WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WATAIN
Ostatnia płyta była doskonała, więc spodziewam się ARCYDZIEŁA.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
prędzej Pantera się reaktywuje i nagra płytę "Far Beyond Riven".
Edit: to do Morfeo ;)
A ja nie - sądzę, że poprzednia płyta to kres ich możliwości - teraz będzie łatwiej i przyjemniej...Drone pisze:Ostatnia płyta była doskonała, więc spodziewam się ARCYDZIEŁA.
- COFFIN
Żartujesz, jak zwykle, no ale chuj z tym;) Po 'SttD' spodziewałem się jeszcze bardziej przesłodzonego gówna, ale na szczęście w miarę wybrnęli;>
Jakby ją nieco skrócić i wypierdolić pewnie rzeczy, to może.Drone pisze:Ostatnia płyta była doskonała.
Ostatnio zmieniony 30-04-2013, 22:12 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
I Drone i Maria dostaną to na co czekają :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I Vitriol tez
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Morph
- Kontakt:
A nawet jak nie dostanie to sobie nagra.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- manieczki
Ale najpierw musi wiedziec co tera grajo łetej zeby dobrze zerznac, ino tutaj tez behemocz sie dobiera i moze nie byc geszeftu, aj waj:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Ostatni album tak mnie doszczętnie rozjebał, że aż nowego nawet nie będę chciał posłuchać. Taki dobry był!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
Piszesz o Hierofancie, Reinkaos czy łetej bo juz sie gubie?
Ostatnio zmieniony 30-04-2013, 22:15 przez manieczki, łącznie zmieniany 1 raz.
Prędzej Riven założy kapelę i nagra płytę "Pan tera! " :)DCI Hunt pisze:prędzej Pantera się reaktywuje i nagra płytę "Far Beyond Riven".
- Lykantrop
Przecież Hierofant nawet nie słyszałem, co najwyżej prewencyjnie zjebałem, żeby zostać weteranem forum.manieczki pisze:Piszesz o Hierofancie, Reinkaos czy łetej bo juz sie gubie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Też mi się tak wydawało - ale po przesłuchaniu tego krążka kilkaset razy doszedłem do wniosku, że nie ma na nim ani jednej zbędnej nutyCOFFIN pisze: Jakby ją nieco skrócić i wypierdolić pewnie rzeczy, to może.
- manieczki
Cool
- COFFIN
Po przesłuchaniu kilkaset razy 'Casus Luciferi' można dojść do wniosku, że od tamtej pory ten zespół nie nagrał już tak dobrej, równej płyty. A szkoda, bo potencjał mimo wszystko nadal mają. Może mniej okładek w gazetach, singli chuj wie gdzie i po co, sprzedawania merchu, gdzie wlezie.Maria Konopnicka pisze: Też mi się tak wydawało - ale po przesłuchaniu tego krążka kilkaset razy doszedłem do wniosku, że nie ma na nim ani jednej zbędnej nuty
:DLykantrop pisze:Ostatni album tak mnie doszczętnie rozjebał, że aż nowego nawet nie będę chciał posłuchać. Taki dobry był!
manieczki pisze:I Vitriol tez
Ale miał jajka, żeby się przyznać, że nie ma żadnego orga:DMorph pisze:A nawet jak nie dostanie to sobie nagra.
- Dragazes
- w mackach Zła
A w obiektywnej skali od 1 do 10 to na ile Lawless Darkenss zasługuje?Drone pisze:Ostatnia płyta była doskonała, więc spodziewam się ARCYDZIEŁA.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Morph
- Kontakt:
No przecież napisał, 6/10.
Drone pisze: 6/10 - doskonała
Give birth to something dead
- Drone
Bazuję na wrażeniu, bo dawno jej nie słuchałem. Ale jest to niewątpliwie mocne 7/10, może nawet 7.5/10 :)Dragazes pisze:A w obiektywnej skali od 1 do 10 to na ile Lawless Darkenss zasługuje?Drone pisze:Ostatnia płyta była doskonała, więc spodziewam się ARCYDZIEŁA.
PS. Morfeo się myli. Obowiązuje ta skala:
10 - absolut
9 - genialna
8 - wybitna
7 - doskonała
6 - bardzo dobra
5 - dobra
4 - przyzwoita
3 - średnia
2 - słaba
1 - beznadziejna
0 - dno
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
bardzo dobra płyta, ZŁY trzyma rękę na udzie - zawsze dziewicy :)
Ostatnio zmieniony 30-04-2013, 22:45 przez REINHARD IRRUMATOR, łącznie zmieniany 1 raz.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- COFFIN
Drone pisze:Ostatnia płyta była doskonała
No tak właśnie to wygląda. Proponuję zobaczyć na żywo w celu weryfikacji poglądów.Drone pisze:Bazuję na wrażeniu