Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Smartfon
a, to może był update, nie używałem od pół roku ;p kiedyś wyglądał okropnie. ale stabilny i szybki był zawsze, ogólnie jedna z lepszych przeglądarek
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Rzeczywiscie, tez nie zauwazylem. Wobec powyzszego nanosze poprawki:Alsvartr pisze:Ja cały czas jadę na Operze, ale wyłączyłem automatyczne aktualizacje. Wersja 10.2 (chyba, musiałbym sprawdzić jak wrócę na chatę) jest całkiem stabilna i szybka, więc mogę polecić.
Edit: Dupa, nie zauważyłem że to temat o smartfonach więc pewnie o mobilną wersję Ci chodzi. Disregard the above then ;)
0ms pisze:Opera Mobile solidnie 'obsysa po ostatniej aktualizacji' od dobrych paru lat
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
A słyszeliście o dobrej nowinie? HTC one i galaxy s4 z oficjalnym softem google. Pomijając hujowy aparat w one, to dwa najlepsze telefony do tej ory
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Pytanie brzmi: jaki odtwarzacz na androida i dlaczego (standardowy zaczyna wkurwiać :P). PowerAmp?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
rozjebal mi się nexus :D ja to mam farta... no chuj, oby szybko nowa wersje wydali.
- chaos
- w mackach Zła
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
S2 w tamtej generacji nie miał konkurencji a i w kolejnej dobrze wypada ;).
- chaos
- w mackach Zła
rozmyśliłem się, olewam temat mój wave 3 spełnia narazie moje wymagania, poczekam aż w normalnej cenie będzie dostępnego coś naprawdę lepszego ...
- Riven
- Kontakt:
nexus 4 jest relatywnie bardzo tani i zajebisty... o ile go dorwiesz bo nie wiem jak jest z dostepnoscia u nas.
btw widzialem dzis w zlotych tarasach htc one. rzeczywiscie wypas ta obudowa. chcoiaz prawde mowiac s4 nie wyglada az tak zle na jego tle.
btw widzialem dzis w zlotych tarasach htc one. rzeczywiscie wypas ta obudowa. chcoiaz prawde mowiac s4 nie wyglada az tak zle na jego tle.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
riven co polecasz z najtańszych smartfonów w cenach 100 - 200 zł dla dziewczyny która chce kupić swojego pierwszego?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Morph
- Kontakt:
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
tak bez wyszukiwania to nie wiem . z low endu bardzo fajnie prezentuje sie galaxy ace 2 - ekran ma akceptowalny, a wydajnosc w normalnym uzyciu jest zupelnie przyzwoita. i bialy model wyglada calkiem elegancko. no ale nowka kosztuje z 600 zl... nie wiem czy kupisz jakiegokolwiek smartfona za 100 zl ;o nawet jesli to bedzie straszny syf ktory bedzie ja wkurwial. chyba ze mowisz o ofercie z abonamentu ale to kompletnie inna bajkaOnly_True_Believers pisze:riven co polecasz z najtańszych smartfonów w cenach 100 - 200 zł dla dziewczyny która chce kupić swojego pierwszego?
edit: popatrzylbym tez na oferte htc, maja od chuja tych modeli ale ich zeszloroczna generacja z dolnej polki wygladala calkiem niezle.
edit2: ogolnie to ponizej poziomu wydajnosci ace 2 wolalbym juz tradycyjna nokie. wolny smartfon to jest gowno. chcesz wyslac smsa albo zadzwonic i czekasz az sie aplikacja wlaczy... w codziennym uzytkowaniu mozna dostac bialej goraczki ;)
- 29a
- zaczyna szaleć
Bez jaj. Stare desire Zty ktore w playu chodzily w niskich cenach teraz sa za 500 na allnegro. Jak robilem research przy przedluzce to. Najbardziej oplacalo mi sie wziasc za 39 zeta wziasc xperie miro i ja puscic za 500. A ta xperia miala bebechy identyczne z moim dz. Z tym ze jak dz ma ekran 480x800 to tam bylo 480x320 xD.
Jak bym mial wiecej gotowki to bym na przedluzeniu wziasl lg 4xHD. Bebechy takie same jak S3 a polowa tej ceny. Ale skurwysyny z playa podniesli cene tydzien przed zakupem.
Jak bym mial wiecej gotowki to bym na przedluzeniu wziasl lg 4xHD. Bebechy takie same jak S3 a polowa tej ceny. Ale skurwysyny z playa podniesli cene tydzien przed zakupem.
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
- Riven
- Kontakt:
desire z jest wolny raczej. ace 2 to pierwszy budzetowy telefon jai widzialem ktorego mozna komfortowo uzywac.
- 29a
- zaczyna szaleć
Bez przesady, to nie jest konsola do gier tylko terminal do internetu/player do muzyki/podreczna nawigacja.
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
- Riven
- Kontakt:
nie gram na telefonie w zadne gry:). ale nie no, jasne, do podstawowych rzeczy wystarczy. tylko ta klawiatura hehe
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: Smartfon
Chyba jestem jakiś ograniczony, bo na smartphonie głównie korzystam z gier, tapatalk i przeglądarki. Jakby nie gry, chyba równie dobrze mógłbym mieć zwykły telefon.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