KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
użytkownicy Parasite i white_pony bardzo dobrze.
A Fat Ass Rec/Distro - niestety, klapa. Zamówione i zaklepane LP niewiadomo jakim cudem nagle znalazło innego nabywce. Fe!
A Fat Ass Rec/Distro - niestety, klapa. Zamówione i zaklepane LP niewiadomo jakim cudem nagle znalazło innego nabywce. Fe!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- metalized
- weteran forumowych bitew
Allegrowicz guzik036 naganne zwyczaje prezentuje- proponuję Go ignorować:D - dodaje jakies niezamawiane epki naszywki naklejki i dobrze pakuje płytki. Po co komu taki tam sprzedawca. Nie ma na co narzekać, więc jak tak rzyć heh.
P.J.E.C.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Krzyś od pająków już mu dorównuje. :) 2 fajne chłopaki, i bardzo przystojne, chyba. :)NorbiB pisze:SOVA jeszcze dłuuuuugo pozostanie niedoścignionym wzorem pakowania/zabezpieczania przesyłek.Lykantrop pisze:Przedostatnie zamówienie to z kolei przygoda z pomyloną płytą i zwrotem prawidłowej bite 2 miesiące. Ten Bartuś co to pakuje powinien dostać solidnego kopa od swojego pracodawcy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: Odp: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Sova jak zwykle koszmar, polamane plyty, wytluszczone paluchy na okladkach, pozaginane rogi. Ale przynajmniej te elpisy Tormentor robia wrazenie ;-) choc za ta chora cene wssystko robiloby wrazenie ;-) troche przesadzily te attile z kultem piniondza.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
Nie no kurwa... zdecyduj się. :)Lykantrop pisze:sępim pazurem albo dłutem Michała Anioła.
Re: Odp: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
I jeszcze żydowska cena i co 5 minut pytał czy już zrobiłeś przelew. Znam gościa, znam... Nie polecam :)))))))))))))))))))))))))))Morbid Marcin pisze:Sova jak zwykle koszmar, polamane plyty, wytluszczone paluchy na okladkach, pozaginane rogi.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Mystic podobno we wtorek wysłał paczkę priorytetem, do tej pory jej nie mam - albo poczta daje dupy, albo oni coś kręcą.
- COFFIN
Obstawiam tę wersję - wysłana do mnie płyta 30.04 jeszcze nie dotarła.gelO pisze:albo poczta daje dupy
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
doszlo. jest OKLurtz pisze:Mi zapomnial spakowac Krypt razem z reszta plyt, na rachunku plyta widnieje, a w paczce neni. Po mailu reklamacyjnym obiecal doslac brakujaca CD, czekam.Lykantrop pisze:Przedostatnie zamówienie to z kolei przygoda z pomyloną płytą i zwrotem prawidłowej bite 2 miesiące. Ten Bartuś co to pakuje powinien dostać solidnego kopa od swojego pracodawcy.
-
- zaczyna szaleć
Co miesiąc zamawiam coś z Mystic, przesyłka zawsze dociera na drugi dzieńgelO pisze:Mystic podobno we wtorek wysłał paczkę priorytetem, do tej pory jej nie mam - albo poczta daje dupy, albo oni coś kręcą.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
zdecydowanie poczta zapierdala sprawę....Mystic działa sprawnie,od zamówienia dostaje po 3-4 dniach towargelO pisze:Mystic podobno we wtorek wysłał paczkę priorytetem, do tej pory jej nie mam - albo poczta daje dupy, albo oni coś kręcą.
- COFFIN
Jak pisałem wyżej. Dzisiaj w końcu płyta dotarła.morbid pisze:zdecydowanie poczta zapierdala sprawę....
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Trochę szła, hehe
W Mystic też zamawiam często i jest git. Na pewno poczta, cóż trzeba czekać cierpliwie :-)
W Mystic też zamawiam często i jest git. Na pewno poczta, cóż trzeba czekać cierpliwie :-)
- Scaarph
- COFFIN
No właśnie, wysłał mi koszulkę ostatnio i teraz babka w sklepie (wiadomo, jakim) ciągle pyta, co to je:P
- Scaarph
mi też wcisnął na siłę jakichś koszulek, tak jakby ktoś go o to prosił :/
- Góral
- w mackach Zła
Sova, Potężna Arachnofobia, SMG bdb i sympatycznie !!!:-)))
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- ar777
- rozkręca się
black-comp ZAJEBIŚCIE szybko i na temat...
Mam podobne doświadczenia.NorbiB pisze:Co miesiąc zamawiam coś z Mystic, przesyłka zawsze dociera na drugi dzieńgelO pisze:Mystic podobno we wtorek wysłał paczkę priorytetem, do tej pory jej nie mam - albo poczta daje dupy, albo oni coś kręcą.
- COFFIN
Info z Old Temple:
'Przepraszam wszystkich za milczenie z mojej strony ale niestety od początku maja choruje ,a od ponad tygodnia jestem w szpitalu z synem. Prawdopodobnie wyjdę ze szpitala z synem około 25 maja. W związku z tym sprawy związane z Old Temple, Crypt Of Doom, Old Temple Magazine poszły na drugi plan. Postaram się szybko wszystko nadrobić pod koniec maja. Zamówienia będą zrealizowane, proszę jedynie o cierpliwość. W wielu przypadkach będą w zamówieniach dodatkowe pozycje w ramach rekompensaty.
Eryk'
'Przepraszam wszystkich za milczenie z mojej strony ale niestety od początku maja choruje ,a od ponad tygodnia jestem w szpitalu z synem. Prawdopodobnie wyjdę ze szpitala z synem około 25 maja. W związku z tym sprawy związane z Old Temple, Crypt Of Doom, Old Temple Magazine poszły na drugi plan. Postaram się szybko wszystko nadrobić pod koniec maja. Zamówienia będą zrealizowane, proszę jedynie o cierpliwość. W wielu przypadkach będą w zamówieniach dodatkowe pozycje w ramach rekompensaty.
Eryk'