THAW
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: THAW
http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... igipack-cd
Potężna Arachnophobia nie mogła przegapić takiego debiutu.
Potężna Arachnophobia nie mogła przegapić takiego debiutu.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- krz63
Jutro wyślę man. Be cool.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
Ha ha i MC i CD dotarły wczoraj. Super album. A jak by ktoś chciał koszulkę: http://www.thaw.8merch.com/men_t_shirt-id1758NorbiB pisze:A ja czekam na swoją kopię MC od dwóch tygodni......Blackult pisze:bardzo elegancki materiał i bardzo eleganckie wydanie MC
A....i na CD od Potężnej Arachnophobii....ale dopiero 2 dni:-)
No i podziękowania dla Potężnej Arachnophobii za tradycyjnie sprawną realizację. I bonus:-)
Ostatnio zmieniony 21-05-2013, 15:57 przez NorbiB, łącznie zmieniany 1 raz.
- krz63
Dziwna ta koszulka, tylko na czarno-bialych ludzi.
Materiał zacny. Fakt, ze nigdy wcześniej nie słyszałem tego zespołu, ale jestem ogromnie zaskoczony, że debiutant, że z Polski itd.
Materiał zacny. Fakt, ze nigdy wcześniej nie słyszałem tego zespołu, ale jestem ogromnie zaskoczony, że debiutant, że z Polski itd.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Jak blackują - to takie se, ale jak zaczynają kombinować - to urywają jaja przy samej dupie.
Na chwilę obecną, dla mnie, najciekawszy,polski zepsół czarnometalowy ( choć już na pierwszy odsłuch słychać, że spodenki z koziołkiem są na nich mocno przykrótkie )
Fajny ten 2013-ty dla polskiego metalu: CDG, Egzekwie, Plaga, Odwilż - miód malina i chrześcijańskie miłosierdzie.
Na chwilę obecną, dla mnie, najciekawszy,polski zepsół czarnometalowy ( choć już na pierwszy odsłuch słychać, że spodenki z koziołkiem są na nich mocno przykrótkie )
Fajny ten 2013-ty dla polskiego metalu: CDG, Egzekwie, Plaga, Odwilż - miód malina i chrześcijańskie miłosierdzie.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
Urodzili coś fajnego? Zatrzymałem się na pierwszym demie, które było całkiem miłe :)Oki pisze:dodałbym jeszcze Entropięantek_cryst pisze:Fajny ten 2013-ty dla polskiego metalu: CDG, Egzekwie, Plaga, Odwilż - miód malina i chrześcijańskie miłosierdzie.
Grrrówno!
- Oki
pełne CD Vesper - moim zdaniem tegoroczna czołówka w kraju murowanaPlasfodeur pisze:Urodzili coś fajnego? Zatrzymałem się na pierwszym demie, które było całkiem miłe :)Oki pisze:dodałbym jeszcze Entropięantek_cryst pisze:Fajny ten 2013-ty dla polskiego metalu: CDG, Egzekwie, Plaga, Odwilż - miód malina i chrześcijańskie miłosierdzie.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Harlequin
Kurcze, tez słuchałem tego THAW online i powiem szczerze, ze troche inne wyobrązenie miałem o tej muzyce. Za duzo tam ambientu jak na mój gust, śłucha sie tego niexle, ale jakoś nie wyołuje to we mnie głębszych emocji, nie widze tego jako muzyki dla siebie. Entropia bardziej mi podeszła - niby melodyjne, miejscami dośc proste, ale nie wiesniackie.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Bardzo dobry album, podoba mi się chyba nawet bardziej niż nowe AoP. Zarówno black metalowe patenty jak i te bardziej eksperymentalne jazdy robią mi dobrze.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Sybir
Mój worek wprawdzie ciągle na właściwym miejscu, jednak prawdą jest, że ciekawsza strona Thaw zaczyna się dla mnie tam, gdzie black metalowa młócka przechodzi w sludge'owo-ambientowe patenty. Dobrze się tego słucha, chyba lepiej niż Vesper Entropii (chyba - bo materiał Oleśniczan słyszałem dopiero jeden raz).antek_cryst pisze:Jak blackują - to takie se, ale jak zaczynają kombinować - to urywają jaja przy samej dupie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
Dokładnie tak...ale te blackowe fragmenty to idealne "przerywniki" dla sludge'owo-ambientowych fragmentów, bez nich album byłby jednostajny, pewnie i trochę nużącySybir pisze:Mój worek wprawdzie ciągle na właściwym miejscu, jednak prawdą jest, że ciekawsza strona Thaw zaczyna się dla mnie tam, gdzie black metalowa młócka przechodzi w sludge'owo-ambientowe patenty. Dobrze się tego słucha, chyba lepiej niż Vesper Entropii (chyba - bo materiał Oleśniczan słyszałem dopiero jeden raz).antek_cryst pisze:Jak blackują - to takie se, ale jak zaczynają kombinować - to urywają jaja przy samej dupie.
- megawat
Słucham właśnie trzeci raz z rzędu i jestem bardzo na tak, choć też spodziewałem się większych dziwactw.
Ta płyta mojego życia już nie zmieni, ale miło będę przy niej spędzał czas - na pewno.
Ta płyta mojego życia już nie zmieni, ale miło będę przy niej spędzał czas - na pewno.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".