23.11 KRK Cradle Of Filth, God Seed, Rotting Christ,

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

DCI Hunt

Re: 23.11 KRK Cradle Of Filth, God Seed, Rotting Christ,

06-11-2012, 11:01

Stoigniew pisze:a setlistę God Seed ktoś zna ???
1. Pansy Division God Seed
2. Darkroom Baptism
3. Assripping Black Metal
4. Scorched Ass
5. Beast Is Gay
6. Fagdawn
7. 5( o )2
8. Fistfucking Ghaal's Planet
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

06-11-2012, 11:02

:D
'Come the Blessed Madness'
est

06-11-2012, 11:04

Przy Scorched Ass będzie piekielny mosh(na) pit!
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

06-11-2012, 17:46

DCI Hunt pisze:
2. Darkroom Baptism
4. Scorched Ass
5. Beast Is Gay
6. Fagdawn
7. 5( o )2
czyli lepiej nie schylać się za blisko sceny :)
Awatar użytkownika
uglak

06-11-2012, 19:25

Stoigniew pisze:czyli lepiej nie schylać się za blisko sceny :)
patrzac na fotki ghaala z chlopakiem przejmowac sie powinni raczej fani CoF
Guilty of being right
Death in another way
weteran forumowych bitew

08-11-2012, 14:07

Jest jedna niezwykle ciekawa sprawa dotycząca albumów CoF-nie wiem do konca czy tylko trójki czy też innych wczesnych-używanie Midian English w tekstach; tak było też na wszystkich wczesnych albumach Theatre of Tragedy, a najlepiej im to wyszło
na "Aegis"!!!:-)))
Death in another way
weteran forumowych bitew

08-11-2012, 14:19

DCI Hunt pisze:
2. Darkroom Baptism
4. Scorched Ass
5. Beast Is Gay
6. Fagdawn
7. 5( o )2
Nie znam ich dokonań wogóle, ale mogliby przypieprzyć czymkolwiek z jedynki Gorgoroth "Pentagram" albo nawet z demówki
czy też siedmiocalówki, coś z "The Antichrist" też mogliby przy okazji zagrać!!!:-)))
Death in another way
weteran forumowych bitew

08-11-2012, 15:34

Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała apropos CoF-bardzo ciekawe wydania pewnych płyt np. trumienkowe wydanie dwójki
oraz ciekawy wzór na fladze (dużo lepiej zrobiona niż t-shirt) i koszulce "Sadomasochist" oraz ciekawa okładka do bootlega "Sodomizing Virgin Vamps" oraz interesująca, prowokcyjna koszulka "Vestal Mastubation"...!!!:-)))
Prezes
rozkręca się
Kontakt:

21-11-2012, 17:35

Już przyjechali biletów jeszcze trochę zostało!!!!
Death in another way
weteran forumowych bitew

23-11-2012, 18:25

Cradle of Filth zagrało świetnie mimo takiej a nie innej setlisty, przyjcie mieli super, a na bis zagrali jeszcze Her Ghost in The Fog i From The Cradle to The Grave-lepiej niz na Metalmanii kilka ładnych lat temu; nie byłem ani na Ich koncercie z Opeth
w grudniu 96-go roku po wydaniu "Dusk and Her Embrace" ani w Krakowie w aktualnym klubie Studio, więc nie będę ich porównywać-w 96-tym i 94-tym roku mieli świetne setlisty, teraz średnią, ale i tak wypadli jak powyżej; God Seed lepiej niż bdb-black metal w śrdnich tempach z klimatem i głową, a koncert zagrany profesjonalnie i na pełnym luzie-Gorgoroth gra inne koncerty-dla porównania ten w Proximie był bdb, w Łęgu świetny (tylko dlaczego nie grali nic ani z najlepszej dla mnie płyty-"Pentagram" ani z siedmiocalówki ani z demówki), a ten na Brutalu kilka lat temu niestety żenujący; szkoda, że nie widzialem
i jakoś przeoczyłem koncert God Seed na Brutalu, ale na szczęście wczoraj to nadrobiłem; Rotting Christ zagrał bdb z wiadoma setlistą z dodatkowym "The Sign of Evil Existance" pośrodku seta, podczas którego zrobiłem pod sceną rzeź niewiniątek
z kilkoma osobami, ktore do niej dołączyły-pena dziewczyna się oburzyła, że wylalem jej i jej chłopakowi ich piwa-koncert to nie kino do k.... n....! Sakis wpisał mnie i kolegę Andrieja z Bialorusi na listę gości, udało się z Nim zrobić zaplanowany wywiad,
podpisać wszystkie bilety z Ich czterech wcześniejszych koncertów, na których bylem i akurat wybrane specjalnie tylko dwie wkładki do kasetowych wydań najlepszych ich płyt-"Thy Mighty Contract"-do wydania Carnage i "Non Servian" Mystic Productions przez Sakisa i Jego Brata Themisa-miło mi się z Nimi porozmawiało, a Themis pamietał mnie doskonale i naszą rozmowę z Progresji sprzed kilku lat i życzył powodzenia w namówieniu Necromantii na zagranie specjalnego koncertu mimo, iż Oni nigdy żadnego koncertu nie zagrali i podobno nie mają zamiaru zagrać; zdjęć już z Nimi nie zrobiliśmy, bo nie moglismy wrocić na backstage po zrobieniu wywiadu, a po koncercie udało się to na zewnątrz tylko z Themisem, bo Sakis niestety gdzieś przepadł!:-( Pierwszy support zagrał całkiem do rzeczy! Wizulanie na koncercie było tylko 300 osób! Jeszcze jedna uwaga:
ceny koszulek-te Rotting Christ były po 50 zł, czyli po normalnej cenie, a CoF po 100 zł, podobnie jak za nie sobie liczy Slayer, Nile i Morbid Angel! Na koncert przyjechała też kilkuosobowa fajna ekipa z Kaliningradu-chłopaki z jedną niewiastą-bardzo mili:-)
Death in another way
weteran forumowych bitew

23-11-2012, 18:32

Za cholerę nie mogę wyedytować tego tekstu, żeby ładnie wyglądał-niech juz tak więc zostanie-treść jest najważniejsza!!!
Awatar użytkownika
kocurejro
postuje jak opętany!

