To mam nadzieję, że kiedyś po paru takich piwach wyjebiesz w drzewo albo cię policja zatrzyma i pozegnasz sie z prawkiem.Drone pisze: Drażniące jest jednak to, że nie można wypić paru piw i kierować jak człowiek.
ALUK TODOLO, Thaw, Entropia, Outre || Kraków 19.05.2013
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: ALUK TODOLO, Thaw, Entropia, Outre || Kraków 19.05.2013
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
A kierujący pojazdem, który drugą albo trzecią dobę ma nieprzespaną to niby mniejsze zagrożenie stwarza na drodze niż delikwent po 2-3 piwach? Jeszcze 10 lat temu w Niemczech do 0,5 promila można było prowadzić i statystyki nie wskazywały na to, aby alkohol znacznie przyczyniał się do zwiększenia liczby kolizji i wypadków spowodowanych przez nietrzeźwych.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
we włoszech, zdaje się, jest dopuszczalne 0,8 promila. i chyba w anglii też :)
-
W Etiopii 1,2 :D
- Drone
Sraty taty dupa w kraty.Deathless King pisze:To mam nadzieję, że kiedyś po paru takich piwach wyjebiesz w drzewo albo cię policja zatrzyma i pozegnasz sie z prawkiem.Drone pisze: Drażniące jest jednak to, że nie można wypić paru piw i kierować jak człowiek.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Myślę, że nawet jakby dopuszczalne było 2,5 promila to i tak wracając z Krakowa wybralibyśmy autobus :)
- Drone
2.5 promila to było jak Skaut przyjechał. Potem poszło z górki :)
Marian, Skaut, może napiszecie, co się tam działo NAPRAWDĘ? :)
- Deathless King
Badania potwierdzają, że spożycie alkoholu spowalnia czas reakcji, zawęża pole widzenia. Sam święty nie jestem, zdarzyło mi się wsiąść za kierownicę po alkoholu i tym bardziej uważam, że to skończone frajerstwo. Pozwolisz wsiadac po dwoch piwach, to zaczna wsiadac po czterech. Oczywiście riposta na poziomie, ale niczego wiecej sie nie spodziewalem.Drone pisze:Sraty taty dupa w kraty.Deathless King pisze:To mam nadzieję, że kiedyś po paru takich piwach wyjebiesz w drzewo albo cię policja zatrzyma i pozegnasz sie z prawkiem.Drone pisze: Drażniące jest jednak to, że nie można wypić paru piw i kierować jak człowiek.
- Skaut
Marian zamiast koncertu skupił się na blondynce z knajpy, Drone dyskutował o kwiatkach z małżeństwem z 35 letnim stażem, a ja tak jak pisałem wcześniej, występem Aluk Todolo byłem zachwycony.Drone pisze:2.5 promila to było jak Skaut przyjechał. Potem poszło z górki :)
Coś tam było! Człowiek!
- Drone
Zrobiłeś się płaczliwy.Deathless King pisze: Badania potwierdzają, że spożycie alkoholu spowalnia czas reakcji, zawęża pole widzenia. Sam święty nie jestem, zdarzyło mi się wsiąść za kierownicę po alkoholu i tym bardziej uważam, że to skończone frajerstwo. Pozwolisz wsiadac po dwoch piwach, to zaczna wsiadac po czterech. Oczywiście riposta na poziomie, ale niczego wiecej sie nie spodziewalem.
- Drone
Re:
A co mieliśmy innego do roboty? :)Skaut pisze:Marian zamiast koncertu skupił się na blondynce z knajpy, Drone dyskutował o kwiatkach z małżeństwem z 35 letnim stażem, a ja tak jak pisałem wcześniej, występem Aluk Todolo byłem zachwycony.Drone pisze:2.5 promila to było jak Skaut przyjechał. Potem poszło z górki :)
- Deathless King
Niewyspanie itp to inna sprawa i wiadomo, ze to tez zagrozenie. Ja sie odnosze do alkoholu, bez rozwadniania tutaj, bo zaraz dojdziemy do wniosku ze jazda po 4 dobach bez snu, jedzenia, picia, spaleniu 10 blantow, wciagniecia paru kresek koksu i na grzybach jest bardziej niebezpieczna, wiec o co kaman z tym alkoholem?Lykantrop pisze:A kierujący pojazdem, który drugą albo trzecią dobę ma nieprzespaną to niby mniejsze zagrożenie stwarza na drodze niż delikwent po 2-3 piwach? Jeszcze 10 lat temu w Niemczech do 0,5 promila można było prowadzić i statystyki nie wskazywały na to, aby alkohol znacznie przyczyniał się do zwiększenia liczby kolizji i wypadków spowodowanych przez nietrzeźwych.
- Deathless King
głaskaj karpiaDrone pisze:Zrobiłeś się płaczliwy.Deathless King pisze: Badania potwierdzają, że spożycie alkoholu spowalnia czas reakcji, zawęża pole widzenia. Sam święty nie jestem, zdarzyło mi się wsiąść za kierownicę po alkoholu i tym bardziej uważam, że to skończone frajerstwo. Pozwolisz wsiadac po dwoch piwach, to zaczna wsiadac po czterech. Oczywiście riposta na poziomie, ale niczego wiecej sie nie spodziewalem.
- Skaut
Jak już dostałeś z liścia, to faktycznie w niczym siebie już nie przypominałeś ;] Poza tym musiałeś spieszyć się na autosan z Drone ;]Maria Konopnicka pisze:nieprawda - jestem żonaty i nie interesuję się innymi kobietami :) Poza tym wolę brunetki :) Może to nie byłem ja ? :)Skaut pisze: Marian zamiast koncertu skupił się na blondynce z knajpy
Coś tam było! Człowiek!
Hehehe :) Musieliśmy z Drone jeszcze koszyki z pomidorami zapakować, bo wziął do Krakowa trochę na handel i zostało :) Widzę, że się rozfantazjowałeś mocno o tej kelnerce. Bez przesady - aż tak fajna nie była :) Poza tym i tak byliśmy na straconej pozycji bo Drone wręczył jej pęczek rzodkiewki zamiast napiwku i była już kupiona ;)