SQUASH BOWELS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SQUASH BOWELS
Moze i sierota ze mnie, z ejak rpzystało na rasową wieprzowine nie słyszałem jeszcze Squash Bowels, ale w ramach tygodnia z Nevermorem, za namową kilku życzliwych osób skusiłem się na "grindvirus" i kurwa zajebiste to to !!! POLSKA SCHABEM STOI !!! A za grindvirusem trza sie rozejrzeć :)
- TORTURER
- w mackach Zła
- Self
- rasowy masterfulowicz
Tnyribal nie znam, ale zarówno Mass Rotting Mass Sickening jak i No Mercy to przezacne nakurwy.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Debiut najlepszy, najciekawszy, transgresywny. Kurwa, no.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie kłam. Gdyby był najlepszy i transgresywny to już dawno Trocki by tu polecał.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Najlepsze chyba splity z Malignant Tumour & C.U.M. & Neuropathia & Needful Things & Sewn Shut + `Something nice`EP + `Neurons` EP + `Tnyribal` / `The Mass Rotting...` / `Love Songs` i `Grindvirus` jak dla mnie.
Destroy your life for Noisecore!
- megawat
W takim razie cofam to, co napisałem.Self pisze:Nie kłam. Gdyby był najlepszy i transgresywny to już dawno Trocki by tu polecał.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
A ja nadal nakurwiam Grindvirus w ramach tygodnia z Nevermorem !!! WIEPRZOWINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ładnie tam Artur zasuwa do przodu z Andym i Melonem
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Już myslałem że przeczytam informację o dacie premiery... ale koncerty fajne, można poogladać i posłuchać.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
No na pewno wyjdzie w tym roku ( nie wiem kto winyl wyda) pod skrzydłami SelfMadeGod.Czekam jeszcze kiedy Karol wyda split Dead Infection/Parricide oraz Noisear/Antigama/The Kill split.
- megawat
Jakby co, to "The Mass Rotting..." mam do opierdolenia.
-

Już niedługo...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Znakomicie, z każdą płytą są coraz lepsi. Liczę na zabójcze pierdolnięcie!
I AM MORBID
-
Będą mieć sporą konkurencję na polskim poletku za sprawą nowego albumu Antigamy. Chociaż obydwie kapele grają grind, to skłasze grają moim zdaniem bardziej luzackiego, zabawowego, takiego dla samego zniszczenia, bezkompromisowego. Te same epitety można użyć do warszawiaków, ale w tym przypadku nie widzę innej możliwości niż pierdolnięcie obuchem w łeb zaraz po odsłuchaniu pierwszego utworu.
- ar777
- rozkręca się
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
No i grubo z tym nowym SxBx!!!Teraz tylko czekać na winyl.Karol pisał,że w przyszłym miesiacu wychodzi The Kill/Antigama/Noisear-3way split:)SxBx są bardziej zasłużeni dla polskiej scenie grind, napierdalają od`94r. jedni z pionierów na krajowym podwórku, jeśli idzie o tego typu dźwięki.Dla mnie gore klasyka - szczególnie, jeśli chodzi o ich wczesne oblicze.Śmiało ich można postawić obok RGTE, GBR, C.U.M. czy Dead Infection albo Pathologist.
-
ar777 pisze:http://selfmadegod.com/pl/shop/item/6999
Wreszcie;-)
-
- rasowy masterfulowicz
-
Ale tu wszystko zajebiście chrzęści, rzęzi i buczy.