Czy ktos moglby mnie oswiecic, co trzeba zrobic aby np. Email z allegro z subskypcjami otwieral sie caly w urzadzeniami z androidem, a nie tylko jakies 10 procent?
No wlasnie oczywiscie uzywam gmail ale o ile w outlooku wszystko dziala bezproblemowo o tyle na telefonie czy tablecie pooazuje mi tylko mala czesc wiadomosci. Nigdzie nie widze zadnego rozszerzenia.....
Bardzo dziwna sprawa. U mnie subskrypcje Allegro wyswietlaja się w calosci, zresztą nigdy nie miałem problemu z jakimikolwiek mailami. Skoro dzieje się to i na tablecie i na telefonie niezależnie, to mysle, ze wina lezy po stronie allegro. Tylko nie mam pojęcia co by miało to powodować. Może spróbuj zresetowac te subskrypcje?
czy może mi ktoś wyjaśnić gdzie jest pierdolona linia komand w vc++ 2010?
edit: wiem już gdzie to jest tylko ja nie mam. trza mi programiera co w vc++ cyka, co mam zrobić żeby mi się w menu property pages projektu opcja c/c++ pojawiła? internety coś tam mówią o tym ale ja nie rozumiem tej gwary :/
Mam od kilku dni problem z youtube. Mianowicie co drugi filmik się nie odtwarza, a wygląda to tak, że strona w ogóle nie chce się w pełni załadować a po jakichś 5 min wyskakuje "wystąpił błąd, spróbuj ponownie później". Część video działa normalnie i wszystko jest ok, więc nie mam pomysłu o co może chodzić, ktoś miał podobny problem? Odświeżanie, czyszczenie ccleanerem, itp. podstawowe czynności nie pomagają.
Wywalenie flasha nic nie dało. Bez flasha część idzie a tam gdzie był problem dalej występuje. Dodam, że nie działają konkretne filmiki, nie jest to losowe, jak w którymś występuje problem to nie mogę go obejrzeć od kilku dni, te które od początku się wczytywały tam jest wszystko ok. Ciekawe jest też to, że w tych przypadkach problemowych strona yt w ogóle ledwo się ładuje, widać tylko obramówki głównego video i komentarze, nie wczytują się ani avatary komentujących ani miniatury podobnych fimików po prawej stronie.
Zna ktoś i poleci jakiś prosty program do tworzenia rzutów mieszkania?
Chodzi mi o wpisanie wymiarów poszczególnych ścian, uwzglęnienia okien, drzwi, grubości futryn itp. W excelu trochę chujowo to się robi.