Immolation, Broken Hope....Bielsko B, Wawa,Gdynia,Szczecin

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomder
zaczyna szaleć

Re: Immolation, Broken Hope....Bielsko B, Wawa,Gdynia,Szczec

06-02-2014, 01:14

Deviant pisze:Obrazek

Kórwa,"Providence " za 10 ojro!Kupi mi ktoś na koncercie,bo nie dam rady jechać?
No ludzie za tym Providence to będą stać - kto pierwszy.

Setlista dobra ale szkoda , że pominęli Failures ;[
Nasum pisze:Ross - masz zagrać kurwa Unsaved ;-)
szlagierem No Jezus No Beast bym również nie pogardził na bisy , tak samo jak Unsaved
Busol
rozkręca się

08-02-2014, 18:59

jak ktoś chętny na miejsce w aucie z Wrocławia do Bielsko Bialej i z powrotem to niech się odezwie na priv
Sineater
postuje jak opętany!

12-02-2014, 21:05

Jak ktoś ma ochote na fajne heavy afterparty to dzień później jest Enforcer i Skullfist w Krakowie.
Unsaved dobry pomysł, ale Fall from a high place byłby jeszcze lepszym!
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

12-02-2014, 21:21

Na złość robią strasznie. Hate's Plague zamiast 2 albo najlepiej 3 numeru z tej płyty...
PENIS METAL
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-02-2014, 21:24

Sineater pisze: Unsaved dobry pomysł, ale Fall from a high place byłby jeszcze lepszym!

Owszem, doskonały pomysł. Ale i tak jakikolwiek numer z "Failures..." chciałbym usłyszeć. To absolutny szczyt kompozytorskiego kunsztu.
Sineater
postuje jak opętany!

12-02-2014, 22:51

Ja bym to tak wymyślił:

"Dawn of possession": Into everlasting fire, Those left behind
"Here in after": Christ's cage
"failures for gods": No jesus, no beast
"Close to a world below": Father you're not a father, Fall from a high place, Close to a world below
"Unholy Cult": Of martyrs and men, Sinful nature, A kingdom divided (solo!!)
"Harnessing ruin": swarm of terror, dead to me
"Shadows in the light": world agony, passion kill (a hate's plague jest chyba najslabszym numerem z tej plyty"
"Majesty and decay": a glorious epoch, the rapture of ghosts
+ coś z nowej i na deser "final countdown", który coverują według wikipedii :) (ewentualnie I remember you, 18 and life, girls girls girls albo Rock and roll all nite)
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

13-02-2014, 13:24

Those Left Behind jest w secie.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-02-2014, 13:52

Z Unholy cult chciałbym usłyszeć Rival the eminent, wtedy byłbym już kompletnie rozjebion
Death in another way
weteran forumowych bitew

13-02-2014, 21:38

Relacja kumpla z jednego z koncetów z Holandii:

"Bardzo dobre koncerty obydwu grup ,setlista Immo zbliżona do tej oficjalnej podawanej ,klub bardzo fajny jężeli chodzi o akustyke ,przemieszczanie się i tp.,zero bramek jeden ochroniarz w garniturze ,merch BH TYLKO już xxl poza Omen of Disease,zabawa pod sceną typu machanie głowami ,zero poga ,dwa stoliki koło sceny na ,którym stały piwa,wstęp 10e poza tym ,że było praktycznie brak zabawy koncerty bardzo dobre,Ross Dolan jakby lżejszy o parę kilo w ocenie wizualnej.Nie było Father..."
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

13-02-2014, 21:40

Trochę kiepskie tłumaczenie na polski.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Karpisz
starszy świeżak

14-02-2014, 21:08

immo tak bardzo zjebany set </3

mogliby zarzucić taki:
1. higher coward
2. furthest from the truth
3. Sinful Nature
4. Once Ordained
5. Father you're not a father
6. Of martyrs and man
7. World Agony
8. Stench Of High Heaven
9. Unholy Cult
10. Put my hand in the fire
11. Reluctant Messiah
12. Lost Passion
13. Wolf Among The Flock
14. Fall From A High Place
15. Unpardonable sin
16. Close To A world below
17. No jesus no beast
Heretyk

18-02-2014, 10:10

wiadomo o której wychodzi Immolation? bo chyba daruję sobie saporty
Lurtz
postuje jak opętany!

18-02-2014, 10:35

Heretyk pisze:wiadomo o której wychodzi Immolation? bo chyba daruję sobie saporty
w BB:

Drzwi 18:30

19:00-19:30 Eufobia
19:45-20:15 Sweetest Devilry
20:30-21:10 Broken Hope
21:40-22:40+ Immolation

ale i tak napewno beda obsuwy
Heretyk

18-02-2014, 10:43

dzięki, to mi wiele ułatwia
Sineater
postuje jak opętany!

