14.08.2022 POLAND, WARSZAWA @ VOODOO CLUB

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
no to było nas dwóchwhen_in_sodom pisze: ↑08-07-2022, 16:44Ostatni raz zem widział w 2015 przed grave i był to dobry występ, acz grave nie przebił...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
pamiętej tej, gdy > 350 koncertów w roku, będziesz murzynem dozgonnie. I zdjencia z Autopsy, Cię nie wybielą XD
Jak dobrze pamiętam, to podczas MC ochrona wyprowadziła jakiegoś mocno zalanego gościa... w dość brutalny sposób.Żułek pisze: ↑08-07-2022, 16:52no to było nas dwóchwhen_in_sodom pisze: ↑08-07-2022, 16:44Ostatni raz zem widział w 2015 przed grave i był to dobry występ, acz grave nie przebił...ale Grave chyba przebili
ale może byłem już zmęczony ?
powiedzmy że remiszłapałem kostke MC więc to był udany dzień
![]()
było coś takiego, generalnie było ostro i kilku kuców jak dla mnie sie za bardzo rozbrykało ale na szczescie byłem pod barierkami wiec nie doznałem wiekszych szkódwhen_in_sodom pisze: ↑08-07-2022, 21:33Jak dobrze pamiętam, to podczas MC ochrona wyprowadziła jakiegoś mocno zalanego gościa... w dość brutalny sposób.Żułek pisze: ↑08-07-2022, 16:52no to było nas dwóchwhen_in_sodom pisze: ↑08-07-2022, 16:44Ostatni raz zem widział w 2015 przed grave i był to dobry występ, acz grave nie przebił...ale Grave chyba przebili
ale może byłem już zmęczony ?
powiedzmy że remiszłapałem kostke MC więc to był udany dzień
![]()
Ogólnie to klimatyczna była ta mała salka na takie koncerty, choć miała 2 wady: niska scena i chyba jakis slup stał na środku ograniczający pole widzenia...
musze poszukać
Najprzewielebniejszy pisze: ↑08-07-2022, 23:30A w Proximie to gralo Hateplow czy Malevolent i kiedys? Z palkerem, ktory nagral najlepsze Suffo "Despise the sun"?
I In Aeternum wtedy grało.Nasum pisze: ↑08-07-2022, 23:56Najprzewielebniejszy pisze: ↑08-07-2022, 23:30A w Proximie to gralo Hateplow czy Malevolent i kiedys? Z palkerem, ktory nagral najlepsze Suffo "Despise the sun"?
Malevolent Creation, Hateplow i Rotten Sound. Była chyba jeszcze jakaś kapela w tym zestawie ale nie mogę sobie teraz przypomnieć.