DEEDS OF FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: DEEDS OF FLESH
kurwa chuj z takim death metalem , słucham dalej nowego darkthrone.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja naprawdę nie mogę się doczekać tej płyty. Jedni zbierają kapsle po piwie, drudzy hodują chomiki, a jeszcze inni zasłuchują się w nowym Darkthrone - i bardzo dobrze, jakaś różnorodność musi być na świecie, gdyby wszystko było takie samo, albo gdyby wszystkim podobało się to samo, to było by coś nie teges.
A jak jeszcze raz przesuną termin, to wyślę im listy wzorowane na tych, które rozsyłał Unabomber;-)
A jak jeszcze raz przesuną termin, to wyślę im listy wzorowane na tych, które rozsyłał Unabomber;-)
- Mol
California's tech death metallers DEEDS OF FLESH have bumped the release of the their upcoming ninth studio release, Portals To Canaan, to June 25th on Unique Leader Records/Hammerheart Records. The album will be released digitally, CD, LP gatefold(LP includes entirely different cover art as the CD) and limited edition garments and bundle packages. The artwork for Portals to Canaan includes two highly detailed conceptual pieces from famed artist Raymond Swanland.
Portals To Canaan tracklist:
'Amidst The Ruins'
'Entranced In Decades Of Psychedelic Sleep'
'Rise Of The Virvum Juggernaut'
'Celestial Serpents'
'Caelum Hirundines Terra/The Sky Swallows The Earth'
'Xeno-Virus'
'Hollow Human Husks'
'Portals To Canaan'
'Orphans Of Sickness' (GORGUTS Cover)
Founding member Erik Lindmark commented: "We are very excited to get this release out there among the masses. The album combines new and old elements of the band and we think the fans will really enjoy it. Zack from Castle Ultimate has done a great job in putting the final touches to the production and Portals To Canaan is most definitely our best production to date. The new members, Craig Peters (lead guitar) and Ivan Munguia (bass) fit the band perfectly & really did a great job on the release. All in all we are extremely pleased with the final product and believe the fans will be stoked."
-
Zdziwiłbym się gdyby nie przesunęli. P....... Unique Leader!Nasum pisze:A jak jeszcze raz przesuną termin, to wyślę im listy wzorowane na tych, które rozsyłał Unabomber;-)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nie kracz, nie kracz;-)
-
- rasowy masterfulowicz
Coś mi sie popierdolilo wtedy albo wczoraj, kiedy sluchalem tego kawalka jeszcze raz. To w prostej linii kontynuacja Of What's to Come. Zero swiezosci, ale calkiem fajne.Mort pisze:Ostry nakurw ale wydaje mi sie, ze niestety bez klasy. Zabrneli w rejony Beneath the Massacre. Trudno, i tak dam im szanse z CD. Wyglada na to, ze to bedzie pierwsza plyta z taka muzyka w mojej kolekcji.Pacjent pisze:Nowy kawałek, słaby, zatracili gdzieś swój styl:
I AM MORBID
-
- w mackach Zła
Przynudza ten kawałek, ani jednego przykuwajacego uwagę motywu. Takie tam sprawne łojenie, ale nic ponadto.
-
- rasowy masterfulowicz
-
koszmar. ale i tak ich lubię. niewiele w gatunku grup tak bardzo epatujących własną tożsamością
-
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Aż się boję wiedzieć jak takie coś może brzmieć z vinyla :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Aron
- postuje jak opętany!
Techniczny dziwoląg na okładce sugeruje że zawartość muzyczna może być podobna. Nie czekam na tą płytę, wolę posłuchać czegoś starszego.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
Mort pisze:Okładka na winylową wersję albumu.
Trochę dziwna, ale podoba mi się.
-
-
- zaczyna szaleć
rewelacyjany kawałek zwiastuję świetna płyte.est pisze:ajne noje zonk
czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Nie powiem, skutecznie usypia...
-
drugiego "Infecting Them With Falsehood" nie nagrają
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Taki sobie ten wałeczek. W ogóle średnio mi goście leżą.
- Block69
-
aż tak vhujowo?