18-02-2014, 10:46

Pytanie za sto punktów. Wraca ktoś po koncercie samochodem w stronę cywilizacji (Katowice, Kraków - bardziej Kraków) albo mieszka w Bielsku? Nie za bardzo jest okazja się wydostać po koncercie Immolation. Będę wdzięczny za wszelakie propozycje ;) [pytanie nie jest adresowane wyłącznie do ludzi bezinteresownych, jeśli za transport albo nocleg chcesz flaszkę, pieniądze albo fellatio - pisz, w dwóch z tych trzech przypadków odpowiem]
Heretyk

18-02-2014, 10:53

zależy jak daleko chcesz jechać, bo będę zmierzał w stronę Katowic, ale w pewnym momencie odbijam w kierunku Pszczyny, więc przypuszczam, że Cię to nie urządza
Sineater
postuje jak opętany!

18-02-2014, 11:12

Ahoj. No dzięki, ale nie bardzo. Chodzi o to, żeby się dostać do KRK, albo do miejsca z którego jest to szybsze niż z Bielska (Katowice)
Awatar użytkownika
martyrdoom
postuje jak opętany!

19-02-2014, 21:04

Wczorajszy koncert w Wiedniu ogólnie bardzo dobry. Przyszedłem dopiero przed występem Broken Hope, więc supporty zmuszonym przemilczeć. BH zagrali przyzwoicie, a jak na kapelę, za którą nigdy przesadnie nie szalałem, to nawet bardzo dobrze. Garowy momentami przypominał mi swoją niewinną miną Arnolda Boczka z Kiepskich, ale z zestawem rozprawiał się bardzo sprawnie. Widać, że goście lubią to, co robią, bo faktycznie byli zaangażowani w granie. Setlista zasadniczo taka, jak podana wcześniej w tym temacie. Immolation zagrało bardzo dobry występ, choć dwa poprzednie, które widziałem, jakoś bardziej mnie sponiewierały. Było stosunkowo dużo kawałków z nowej płyty, której nie mam za dobrze osłuchanej, ale jak można było przypuszczać - koncertowo wypadają wręcz koncertowo. Na duży plus Lost Passion, Nailed to Gold, Majesty and Decay i MEGA MASAKRUJĄCE Despondent Souls. Ross jak zwykle zadowolony i uśmiechnięty, natomiast Vigna nadal przypomina przedstawiciela jakiejś ausserirdische cywilizacji.

Osobnym tematem jest frekwencja i austriacka publiczność. Rozumiem, że wtorek, ale kurwa, żeby na Immolation do klubu w bardzo dobrej komunikacyjnie lokalizacji niemal dwumilionowego miasta przyszło może z 70-80 osób? Jak dla mnie to jakiś żart. No i oczywiście zachowanie publiczności niemal dokładnie takie, jak tej z dvd "Bringing Down The World". Skutkiem tego wszystkiego nie poleciało Those Left Behind, co mnie wkurwiło. No nic - jak ktoś się jeszcze nie zdecydował, to polecam się przejść, bo chłopaky są w dobrej formie!
Awatar użytkownika
tomder
zaczyna szaleć

20-02-2014, 10:05

martyrdoom pisze:Wczorajszy koncert w Wiedniu ogólnie bardzo dobry. Przyszedłem dopiero przed występem Broken Hope, więc supporty zmuszonym przemilczeć. BH zagrali przyzwoicie, a jak na kapelę, za którą nigdy przesadnie nie szalałem, to nawet bardzo dobrze. Garowy momentami przypominał mi swoją niewinną miną Arnolda Boczka z Kiepskich, ale z zestawem rozprawiał się bardzo sprawnie. Widać, że goście lubią to, co robią, bo faktycznie byli zaangażowani w granie. Setlista zasadniczo taka, jak podana wcześniej w tym temacie. Immolation zagrało bardzo dobry występ, choć dwa poprzednie, które widziałem, jakoś bardziej mnie sponiewierały. Było stosunkowo dużo kawałków z nowej płyty, której nie mam za dobrze osłuchanej, ale jak można było przypuszczać - koncertowo wypadają wręcz koncertowo. Na duży plus Lost Passion, Nailed to Gold, Majesty and Decay i MEGA MASAKRUJĄCE Despondent Souls. Ross jak zwykle zadowolony i uśmiechnięty, natomiast Vigna nadal przypomina przedstawiciela jakiejś ausserirdische cywilizacji.

Osobnym tematem jest frekwencja i austriacka publiczność. Rozumiem, że wtorek, ale kurwa, żeby na Immolation do klubu w bardzo dobrej komunikacyjnie lokalizacji niemal dwumilionowego miasta przyszło może z 70-80 osób? Jak dla mnie to jakiś żart. No i oczywiście zachowanie publiczności niemal dokładnie takie, jak tej z dvd "Bringing Down The World". Skutkiem tego wszystkiego nie poleciało Those Left Behind, co mnie wkurwiło. No nic - jak ktoś się jeszcze nie zdecydował, to polecam się przejść, bo chłopaky są w dobrej formie!
A w Bielsku był ktoś? @martyrdoom dzięki za opis. No nie za pięknie z tą frekwencją , ciekawe jak dziś warszawka dopisze.
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-02-2014, 11:08

Na Incantation w Wiedniu było podobno to samo.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
ODPOWIEDZ