tak działa na Ciebie alko czy trzeba coś zapalić ? ;)Riven pisze:ja pierdole :ddddBlock69 pisze:Dziś był mocny strzał. Sniło mi sie, że z kumplem nagrałem demówke - coś pod wczesne DEATH, ale to najmniej ważne. Samego procesu nagrywania nie pamiętam. Zaczeło się w kuchni. Dzwoni Blackult, chce wpaść przesłuchać materiał. Nie ma sprawy, czekam. Chwila i jest na miejscu. Okazało się, że owa demówka jest nie do końca na standardowym nośniku. Dało się ją odsłuchać poprzez podgrzanie na mojej kuchence gazowej wielkiego gara z zupą pomidorową. Podpalam gaz, zupa zaczyna sie grzać i z gara wydobywa sie muza. Całkiem fajne riffy nam wyszły, wokalnie też niczego sobie. Słuchamy muzyki z garnka z zupą pomidorową i nikogo z nas to nie dziwi. Blackult ma coś jeszcze do załatwienia na mieście i chce by puścić mu drugi numer. Robiło się to za pomocą chochli. Nalałem do talerza 2 chochle zupy pomidorowej i z gara zaczął lecieć drugi numer. Całkiem fajny swoją drogą. Tyle :D
Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: Głupie i pojebane sny.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Block69
- zahartowany metalizator
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie no, wymiękam, tego się nie da myśleć xDBlock69 pisze:Okazało się, że owa demówka jest nie do końca na standardowym nośniku. Dało się ją odsłuchać poprzez podgrzanie na mojej kuchence gazowej wielkiego gara z zupą pomidorową. Podpalam gaz, zupa zaczyna sie grzać i z gara wydobywa sie muza. Całkiem fajne riffy nam wyszły, wokalnie też niczego sobie. Słuchamy muzyki z garnka z zupą pomidorową i nikogo z nas to nie dziwi. Blackult ma coś jeszcze do załatwienia na mieście i chce by puścić mu drugi numer. Robiło się to za pomocą chochli. Nalałem do talerza 2 chochle zupy pomidorowej i z gara zaczął lecieć drugi numer.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- postuje jak opętany!
Niedawno śniło mi się, ze jestem... Glenem Bentonem z DEICIDE. Akurat udzielałem wywiadu, w którym utyskiwałem na... dwie gitarzystki, które w moim śnie grały w zespole w miejscu braci Hoffmanów. Narzekałem, że obydwie dziewczyny są zblazowane, że trudno się z nimi współpracuje i że grają w zespole tylko dla pieniędzy, a strona artystyczna działalności ich w ogóle nie interesuje. Wyjawiłem dziennikarzowi, że wspólnie ze Stevem rozmyślamy, jak pozbyć się obydwu panienek z zespołu. Wtedy reporter mi się postawił - powiedział, że przecież to nie teraz, ale na początku działalności sprzedawaliśmy najwięcej płyt, nasz debiut był przecież najlepiej sprzedającym się krążkiem w historii gatunku, więc dlaczego wtedy mnie i Steve'owi nie przeszkadzała zachłanność dziewczyn na pieniądze. Odpowiedziałem, że mieliśmy taki kontrakt z wytwórnią, że na początku dostawaliśmy malutki kawałeczek (tu pokazałem fragmencik najmniejszego paluszka) z zysku ze sprzedaży, a dopiero teraz dostajemy dużą część, więc mimo mniejszej ilości sprzedanych egzemplarzy to właśnie teraz dwie nieznośne dziewuchy zarabiają więcej.
Zastrzegam, ze w moim śnie nie wiedziałem, że na zwolnione miejsce gitarzysty może przyjść taki szkodnik, jak Santola.
Zastrzegam, ze w moim śnie nie wiedziałem, że na zwolnione miejsce gitarzysty może przyjść taki szkodnik, jak Santola.
In God We Trust
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kurwa, snilo mi się ze byłem krolowa obcych w parku jurajskim na obcej planecie, a potem klocilem się z leninem i wyzwalem go od lewakow :DDDD
this is a land of wolves now
- vicek
hmn opisze swój dawny sen erotyczny , będzie krótko . Śniło mi się że byłem z jakąś lambadziarą i byliśmy w jakimś starym opuszczonym hangarze, no cykam ją, jest dobrze a ona na to... przez gacie mi jedziesz ???? też dobrze .
- Believer
Sniło mi się, że znalazłem się na stypie u cyganów i jedna z dziewczynek tam obecnych jadła serek danio. wut
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Ostatnio śniło mi się, że jestem lekarzem prowadzącym Josha Homme, który był akurat pacjentem jednego z warszawskich szpitali. Szczegółów nie pamiętam, może to lepiej.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
Ten człowiek dla niektórych był koszmarem sennym. Był, bo już nie żyje. W piątek żywota swego dopełnił Richard Ramirez. A tu nic, ani znicza...
Requiescat in pace i chuj ci na grób.
