GHOST - Swe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: GHOST - Swe
Mówię o tym zdjęciu. Przedszkole.
- Dragazes
- w mackach Zła
Na tym zdjęciu jest dwóch Inferno? : D
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- vicek
- zahartowany metalizator
e tam, to było do teledysku SSSramonoth pisze:Mówię o tym zdjęciu. Przedszkole.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Wy tak serio się tym zachwycacie, czy trollujecie?
- lucass
- Nerwowy
Re:
Druga jest dużo lepsza od pierwszej akurat. To już nie są wygłupy znudzonych metaluchów ;)Skaut pisze:Emocje opadną i każdy kto polubił druga płytę za kilka lat będzie się wstydził pryzynać, że ma takie gówno w swojej kolekcji ;]
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- vicek
Re: Re:
+1 do tego ze jest lepsza , co do wygłupów to mam w dupie z jakich powodów <$> zostało to nagrane.Nerwowy pisze:Druga jest dużo lepsza od pierwszej akurat. To już nie są wygłupy znudzonych metaluchów ;)Skaut pisze:Emocje opadną i każdy kto polubił druga płytę za kilka lat będzie się wstydził pryzynać, że ma takie gówno w swojej kolekcji ;]
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
+1 do tego że mam to w dupie z jakich powodów <$> zostało to nagrane, co do tego czy jest lepsza też mam to w dupie ;]vicek pisze:+1 do tego ze jest lepsza , co do wygłupów to mam w dupie z jakich powodów <$> zostało to nagrane.Nerwowy pisze:Druga jest dużo lepsza od pierwszej akurat. To już nie są wygłupy znudzonych metaluchów ;)Skaut pisze:Emocje opadną i każdy kto polubił druga płytę za kilka lat będzie się wstydził pryzynać, że ma takie gówno w swojej kolekcji ;]
Coś tam było! Człowiek!
- vicek
bo teraz jest trendi mieć wszystko w dupie
- vicek
nie słucham depesz mod :E
- Bezdech
Ja podobnie, przy czym raczej Bitelsi niż U Dwa.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Dragazes
- w mackach Zła
Re:
A propos dupy i Ghost http://www.blabbermouth.net/news.aspx?m ... mID=189246Skaut pisze:raczej jest trendi słuchać wszystkiego.vicek pisze:bo teraz jest trendi mieć wszystko w dupie
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Re: Re:
Dragazes pisze:A propos dupy i Ghost http://www.blabbermouth.net/news.aspx?m ... mID=189246Skaut pisze:raczej jest trendi słuchać wszystkiego.vicek pisze:bo teraz jest trendi mieć wszystko w dupie

Rozumiem, że zagorzali fani Dupa.. eee tzn. Ducha, pragną to mieć w swojej kolekcji? Może dopiero z wtyczką w dupie ich muzyka wywołuje bliżej nieokreślone, duchowe doznania...
This is where everything goes backwards.
- Morph
- Kontakt:
Znamienne jest to, że w tej paczce nawet nie ma płyty :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Zenek
-
marketing swietny,nic nowego a wszedzie ich pelno.Jesli Hetfield ubiera koszulke Twojego zespolu to wiedz ze cos sie dzieje;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt: