IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
Przestałem wierzyć kiedy zrozumiałem, że jeden kawałek DsO zmiata całą dyskografię Black Sabbath ;)
- Castor
- weteran forumowych bitew
:)
A to jakiś konkretny kawałek był, czy po prostu każdy??
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
est
O to już Headcraba zapytaj :)
-
DCI Hunt
intro.Castor pisze::)
-
535
Dowolnie wybrany kawałek DsO zawiera więcej ciekawych pomysłów, niż cała dyskografia Black Sabbath. Tak jakoś to leciało.Castor pisze::)
- vicek
- zahartowany metalizator
+1 , ale i tak więcej wkurwu jest na seasonsest pisze:Przestałem wierzyć kiedy zrozumiałem, że jeden kawałek DsO zmiata całą dyskografię Black Sabbath ;)
- Harlequin
a jeden kawałek CPN zmiana całe FSO :Dest pisze:Przestałem wierzyć kiedy zrozumiałem, że jeden kawałek DsO zmiata całą dyskografię Black Sabbath ;)
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: IMMOLATION
Castor pisze:est pisze:A tak na serio to skąd te ploty o odejsciu Steve'a?Headcrab 01-04-2013, 10:34 pisze:Małe zmiany w składzie. Immo jest obecnie bez perkusisty.
Naprawdę myślicie że tak bez okazji bym was zrobił w chuja?
Prostuje: jeden utwór DSO z Fas zawiera więcej ciekawych pomysłów, niż cała płyta Black Sabbath, tak to było.535 pisze:Dowolnie wybrany kawałek DsO zawiera więcej ciekawych pomysłów, niż cała dyskografia Black Sabbath. Tak jakoś to leciało.Castor pisze::)
Ostatnio zmieniony 26-05-2013, 22:10 przez Headcrab, łącznie zmieniany 2 razy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
byrgh
- zahartowany metalizator
"z większą ekwilibrystyką" nie znaczy "ciekawiej". pamiętaj :)
- twoja_stara_trotzky
pójdźmy dalej, jeden numer Arkony niszczy całą dyskografię Immolation.
- Kraft
...a co dopiero Nergal zaopatrzony w czipsy...
-
Maria Konopnicka
Rosyjskiej czy polskiej?twoja_stara_trotzky pisze:pójdźmy dalej, jeden numer Arkony niszczy całą dyskografię Immolation.
-
est
Jakiejkolwiek. Immo bez Shalaty'ego jest nic nie warte.
-
est
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
AroHien pisze:Jeśli nie jestes pewien najpierw sprawdz. Jakby ta płyta był fajnie wydana, napisałbym, nie wahaj się, ale nie jest, niestety...
Dziś przewałkuję z neta nowe Immo kilka razy to coś skrobnę. Martwi mnie że będzie to pierwsza płyta nowojorczyków w kolekcji która będzie chujowo wydana. Czemu oni nie dają możliwości wyboru - ktoś chce digi, ktoś jewel...
- Skaut
Marudzicie, wkładka jest ;]Nasum pisze:AroHien pisze:Jeśli nie jestes pewien najpierw sprawdz. Jakby ta płyta był fajnie wydana, napisałbym, nie wahaj się, ale nie jest, niestety...
Dziś przewałkuję z neta nowe Immo kilka razy to coś skrobnę. Martwi mnie że będzie to pierwsza płyta nowojorczyków w kolekcji która będzie chujowo wydana. Czemu oni nie dają możliwości wyboru - ktoś chce digi, ktoś jewel...
Coś tam było! Człowiek!
- __________
- zaczyna szaleć
Ach te cyklady na cykadach, cyk, cyk, cyk, cyk cyk cyk, cyk cyk, cyk, cykest pisze:
okropne
До свидания Mother Fuckers
- chaos
- w mackach Zła
fajny ten nowy immolation, porządne dm grzmocenie, podoba mnie się
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Słucham sobie ich nowego albumu i jedyne co mi przychodzi do głowy to : jestem ukontentowany. Muzycznie, kompozycyjnie dostaliśmy dokładnie to, czego wszyscy oczekiwaliśmy - stuprocentowy Immolation, na tej płycie jest to wszystko za co kocham ten zespół. Znakomite riffy, zmiana temp, gitarowe zawijasy, głęboki growl wokalisty, no i solówki, jedne rozbudowane, inne króciutkie, że czasem trzeba się zastanowić, czy to solówka czy po prostu urozmaicona zagrywka. To wręcz modelowy przykład death metalu. Muzyka, która spełnia wszystkie wymogi, wytyczne tego gatunku, dając prócz przepisowej brutalności coś więcej, jak zwykle zresztą. Trzeba się przez tę płytę przebić nie jeden raz by w pełni załapać jej bogactwo. Klimat może nie jest aż tak przytłaczający, tak obezwładniający jak na fenomenalnej FFG, ale nadal jest tutaj aura posępności, braku nadziei, takiej ludzkiej bezsilności. Brzmienie - zawsze można ponarzekać że gary mogłyby brzmieć lepiej, że gitary mogłyby być bardziej wysunięte do przodu, że za czysty dźwięk albo zbyt przybrudzony, skutkiem czego odbiór całego materiału jest trudniejszy. Mi ono nie przeszkadza - fajnie gdyby było takie jak na Close..., ale jest takie a nie inne i siłą rzeczy człowiek sie przyzwyczai. Słucham na razie z kompa i dopiero kilka odsłuchów przede mną, może coś sie w tej kwestii jeszcze zmieni, ale jak na razie uważam Kingdom za dobry album, takiego mniej więcej oczekiwałem i taki też otrzymałem. To tak na szybciocha, słucham dalej.
-
est
Nie wszyscy jednak dostali chyba to czego oczekiwali bo marudy też się znalazły. Myślę jednak, że jak na drugoligowy zespół to spisali się nawet fajnie :)