24-11-2012, 10:13

Maniuś , chyba ogłuchłeś na stare lata, dla mnie CoF został bardzo poważnym kandydatem do tytułu Żenadnego Koncertu Roku 2012, włączając w to koncerty młodych i debiutujących kapel na cyklu Otwarte Wtroki

Rotting christ za to, bdb, jak fanem nuie jestem, tak rozwalilo mnie cudowne brzmienie z najgłębszych czeluści Tartaru.

no i na koniec anegdotka

Mialy byc w sumie 3 zespoly, byly 4, Kredki oczywiscie na koncu
po 3 kapeli z kolei, podbija maloalt w mrocznej koszulce CoF.

- czy to juz koniec koncertu ?
- czy sobie ze mnie zartujesz ?
- no nie, przeciez juz 3 zespoly zagraly...
- synek,przychodzisz na koncert CoF w koszulce CoF i zadajesz mi takie pytanie ?
- ok, pytania nie bylo

ja jebie, nawet nie probuje myslec co by bylo gdyby taka sytuacja miala miejsce ze 20 lat wstecz :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

24-11-2012, 12:24

krótko i rzeczowo:
Kredki - przeciętnie i nierówno; przy nowszych numerach zaczynałem ziewać, przy starszych nawet im to wychodziło
Rotting - przeciętnie (jak na nich), widziałem ich jak dawali lepsze koncerty, za to nie można odmówić dobrego kontaktu z publiką, która bardzo żywo reagowała
God Seed - no cóż, teraz już wiem dlaczego zagrali po Rottingu a nie przed, zdecydowanie koncert wieczoru, jeden z lepszych w tym roku, zarówno szybkie jak i wolne numery świetnie wypadły; szkoda tylko że publika była trochę anemiczna
support - nie pamietam nawet nazwy...

Natomiast co do samego klubu to odniosłem bardzo pozytywne wrażenie. Z różnych źródeł można było poczytać lub usłyszeć że zimno, że chujowe brzmienie, że drogie piwo itp, itd. Sprawdziło się tylko drogie piwo (8 zeta), było przyjemnie ciepło, no i najważniejsze - świetne brzmienie, na pewno lepsze niż w klubie Kwadrat. Poza tym okazało się że Fabryka ma dwie sale koncertowe, wczorajszy koncert był na tej mniejszej, a Kreator będzie na większej. Mam tylko nadzieję że brzmienie nie będzie gorsze
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

24-11-2012, 18:08

God Seed dalej jadą z kawałkami Gorgoroth.

Progresja
Death in another way
weteran forumowych bitew

27-11-2012, 18:25

kocurejro pisze:Maniuś , chyba ogłuchłeś na stare lata, dla mnie CoF został bardzo poważnym kandydatem do tytułu Żenadnego Koncertu Roku 2012, włączając w to koncerty młodych i debiutujących kapel na cyklu Otwarte Wtroki

Rotting christ za to, bdb, jak fanem nuie jestem, tak rozwalilo mnie cudowne brzmienie z najgłębszych czeluści Tartaru.

no i na koniec anegdotka

- synek,przychodzisz na koncert CoF w koszulce CoF i zadajesz mi takie pytanie ?
- ok, pytania nie bylo

ja jebie, nawet nie probuje myslec co by bylo gdyby taka sytuacja miala miejsce ze 20 lat wstecz :D
Takie były moje odczucia-nie zmienię ich!!!:-)))

Tacy fani jak ten mlodzian też się zdarzają-nic na to nie poradzimy!!!:-)))
Death in another way
weteran forumowych bitew

18-12-2012, 16:46

Sakis chciałby zagrać z Rotting Christ specjalny koncert u Nas wyłącznie z bardzo wczesnymi utworami-powiedzmy od 5-go demo "Satanas Tedeum" do trzeciego "Non Serviam" lub nawet czwartego "Triarchy of the Lost Lovers" albumu włącznie-piszcie listę swoich ulubionych utworów z tego właśnie okresu-powiedzmy po 15-20 utworów!!!:-)))
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

18-12-2012, 18:41

a to tu nie ma co pierdolić. 8 z jedynki i 8 z dwójki i po sprawie. no, może być na deser coś z Passage to Arcturo ;)
Death in another way
weteran forumowych bitew

18-12-2012, 18:57

empir pisze:a to tu nie ma co pierdolić. 8 z jedynki i 8 z dwójki i po sprawie. no, może być na deser coś z Passage to Arcturo ;)
Taka odpowiedź mi się podoba-krótka, rzeczowa i na temat!!!:-))) Dzięki!!!:-)))
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

18-12-2012, 19:26

kocurejro pisze:Maniuś , chyba ogłuchłeś na stare lata, dla mnie CoF został bardzo poważnym kandydatem do tytułu Żenadnego Koncertu Roku 2012, włączając w to koncerty młodych i debiutujących kapel na cyklu Otwarte Wtroki

no i na koniec anegdotka

- ok, pytania nie bylo

Takich samych młodych fanów można spotkać na koncercie Immolation, więc nie pierdol tu głup i nie zgrywaj się krabi sutku. Nie ma to jak pojechać stereotypem co nie kłykciu?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
ODPOWIEDZ