Kurt pisze:Zajebiste to nowe Immolation. I już nawet ta perkusja tak nie wkurwia po którymś odsłuchu :D
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Na poprzedniej stronie jest link do streamingu. To nic specjalnego ale warto posłuchać, Immolation nie zawodzi.byrgh pisze:no to w końcu chujowa czy zajebista czy fajna, bo już nie wiem sam czy warto ściągać :-/
I AM MORBID
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[V] pisze:Kurt pisze:Zajebiste to nowe Immolation. I już nawet ta perkusja tak nie wkurwia po którymś odsłuchu :D
Pewnie tak własnie będzie - ludzie sie przyzwyczają i docenia muzykę
- Skaut
-
est
Ja tam po drugim odsłuchu byłem już kupiony, a trochę podchodziłem do tej płyty jak pies do jeża. Zupełnie niepotrzebnie.Nasum pisze:[V] pisze:Kurt pisze:Zajebiste to nowe Immolation. I już nawet ta perkusja tak nie wkurwia po którymś odsłuchu :D
Pewnie tak własnie będzie - ludzie sie przyzwyczają i docenia muzykę
-
[V]
zupelnie niepotrzebnie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
est
-
[V]
vulture najebany jak stodola;)ale plyta ma potencjal.kupilem sobie cd.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
@est
Szybko zmieniasz zdanie :D
-
Maria Konopnicka
Pierdolicie - zajebisty to jest pierwszy Defacation, pierwszy Napalm Death - Immolation może być co najwyżej dostateczny, w porywach dobry :)
Ostatnio zmieniony 10-05-2013, 02:10 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
byrgh
- zahartowany metalizator
a te 7-ligowe thrashe, nad którymi bez końca się pałujesz, to najwyżej co lub co w porywach? choć nie, z Death Storm Ci się udało, CHOĆ całości wciąż nie znam :)
-
Maria Konopnicka
Poproszę podać przykłady...byrgh pisze:a te 7-ligowe thrashe, nad którymi bez końca się pałujesz, to najwyżej co lub co w porywach?
- Mol
nie ma to jak mowic o sobie w trzeciej osobie. gratuluje, dzien dobry, milego dnia :D[V] pisze:vulture najebany jak stodola;)ale plyta ma potencjal.kupilem sobie cd.
-
est
Wcale nie, lubię po prostu czasem popisać pierdoły :)Gumiak pisze:@est
Powinieneś okrasić tę zajebistość jakąś piekną historią z letniego obozu :)Maria Konopnicka pisze:Pierdolicie - zajebisty to jest pierwszy Defacation, pierwszy Napalm Death - Immolation może być co najwyżej dostateczny, w porywach dobry :)
Wracając do tej nieszczęsnej perkusji, to w paru momentach łapię się na tym, że zastanawiam się jakby to zagrał Alex :)
Ogólnie to podoba mi się ta płyta, poziom poprzedniej utrzymany.
- nicram
Przesłuchałem dwa razy. Miód. Ten zespół od tylu lat trzyma taką formę, że klękajcie narody! Oczywiście nie ma możliwości, żebym nie kupił. Przecież to IMMOLATION, bogi a nie jakieś mgliste, albo plagowe gówno! :-D
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
- nicram
- Rattlehead
- nicram
Może się nie znam, ale w przypadku Immolation to jest dobry objaw! :-)
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
U mnie to jednak inaczej wygląda. Na wysokości Failures... wpadałem w szał i rzucałem meblami w sąsiadów. Dziś rzygowiny mi podchodzą pod niebezpieczną strefę wylotową, a uszy i powieki opadają ku ramionom.
support music, not rumors