WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: WATAIN
z dobrego źródła wiem że bedzie bardziej traszowo , mniej melodyjek i sporo blastów
-
- rasowy masterfulowicz
obyvicek pisze:z dobrego źródła wiem że bedzie bardziej traszowo , mniej melodyjek i sporo blastów
KVLT lizania CZASZKI
- vicek
Nie , od pewnego szweda co zna Eryczkabyrgh pisze:z Gali?
-
- postuje jak opętany!
Z b. pewnego źródła dowiedziałem się, że będzie to najbrutalniejsza i najdojrzalsza pozycja w dyskografii Watain. Będzie ona nawiązywała do najlepszych albumów Szwedów, jak również do korzeni black metalu w ogóle.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nie będzie satanistycznych cukiereczków? Szkoda trochę.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
przestań chlać i ćpać vicuś :)vicek pisze:
Nie , od pewnego szweda co zna Eryczka
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
- w mackach Zła
ot cały problem ostatniej płyty.Nerwowy pisze:Oby tym razem starczyło in weny na cały album a nie tylko na singiel ;).
- COFFIN
Re:
Wystarczyło skrócić i wyjebać kilka rzeczy, bo jest jednak kilka numerów całkiem niezłych. A z tym traszem, jeśli to prawda, to też nic ciekawego się nie zapowiada.
No ba:)Skaut pisze:sedno sprawy ;]COFFIN pisze:nadal wole 'stary' Watain:)
Ostatnio zmieniony 15-05-2013, 20:25 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
- vicek
nie pije nie pale , jem dużo warzywREINHARD IRRUMATOR pisze:przestań chlać i ćpać vicuś :)vicek pisze:
Nie , od pewnego szweda co zna Eryczka
- Lykantrop
Re: Re:
Może wyjdzie z tego drugie "Envoy of Lucifer". Może nie być aż tak źle :)COFFIN pisze:Wystarczyło skrócić i wyjebać kilka rzeczy, bo jest jednak kilka numerów całkiem niezłych. A z tym traszem, jeśli to prawda, to też nic ciekawego się nie zapowiada.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Skaut
też od razu pomyślałem o Nifelheim ;]Lykantrop pisze:Może wyjdzie z tego drugie "Envoy of Lucifer". Może nie być aż tak źle :)COFFIN pisze:Wystarczyło skrócić i wyjebać kilka rzeczy, bo jest jednak kilka numerów całkiem niezłych. A z tym traszem, jeśli to prawda, to też nic ciekawego się nie zapowiada.
Coś tam było! Człowiek!
- vicek
właściwy kierunek to angelcorpse , gość mówił że kawałki tego typu z takimi podobnymi riffami i perką jak tu
-
tak a teraz powiedz, ile poszło na głowę :-)vicek pisze:właściwy kierunek to angelcorpse , gość mówił że kawałki tego typu z takimi podobnymi riffami i perką jak tu
- Kingu
- weteran forumowych bitew
W sumie czemu nie, nietrudno to sobie wyobrazić. DSO zaimplementowało sobie Gorguts, Watain może AC. Od Exterminacji minęło 15 lat. Nowe pokolenie już nie zna tego.vicek pisze:właściwy kierunek to angelcorpse , gość mówił że kawałki tego typu z takimi podobnymi riffami i perką jak tu
- vicek
no ta tylko ponoć produkcja będzie bardziej na czasie .... czyli pewnie będzie jebało plastikiem
-
ja myślę, że to nawet może być najlepsza płyta w historii black metaluAntychróst pisze:Z b. pewnego źródła dowiedziałem się, że będzie to najbrutalniejsza i najdojrzalsza pozycja w dyskografii Watain. Będzie ona nawiązywała do najlepszych albumów Szwedów, jak również do korzeni black metalu w ogóle.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Heretyk pisze:ja myślę, że to nawet może być najlepsza płyta w historii metaluAntychróst pisze:Z b. pewnego źródła dowiedziałem się, że będzie to najbrutalniejsza i najdojrzalsza pozycja w dyskografii Watain. Będzie ona nawiązywała do najlepszych albumów Szwedów, jak również do korzeni black metalu w ogóle.
correct
- Realista
- weteran forumowych bitew
Dzięcioł czemu nie mówiłeś ze coś nagraliście?