiS tak trochę też... Kurde, jeśli okaże się, że PO to również faszyści (bo np. nie poparliby sprowadzenia do Polski miliona islamskich lekarzy i inżynierów), to wyjdzie na to, że człowiek może być albo lewicowcem, albo faszystą. Nieciekawa zero-jedynkowa perspektywa.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
naturalnie. po to faszyści i ja jestem faszystą.* symetryzm mam w jednym paluszku. ty też widzę, że poczułeś, że to sprawdzona metoda.mad pisze: ↑12-07-2020, 22:58Czy ty nie jesteś przewrażliwiony na punkcie faszyzmu? Pacjent faszystą, konfa faszyści, PiS tak trochę też... Kurde, jeśli okaże się, że PO to jednak też faszyści (bo np. nie poparliby sprowadzenia do Polski miliona islamskich lekarzy i inżynierów), to wyjdzie na to, że człowiek może być albo lewicowcem, albo faszystą. Nieciekawa zero-jedynkowa perspektywa.
co jeszcze? a wyjaśnię. teraz dudeł wygra. rozgoni to brunatne albo i nie bydło. a później się pokotłuje a później może moi wjadą. takie mam założenia. sram na konfiarzy bo są tylko elemencikiem w tej grze. kuce są jakby w tej układance mało istotne choć może to wyglądać na jakiegoś potwora. 1% potwora.
* gdzieś tu leży część prawdy. pokombinuj.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przecież podobno jesteś w białych rękawiczkach, taki kulturalny, choć pisowskie chamstwo wyłazi z każdej dziury.
all the monsters will break your heart
- mad
Albo czytaj wszystko, co piszę w wątku - albo odpuść sobie żałosną polemikę. Między innymi po twoich pełnych chamstwa i buractwa postach napisałem, że wersal się skończył i zupełnie nie ubiegam się o miano arbitra elegancji. Jeżeli ja, pisząc o Czasku "zjeb" jestem pisowskim chamem, to jakim chamem jesteś ty, pisząc "Andrzej Dupa"?
Czepiałeś się mnie, bo słucham jazzu. Żartowałeś z mojego nicku (jego znaczenie potrafią rozszyfrować ci, którzy znają moje imię i nazwisko - to 2-3 osoby na forum) - rozumiem, że brak argumentów wzmaga personalne wycieczki. Skoro jednak nick definiuje użytkownika, to o tobie, o tym, co masz ciekawego do napisania informują pierwsze trzy litery twojego nicku.
Czepiałeś się mnie, bo słucham jazzu. Żartowałeś z mojego nicku (jego znaczenie potrafią rozszyfrować ci, którzy znają moje imię i nazwisko - to 2-3 osoby na forum) - rozumiem, że brak argumentów wzmaga personalne wycieczki. Skoro jednak nick definiuje użytkownika, to o tobie, o tym, co masz ciekawego do napisania informują pierwsze trzy litery twojego nicku.
- nicram
Ależ odpuszczam sobie żałosną polemikę z żałosnym i ograniczonym kolesiem, którym jesteś. Twoje "argumenty" to zwykle "POjeby", "zjeb" i tym podobne. I zastanów się co piszesz i się zdecyduj. Cz nick definiuje czy jego pierwsze litery? Bo to zasadnicza różnica, pokazująca, że masz (podobnie jak każdy pisiorek) problemy z logiką.
all the monsters will break your heart
- mad
Moja łacina była tylko odpowiedzią na twoją. Zainspirowałeś mnie, POpaprańcu.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
POcieszny jesteś:)
- mad
POmysłowa odPOwiedź 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
HI hi hi hi hitler
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
"Pan Hołownia dopiero się rozkręca. Za 3 lata cholerny katolicki narcyz załatwi nam wszystkim przegraną w wyborach parlamentarnych" - napisała niejaka M. Lampart, podobno jakaś "lewicowa publicystka".
Ojej! Naprawdę?
Ojej! Naprawdę?
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
jeden z motywów dnia dzisiejszego. obarczanie hołowni i kamysza też, że starali się rozegrać sprawę po swojemu i przyczynili się do przegranej trzaskowskiego. hołownia zresztą też pozwolił sobie na odniesienie się do powyższych uwag.
mam pytanie koprze. jakiś czas temu równałeś projekt: "hołownia" z takimi projektami jak nowoczesna, czy palikot. że krótkotrwałe i na końcu zupełnie niepoważne. moje pytanie. upatrujesz tym projekcie nowego bytu na lewicy? pokładasz w nim nadzieję? to właściwie dwa pytania.
Poro
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Plus krytyka PO za podjęcie rękawicy zamiast zostawić kandydaturę Kidawy i poprzeć później Hołownię czy ktokolwiek wszedłby do drugiej tury

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Hołownia przepadnie, za pół roku się zużyje i nikt nie będzie pamiętał o jego dramatach i hamletyzowaniu przed drugą turą. Gorzej mu się powiodło niż Kukizowi i niż Petru, a obaj już nie istnieją.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
tak czytając, słuchając to mamy dalej sporo emocji. przez te wymienione przez Ciebie a zasłyszane loty opozycji również przebija szukanie winnych oraz niezgoda z przegraną. jest to naturalna konsekwencja zaangażowania. to się za jakiś czas przewali.Nerwowy pisze: ↑13-07-2020, 15:44Plus krytyka PO za podjęcie rękawicy zamiast zostawić kandydaturę Kidawy i poprzeć później Hołownię czy ktokolwiek wszedłby do drugiej tury. Problem w tym że gdyby nie to to żadnej drugiej tury by nawet nie było.
na chłodno mnie interesuje zdanie np. kopra jak postrzega hołownie. bo jak postrzega po to jest dzisiaj mocno akcentowane.
zresztą w tych emocjach zaczyna przebijać też taka jak dla mnie sensowna myśl. jak już wygrali to niech sie teraz babrzą. ten i kolejny rok będą latami przesileń i napięć. min. w związku z gospodarką. nie wygrać nie chceli i nie mogli, bo rewolucja trwać musi. ale na pewno mają reflekcję, że teraz to już będzie raczej pod górkę niż z górki.
wracając do sprawy. teraz się trochę pokopią pe-hołownia pod stołem. co dalej?
Poro
- Ascetic
postrzegam go mimo wszystko inaczej niż dwóch wymienionych. czy jest bardziej przygotowany do robienia polityki - tego właśnie nie wiem.
dodam, że przykład zełenskiego pokazuje, że można zrobić dużą politykę będąc noname'em a mając odpowiednie zaplecze polityczno-finansowe.
Poro