ROTTING CHRIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ROTTING CHRIST
ad1. Słowacki poetom był za wielki.
ad2. Cynaderki.
ad3. Niekoniecznie.
ad4. Tylko w przypadku zakupienia ich w promocji poniżej pasa.
ad2. Cynaderki.
ad3. Niekoniecznie.
ad4. Tylko w przypadku zakupienia ich w promocji poniżej pasa.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
FLOGA RECORDS
proudly presents the release of
ROTTING CHRIST - PROMO 1995 LP
Three, burried in time, pieces in unreleased performances (different versions of these got released with different sound in TRIARCHY OF THE LOST LOVERS) with sound vividly close to the band's previous release NON SERVIAM, will be for the first time unveiled on August 30!
Three pieces that paved the way of worldwide recognition for ROTTING CHRIST, since afterwards they signed with CENTURY media and released TRIARCHY OF THE LOST LOVERS. The rest, is history...
proudly presents the release of
ROTTING CHRIST - PROMO 1995 LP
Three, burried in time, pieces in unreleased performances (different versions of these got released with different sound in TRIARCHY OF THE LOST LOVERS) with sound vividly close to the band's previous release NON SERVIAM, will be for the first time unveiled on August 30!
Three pieces that paved the way of worldwide recognition for ROTTING CHRIST, since afterwards they signed with CENTURY media and released TRIARCHY OF THE LOST LOVERS. The rest, is history...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Jaki jest ten nowy album? Pamiętam jak przez mgłę(!), że Aealo było niesamowitym klockiem i tylko smecta mnie ratowała przed wypróżnieniem... Ktoś, coś mi powie o Κατά τον δαίμονα εαυτού?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
też klocek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bloodcult
warto posłuchać czegokolwiek po "Triarchy Of The Lost Lovers" ?
-
To zależy czego oczekujesz. Bo jeżeli świeczników, dysonansów, rdzeniów i konfabulacji to lepiej sobie odpuść.
- Hellion
- w mackach Zła
mi całkiem nieźle wchodził khronos, spróbuj
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
theogonia. i nic poza tym.Bloodcult pisze:warto posłuchać czegokolwiek po "Triarchy Of The Lost Lovers" ?
- Phantom
- zaczyna szaleć
Max do "Sleep" a pozniej coraz nudniej
-
- zaczyna szaleć
NIE.Bloodcult pisze:warto posłuchać czegokolwiek po "Triarchy Of The Lost Lovers" ?
- Żułek
+1death_to_all pisze:NIE.Bloodcult pisze:warto posłuchać czegokolwiek po "Triarchy Of The Lost Lovers" ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
to zależy czego szukasz. nigdy już nie zbliżyli się do poziomu dwóch pierwszych płyt, aczkolwiek na takim Khronos, Sanctus Diavolos, czy nawet Theogonia można znaleźć kilka niezłych momentów. dość przaśne to wszystko, czasem nieznośnie patetyczne i melodyjne, ale ja mam jakąś słabość do nich i czasem lubię posłuchać.Bloodcult pisze:warto posłuchać czegokolwiek po "Triarchy Of The Lost Lovers" ?
- hcpig
Jeżeli lubisz (i to bardzo) 'Passage' Samael to ostatecznie można zarzucić 'Genesis', zresztą masz tutaj reprezentatywną próbkę:Bloodcult pisze:warto posłuchać czegokolwiek po "Triarchy Of The Lost Lovers" ?
Yare Yare Daze
- [S.]
- zaczyna szaleć
a mi nawet wchodzi ten nowy album. może dlatego, że słyszałem tylko płyty nagrane w lata 90. i nie miałem pojęcia co oni właściwie robili przez ostatnie 15 lat.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- TheDude
A ja stwierdzam, że ''Khronos'' to bardzo ciekawy album.
- Bloodcult
na sprzedaż:
ROTTING CHRIST Promo 1995

dwie nówki sztuki. Tanio niestety nie jest ale nie przez moją pazerność tylko przez koszta wysyłki z Grecji.
37 zł za sztukę (z wliczoną wysyłką)
ROTTING CHRIST Promo 1995

dwie nówki sztuki. Tanio niestety nie jest ale nie przez moją pazerność tylko przez koszta wysyłki z Grecji.
37 zł za sztukę (z wliczoną wysyłką)
- moonfire
- zahartowany metalizator
Zawsze się mijałem z tym zespołem. Nic, co usłyszałem, nie zapadło mi w pamięć na tyle, aby się jakoś specjalnie jarać. Pierwsze płyty miały słabe brzmienie, te ostatnie - jakiś cholerny barok. "Dead Poem" nawet mi wpadł w ucho kiedyś, bo taki rockowy był.
- manieczki
NEW ALBUM-RECORDINGS
After more than a year of intensed and deep esoteric search we feel that we still have to reveal something out there.
A new album with brand new creations for very early 2016!
The recordings has just started in Devasounds studios Athens with SAKIS in the production as we did and with our last albums.We will work hard to not disapoint you.Drums are first on the list...Ready to make some hell!
After more than a year of intensed and deep esoteric search we feel that we still have to reveal something out there.
A new album with brand new creations for very early 2016!
The recordings has just started in Devasounds studios Athens with SAKIS in the production as we did and with our last albums.We will work hard to not disapoint you.Drums are first on the list...Ready to make some hell!
- manieczki
BZbliżające się bankructwo państwa Greckiego daję się we znaki :)
http://shopusa.season-of-mist.com/prede ... 8a375d4a44" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shopusa.season-of-mist.com/prede ... 8a375d4a44" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
manieczki jestes seksi?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo