"Potężna" Agonia albo w agonii albo w d...ma nie-hurtowników....Paczka odesłana w zeszłą środę, na maile z zapytaniem o status odpowiedzi brak...NorbiB pisze:Znalazłem na forum sporo wpisów dotyczących Agonii, w przeważającej większości pozytywnych, zastrzeżenia dotyczyły w zasadzie tylko realizacji, ew. cen. Kilkakrotnie kupowałem w Agonii winyle, paczki zawsze docierały szybko, ale kartony/mailers używane do wysyłki przychodziły w kiepskim stanie, z rogami pozaginanymi, dziwiłem się, że same winyle (a w zasadzie ich okładki) nie ulegały uszkodzeniu. Dzisiejsza paczka z 3 LPs Aosoth niestety już tak żle wyglądała (wszystkie rogi wgniecione, jeden b. solidnie, na dodatek obdarty), że nawet nie rozpakowywałem w celu sprawdzenia stanu płyt, a po prostu odmówiłem przyjęcia przesyłki... Poczta pocztą ale gdyby jakość kartonów była lepsza pewnie nie byłoby takich problemów
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
WIELKA PŁYTA - jak zwykle same superlatywy kieruję pod ich adresem.
all the monsters will break your heart
-
- zaczyna szaleć
Potwierdzam, Bogdan zawsze OKnicram pisze:WIELKA PŁYTA - jak zwykle same superlatywy kieruję pod ich adresem.
- Godplayer
- w mackach Zła
Morbid Marcin , Hellthrasher oraz amoncarcass , mariuszmalbork12 i Robotron333 z Allegro . Wszyscy na plus . Dzięki !
Fan , ostatnio broniłem ich tutaj , ale teraz trochę spierdolili sprawę . No chuj ,wybaczam he he
Fan , ostatnio broniłem ich tutaj , ale teraz trochę spierdolili sprawę . No chuj ,wybaczam he he
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Media Markt bardzo ok, polecam.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
W zaszły piątek przełamałem się i po 1,5 rocznej przerwie zakupiłem kilka płyt w Agonii. Zapłaciłem 17 maja. Dostałem jeszcze tego samego dnia info, że odnotowali płatność i przesyłka zostanie wysłana...23 maja :) Jednak to nie klasa Mystica czy Selfmadegod, w przypadku których listonosz wchodzi z paczką niemal w chwili gdy naciskam ENTER potwierdzający przelew. Cóż, następne zamówienie pewnie znów zrobię jak będę miał nóż na gardle.... A pomyśleć, że kiedyś robiłem u nich praktycznie niekończące się zakupy - jak przychodziła paczka, to w realizacji było już kolejne zamówienie....
Niestety chujowa marka się zrobiła - nie to co kiedyś. Byli naprawdę solidni i terminowi, teraz to już przeszłość. No i te ceny.... W przypadku niektórych płyt są dosłownie najdrożsi na rynku. No nic - czekam cierpliwie na swoją paczkę. Zobaczymy czy dotrzymają podanego terminu.NorbiB pisze: "Potężna" Agonia albo w agonii albo w d...ma nie-hurtowników....Paczka odesłana w zeszłą środę, na maile z zapytaniem o status odpowiedzi brak...
Ostatnio zmieniony 21-05-2013, 21:11 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lykantrop
Od kiedy kuzyn Filippe zajął się realizacją zamówień to jest grubo. Niekompletne zamówienia, porysowane vinyle, reklamacje trwające bity rok i tym podobne atrakcje. Polecam!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
No i nawiązując do tego co napisał NorbiB - mają w dupie klientów. Patrząc na ich relacje z klientami mam wrażenie, że mają dziennie tysiące zamówień, kasa leje się szerokim strumieniem i w zasadzie nie ma żadnej potrzeby o tego klienta zabiegać. Są jedynym sklepem płytowym, w którym nie ma żadnej mowy o indywidualnych rabatach. Poza tym wyobrażam sobie, że trzeba od chuja tych płyt sprzedawać, gdy traci się takiego klienta jak ja i nawet się tego nie zauważa. Wszyscy inni po miesiącu mojego milczenia z troską pytają o zdrowie :))) A swoją drogą, przeglądając ostatnio ich sklep zauważyłem, że tempo pojawiania się nowych rzeczy jest dużo mniejsze niż bywało kiedyś.
- Lykantrop
Ja tam byłem indywidualnie traktowany jakoś jeszcze do 2007 r. Potem to się zamieniło w hurtownię spółki komandytowej i czar prysnął, ale ja tam się nawet cieszę, jak upada taki kontrahent...
-
- zaczyna szaleć
W przypadku mojego feralnego zamówienia: złożone i zapłacone 24/04. Tego samego dnia informacja, że dzięki ale zrealizujemy ....po 6 maja....Paczka dotarła w kiepskim stanie 8 maja, odmowa przyjęcia, odesłanie do nadawcy. Wg trackera Poczty Polskiej 13 maja przesyłka dostarczona do Piły, pierwsze awizo, wczoraj (20 maja) - awizo powtórne.... Przed chwilą mail od Agonii, że nic nie dostali....Skoro oni mają klientów w d....to ja też już u nich zakupów nie zrobię. A kupuję kilkadziesiąt pozycji w miesiącu...Maria Konopnicka pisze:W zaszły piątek przełamałem się i po 1,5 rocznej przerwie zakupiłem kilka płyt w Agonii. Zapłaciłem 17 maja. Dostałem jeszcze tego samego dnia info, że odnotowali płatność i przesyłka zostanie wysłana...23 maja :) Jednak to nie klasa Mystica czy Selfmadegod, w przypadku których listonosz wchodzi z paczką niemal w chwili gdy naciskam ENTER potwierdzający przelew. Cóż, następne zamówienie pewnie znów zrobię jak będę miał nóż na gardle.... A pomyśleć, że kiedyś robiłem u nich praktycznie niekończące się zakupy - jak przychodziła paczka, to w realizacji było już kolejne zamówienie....
Niestety chujowa marka się zrobiła - nie to co kiedyś. Byli naprawdę solidni i terminowi, teraz to już przeszłość. No i te ceny.... W przypadku niektórych płyt są dosłownie najdrożsi na rynku. No nic - czekam cierpliwie na swoją paczkę. Zobaczymy czy dotrzymają podanego terminu.NorbiB pisze: "Potężna" Agonia albo w agonii albo w d...ma nie-hurtowników....Paczka odesłana w zeszłą środę, na maile z zapytaniem o status odpowiedzi brak...
dokładnieLykantrop pisze:Ja tam byłem indywidualnie traktowany jakoś jeszcze do 2007 r. Potem to się zamieniło w hurtownię spółki komandytowej i czar prysnął, ale ja tam się nawet cieszę, jak upada taki kontrahent...
- krz63
- weteran forumowych bitew
Każdy średnio rozgarnięty miłośnik najczarniejszej ze sztuk powinien wiedzieć, że wydawnictwa Agonii winno się kupować w potężnej Arachnophobii (ew. na allegro u użytkownika k-y-n-i-o), co gwarantuje bezproblemowe cieszenie się z zamówionego towaru.
Marianowi za tanio nie pasuje, za drogo też nie ten teges. :-) Jak już pisałem wcześniej, uważam ofertę sklepu Agonii za najlepszą w kraju, przynajmniej pod względem dopasowania jej do mojego gustu. Cenowo też nie mam nic do zarzucenia: 2LP CDG Henbane o 6,- PLN taniej niż u Sovy i w Garazelu, wznowienie Immortal na LP taniej o 11,- PLN niż w potężnej Arachnophobii i o 12,90 taniej niż u Sovy. Ostatni Furze na winylu tańszy o 3,- PLN niż ta sama płyta na CD w potężnej Arachnophobii. Ba, taniej niż w hurcie u wydawcy. A gdzie kurwa cło i VAT? Itepe itede...
Jeśli tak załatwiają kwestie reklamacji jak piszecie, to rzeczywiście jest chujowo. Mi też parokrotnie zdarzyło się pomylić adresy, zawartości itp, ale zawsze grzecznie przepraszałem i naprawiałem swój błąd, czasem z nawiązką. Chuj, że finalnie traciłem na dealu, ale klient był zadowolony mimo mojej wpadki i jednak wracał do mnie. Więc tak czy siak przyciąłem na nim. :-)
Ale mówiąc poważnie, to chyba sprawdza się stare ludowe porzekadło (jeszcze z początków lotnictwa), że jeden zadowolony klient przyprowadzi kolejnego, a niezadowolony może zniechęcić dziesięciu innych.
Marianowi za tanio nie pasuje, za drogo też nie ten teges. :-) Jak już pisałem wcześniej, uważam ofertę sklepu Agonii za najlepszą w kraju, przynajmniej pod względem dopasowania jej do mojego gustu. Cenowo też nie mam nic do zarzucenia: 2LP CDG Henbane o 6,- PLN taniej niż u Sovy i w Garazelu, wznowienie Immortal na LP taniej o 11,- PLN niż w potężnej Arachnophobii i o 12,90 taniej niż u Sovy. Ostatni Furze na winylu tańszy o 3,- PLN niż ta sama płyta na CD w potężnej Arachnophobii. Ba, taniej niż w hurcie u wydawcy. A gdzie kurwa cło i VAT? Itepe itede...
Jeśli tak załatwiają kwestie reklamacji jak piszecie, to rzeczywiście jest chujowo. Mi też parokrotnie zdarzyło się pomylić adresy, zawartości itp, ale zawsze grzecznie przepraszałem i naprawiałem swój błąd, czasem z nawiązką. Chuj, że finalnie traciłem na dealu, ale klient był zadowolony mimo mojej wpadki i jednak wracał do mnie. Więc tak czy siak przyciąłem na nim. :-)
Ale mówiąc poważnie, to chyba sprawdza się stare ludowe porzekadło (jeszcze z początków lotnictwa), że jeden zadowolony klient przyprowadzi kolejnego, a niezadowolony może zniechęcić dziesięciu innych.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
Niestety, czasami Potężna Arachnophobia (ew. na allegro użytkownik k-y-n-i-o) nie ma wszystkich wydawnictw Agonii, które chciałoby się nabyć:-(.....krz63 pisze:Każdy średnio rozgarnięty miłośnik najczarniejszej ze sztuk powinien wiedzieć, że wydawnictwa Agonii winno się kupować w potężnej Arachnophobii (ew. na allegro u użytkownika k-y-n-i-o), co gwarantuje bezproblemowe cieszenie się zamówionego towaru.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Krzyś, co Ty miałeś z matmy? trzy na szynach? już chyba 2 raz piszesz o tym Immortal, że mam drożej od Ciebie a ja widzę jak byk:
Immortal - Battles LP
75 Arachnophobia : http://allegro.pl/immortal-battles-in-t ... 83491.html
69,9 MalignantVoices: http://allegro.pl/immortal-battles-in-t ... 85905.html
no bo jeśli się sugerujesz moją ceną z allegro to porównuj też swoją z aukcji ;)
a Henbane sprzedaję kolorowe winyle więc cena jest taka sama, 65 zeta.
zresztą ceny to rzecz względna - raz się ma płyty taniej a raz drożej, chyba to już wałkowaliśmy ze 100 razy ale do głowy by mi nie przyszło żeby pisać ze distro "x" ma parę zeta taniej niż u mnie a distro "y" kilka zeta drożej. to nie supermarket gdzie baby potrafią zapierdalać na drugi koniec miasta aby kupić jajka 5 groszy taniej.
Immortal - Battles LP
no bo jeśli się sugerujesz moją ceną z allegro to porównuj też swoją z aukcji ;)
zresztą ceny to rzecz względna - raz się ma płyty taniej a raz drożej, chyba to już wałkowaliśmy ze 100 razy ale do głowy by mi nie przyszło żeby pisać ze distro "x" ma parę zeta taniej niż u mnie a distro "y" kilka zeta drożej. to nie supermarket gdzie baby potrafią zapierdalać na drugi koniec miasta aby kupić jajka 5 groszy taniej.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Krzyś prowadzi agresywny marketing :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- zaczyna szaleć
Brutalna muzyka = brutalny marketing!
- pogodancer
Pagan jak zwykle doskonale!
- Mol
- zahartowany metalizator
- krz63
Radeczku,Sova pisze:Krzyś, co Ty miałeś z matmy? trzy na szynach? już chyba 2 raz piszesz o tym Immortal, że mam drożej od Ciebie a ja widzę jak byk:
Immortal - Battles LP
MVP nie posiada sklepu wuwuwu, gdyż jest przestarzałą firmą. Arachnophobia jako ultra nowoczesna jednostka ma takowy, więc pokazuję ceny ze sklepu, a Twoje z allegro. Ponadto w swoim poście wykazałem takie dane, które będą pasowały do postawionej przeze mnie tezy, to chyba oczywiste :-)
Tak, wałkowaliśmy już z 100 razy, że raz ma się płyty drożej raz, taniej i moim zamiarem nie było tej oczywstości wałkować do wysrania, tylko chciałem pokazać, że Agonia nie jest droższa od innych, jak to sugerował Marian. Gdyby wszyscy mieli w tej samej cenie, to byłoby podejrzenie zmowy cenowej, a to przecież nielegalne :-)
Z pewnego źródła wiem, że po przeczytaniu mojego posta pomalowałeś markerem czarne krążki CDG by zrównać cenę Agonii z Twoją. Nieładnie :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP