wygrał Czaszka ostatnio

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
a u s l a n d e r z yŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-07-2020, 21:12Ta różnica jest tak zajebiście mała, że jeszcze coś niby może się zmienić, ale wolę się nie nastawiać. Frekwencja rekordowa, blisko 69% imponująca.
znajomi - jak to warszawka bujają się w mielnie, dźwirzynie, łebie itd.
zresztą to też słaba akcja z tymi komisjami nadmorskimi. klity 2x2 metry. a kurwie wiedziały co będzie.
A zagranica nie miała być dodawana na podstawie wcześniejszych sondaży?
przecież napisałem, że część na pewno zmieniłoSODOMOUSE pisze: ↑12-07-2020, 21:22w Jastarni, kolejka przed lokalem wyborczym na 300mCiekawe, czy stojący w kolejce, zmieniają zdanie co do swojego głosu.
I pytanie, czy są w stanie wyłapać, tych wchodzących w kolejkę, na samym końcu kolejki stoi tylko jeden pilnujący....chuja zrobi sam.
Już miałem telefon, ze sztabu PIS, że za swoją postawę satanistyczno-blekowo-horrorową, mam się pakować i wypierdalać
do Finlandii. Wpizdu. No cóż , podstawiam jutro TIRa pod chatę , zabieram dobra qultury płyty,dvd,kasety i jedziemy do Inari.
zagrzewa do boju. tak na przyszłość. aby jebać was w dupę dalej pisowszczyków. przykro mi.
Mi chodziło o wybory z 2010 roku, między Kaczyńskim a Komorowskim. Wieczorem wygrywał Kaczyński, a rano Komorowski.
może być. z tym zaniżeniem. też bym się wstydził tak obcemu się przyznać do takiej siary.Rumburak pisze: ↑12-07-2020, 21:23Na TVP i tvn strzelają korki od szampana. Na korzyść Dudy przemawia fakt, że w exit poll jego wynik może być zaniżony. Raczej w wielu miejscach nie jest w dobrym tonie, przyznawanie się do głosowania na kandydata Pisu. Mimo wszystko, różnica zbyt mała na wyrokowanie kto wygrał.