1. Pansy Division God SeedStoigniew pisze:a setlistę God Seed ktoś zna ???
2. Darkroom Baptism
3. Assripping Black Metal
4. Scorched Ass
5. Beast Is Gay
6. Fagdawn
7. 5( o )2
8. Fistfucking Ghaal's Planet
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
1. Pansy Division God SeedStoigniew pisze:a setlistę God Seed ktoś zna ???
czyli lepiej nie schylać się za blisko sceny :)DCI Hunt pisze:1. Pansy Division God SeedStoigniew pisze:a setlistę God Seed ktoś zna ???
2. Darkroom Baptism
4. Scorched Ass
5. Beast Is Gay
6. Fagdawn
7. 5( o )2
patrzac na fotki ghaala z chlopakiem przejmowac sie powinni raczej fani CoFStoigniew pisze:czyli lepiej nie schylać się za blisko sceny :)
Nie znam ich dokonań wogóle, ale mogliby przypieprzyć czymkolwiek z jedynki Gorgoroth "Pentagram" albo nawet z demówkiDCI Hunt pisze:1. Pansy Division God SeedStoigniew pisze:a setlistę God Seed ktoś zna ???
2. Darkroom Baptism
4. Scorched Ass
5. Beast Is Gay
6. Fagdawn
7. 5( o )2
Takie były moje odczucia-nie zmienię ich!!!:-)))kocurejro pisze:Maniuś , chyba ogłuchłeś na stare lata, dla mnie CoF został bardzo poważnym kandydatem do tytułu Żenadnego Koncertu Roku 2012, włączając w to koncerty młodych i debiutujących kapel na cyklu Otwarte Wtroki
Rotting christ za to, bdb, jak fanem nuie jestem, tak rozwalilo mnie cudowne brzmienie z najgłębszych czeluści Tartaru.
no i na koniec anegdotka
Mialy byc w sumie 3 zespoly, byly 4, Kredki oczywiscie na koncu
po 3 kapeli z kolei, podbija maloalt w mrocznej koszulce CoF.
- czy to juz koniec koncertu ?
- czy sobie ze mnie zartujesz ?
- no nie, przeciez juz 3 zespoly zagraly...
- synek,przychodzisz na koncert CoF w koszulce CoF i zadajesz mi takie pytanie ?
- ok, pytania nie bylo
ja jebie, nawet nie probuje myslec co by bylo gdyby taka sytuacja miala miejsce ze 20 lat wstecz :D
Taka odpowiedź mi się podoba-krótka, rzeczowa i na temat!!!:-))) Dzięki!!!:-)))empir pisze:a to tu nie ma co pierdolić. 8 z jedynki i 8 z dwójki i po sprawie. no, może być na deser coś z Passage to Arcturo ;)
Takich samych młodych fanów można spotkać na koncercie Immolation, więc nie pierdol tu głup i nie zgrywaj się krabi sutku. Nie ma to jak pojechać stereotypem co nie kłykciu?kocurejro pisze:Maniuś , chyba ogłuchłeś na stare lata, dla mnie CoF został bardzo poważnym kandydatem do tytułu Żenadnego Koncertu Roku 2012, włączając w to koncerty młodych i debiutujących kapel na cyklu Otwarte Wtroki
Rotting christ za to, bdb, jak fanem nuie jestem, tak rozwalilo mnie cudowne brzmienie z najgłębszych czeluści Tartaru.
no i na koniec anegdotka
Mialy byc w sumie 3 zespoly, byly 4, Kredki oczywiscie na koncu
po 3 kapeli z kolei, podbija maloalt w mrocznej koszulce CoF.
- czy to juz koniec koncertu ?
- czy sobie ze mnie zartujesz ?
- no nie, przeciez juz 3 zespoly zagraly...
- synek,przychodzisz na koncert CoF w koszulce CoF i zadajesz mi takie pytanie ?
- ok, pytania nie bylo
ja jebie, nawet nie probuje myslec co by bylo gdyby taka sytuacja miala miejsce ze 20 lat wstecz :D