Slezsky Legion!Dalihrob pisze:http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9846_n.jpg
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7707_n.jpg
The True Mayhem: Exclusive show shirts. Limited edition, leftovers will be sold at the Official Mayhem merchandise store, when it´s up and running, together with other leftover shirts they have left.
Koncert Mayhem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: Koncert Mayhem
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Wczoraj wieczorem, w ostatniej chwili, zamówiłem bilet ze strony Asymmetry. Koszulkę trzeba upolowac.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
czy ktos jutro albo pojutrze moze zakupic mi tego tiszerta? nie bede na tych koncertach a mocno mi zalezy. Oczywiscie zwracam koszty :)
kontakt prosze na pm
kontakt prosze na pm
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Castor
Panowie, a wiecie ile taka koszulka może w Ostravie kosztować? Vide Slayer... Abstrahując, że to niezwykle gówniany pomysł. Co to jest? Mariaż godła dwóch państw i podpis z pierwszego wersu hymnu trzeciego? W życiu bym tego nie kupił, o noszeniu nie mówiąc...TO JEST KURWA BLACK METAL, A NIE WYŚCIG POKOJU. Dziękuję za uwagę.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Akurat mnie pomysl wydaje sie calkiem fajny. pewnie gdybym byl na ktoryms z koncertow tez bym sie polakomil ;-)535 pisze:Abstrahując, że to niezwykle gówniany pomysł. Co to jest? Mariaż godła dwóch państw i podpis z pierwszego wersu hymnu trzeciego?
Guilty of being right
Może ja mam inną perspektywę. Rude Pravo, Neues Deutschland, Trybuna Ludu. Tak to widzę.
Nikt nic nie napisze? Zupełnie jak dziewczęta i czescy metalowcy? Mili ludzie, bawiący się z dużym oporem. Występ wieczoru ROOT, reklamowany kiedyś przez jednego z najznamienitszych Forumowiczów. To nawet dobrze. Seasons w ich wykonaniu smakował doskonale. To tak "na gorąco".
Dobrze. Teraz małe podsumowanie. Kapela, która zagrała jako rozgrzewacz była taka mierna, że gdybym od tego "zaczął" się metal, zapewne nigdy nie wpadłbym na pomysł, żeby zmarnować tyle pieniędzy na zakup pojazdu, paliwo do niego, bramki i piwo...oraz jak skombinować kogoś, kto mnie z tego w całości przywiezie. Tyle rysu historycznego. Do meritum. No kurwa, było to takie gówno, że siedziałem, piłem i płakałem...Uratował to jeden gość. Niewidomy chłopaczek z dziewczyną, szalejący w rytm, tych żenujących dźwięków. Do tego jeszcze kilkanaście osób, płci obojga. Wtedy pomyślałem. Odpuść...Ta muzyka ma swoich fanów, grają koncerty, jeżdżą po świecie, realizują się, chuj ci do tego. Koncert to nie koncert życzeń. Pozytywne myślenie, kolejny raz przyniosło ulgę. Potem SLAYER i oczekiwanie na ROOT, zakończone gromkim okrzykiem SLAYER,SLAYER,SLAYER...(z młodej piersi się wyrwało...hahaha) Wreszcie ONI. Krótka reprymenda, na temat: "jak skandować nazwę ulubionej kapeli", vide VOIVOD, potem przypomnienie, że to jednak nie kolejka do kasy w Karolinie, tylko koncert metalowej kapeli. Banan na gębie Necrobutchera. Lekkie zmieszanie miejscowej publiki. Następnie już tylko węgierskie szaleństwo. Tu na forum są dwie osoby z tych dwudziestu, które rozumieją black metal. Jeżeli MAYHEM nie jest szczytem, to ja jestem młodą ponentną blondyną. Ponownie szedłem kompletnie najebany, tym razem przez obce miasto. Szczęśliwy i spełniony.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Jak wychodzisz najebany z koncertu kapeli która jest ABSOLUTEM to chyba sam nie rozumiesz BM ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Ty jesteś True, więc ciężko będzie o płaszczyznę porozumienia.Pewnie masz rację. Ja się nie będę sprzeczał. ==HDEX.?-*Only_True_Believers pisze:Jak wychodzisz najebany z koncertu kapeli która jest ABSOLUTEM to chyba sam nie rozumiesz BM ;)
- Castor
Nie kupowałem tego gówna. Zresztą smutny facet przy laptopie z kartką "buy or die" przylepioną do stołu, chyba sam zrozumiał, że w tej śmiesznej cenie to nie ma sensu.
-
- w mackach Zła
nsłbmBlackult pisze:Slezsky Legion!Dalihrob pisze:http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9846_n.jpg
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7707_n.jpg
The True Mayhem: Exclusive show shirts. Limited edition, leftovers will be sold at the Official Mayhem merchandise store, when it´s up and running, together with other leftover shirts they have left.
- Castor
Szkoda. A ile to gówno kosztowało?535 pisze:Nie kupowałem tego gówna. Zresztą smutny facet przy laptopie z kartką "buy or die" przylepioną do stołu, chyba sam zrozumiał, że w tej śmiesznej cenie to nie ma sensu.

Całe 475 koron. Może przesadzam nieco z nazywaniem tego g..., ale mam uraz do tego typu koszulkowych deklaracji. Godła, uber alles sratatata.
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Dla tych co byli a nie pamiętają i tych co nie byli niech się dziwają:
http://www.mortemzine.net/show.php?id=3731
http://www.mortemzine.net/show.php?id=3731
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- Kingu
Mogliby coś więcej zagrać z Grand, Wolf i Chimera. Niewiele zmienia się w tej setliście.
-
- rozkręca się
Ej, o co chodzi z tą solówką w Freezing Moon, czemu tak chujowo grają.
Nikt tam nie potrafi zagrać tego jak Blasphemer?
Nikt tam nie potrafi zagrać tego jak Blasphemer?
NIE