Mam koszulkę Macabre z jego mordą i nie wiem teraz co popełnić :/
Requiescat in pace i chuj ci na grób.
Mam koszulkę Macabre z jego mordą i nie wiem teraz co popełnić :/
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
No więc miałem sen. Przyjeżdżam do chaty, a tu ze środka wychodzą Fripp z jakimś pudłem i Gunn z tym wielkim, wiadomo czym. Fripp do mnie: "Czy masz tutaj jakąś gaśnicę, bo jak się podepniemy, to nie wiadomo czy instalacja wytrzyma". Ja mówię, że nie ma problemu, bo w budynku jest siła, ale w razie czego to straż jest blisko. Potem jeszcze Gunn mówi do mnie, że właśnie został nowym basistą Slayer (PAMIĘTAJCIE KTO O TYM NAPISAŁ PIERWSZY!!!). Pomyślałem Pan King oszalał. Scenka druga. Siedzimy u mnie przed telewizorem, szukam DVD Eyes Wide Open, nie mogę znaleźć. W pewnej chwili Fripp do mnie: "Słuchaj dlaczego masz taką uwaloną koszulkę na plecach. Jakiś tynk, gips?" Ja do niego. Widzisz Robert taka robota... Scenka trzecia. Fripp stwierdził, że idą spać, wyskoczą tylko z Treyem zajarać. Na zewnątrz ulewa, woda na trawniku po kostki. Gdy wracają pakują się bezceremonialnie w ubłoconych do granic możliwości buciorach do środka. Tyle pamiętam.
Kurwa nie wiem co o tym myśleć. Nic nie piłem. Jedyne dopalacze, które wczoraj przyjąłem to kiszona kapusta.
Kurwa nie wiem co o tym myśleć. Nic nie piłem. Jedyne dopalacze, które wczoraj przyjąłem to kiszona kapusta.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
No nie wiem, nie wiem kiszona kapusta to i... kwas, ja by to w chuj odstawił.
- Rattlehead
Chłopie odstaw to, bo się wykończysz.535 pisze:Jedyne dopalacze, które wczoraj przyjąłem to kiszona kapusta.
support music, not rumors
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
śniło mi się niedawno, że trafiłem do Smoleńska na miejsce katastrofy (w chwili obecnej) - akurat jakaś ekipa łaziła i robiła jeszcze jakieś badania terenu i resztek szczątków - nagle jakiś jeden gość leci i krzyczy "ręka!! znalazłem jakąś rękę!!!" za chwilę drugi "głowa!! mam głowę! jest w słoiku w formalinie!". "Pojebani czy co?" myślę sobie i oddalam się żeby pospacerować bo okolica bardzo malownicza. Spaceruję jakimiś ścieżkami na skraju lasu, podziwiam piękny krajobraz i nagle jak nie jebnie. "Znowu samolot spadł!!!" myślę i zapierdalam z powrotem na miejsce gdzie słychać było jebnięcie. A tam ani żywej duszy - ekipy już nie ma - wszyscy skończyli dawno pracę, a z oddali zbliża się linia czołgów, która akurat ma tutaj poligon i czołgi po kolei napierdalają - akurat w moim kierunku. Spierdalam na łeb na szyję, wokół mnie wybuchy, drzewa się łamią, w końcu dopadam jakiegoś okopu i tam się kryję. W tym momencie do głowy wpada mi genialna myśl, że pewnie w dniu katastrofy w naszą delegację, jak podchodzili do lądowania też pierdolnęły czołgi, które miały tu poligon. Wyciągam komórkę, żeby zadzwonić z tym odkryciem do Macierewicza i niestety! budzę się... :(
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z tego snu wynika, że w głębi duszy jesteś pisiorem...;-)
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
w kontakcie włączony był elektrofumigator przeciwko komarom - niby na ludzi nie działa, ale przysięgam, że zawsze po nim pamiętam sny
-
- świeżak
od kilku dni śnią mi się ciała w trumnach - już zaczynam mieć dość - codziennie inni znajomi
Nigdy nie wiesz kiedy przyda Ci się pogotowie wodno-kanalizacyjne wrocław
- krz63
Ostatnią noc śniło mi się, że Kamilowi z Piaseczna jako gratis do zamówienia dorzuciłem swój rower, którego przecież nie mam.
Dzień wcześniej zaś sniło mi się, że byłem ministrem pracy w rządzie Tuska, wróciłem z Warszawy do domu i... kurwa zgubiłem ręcznik.
Dzień wcześniej zaś sniło mi się, że byłem ministrem pracy w rządzie Tuska, wróciłem z Warszawy do domu i... kurwa zgubiłem ręcznik.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Silent_Sea
Krzy ten towar co go bierzesz, to można w Archno prenumeratę zrobić ? bo widzę, że warto :)krz63 pisze:Ostatnią noc śniło mi się, że Kamilowi z Piaseczna jako gratis do zamówienia dorzuciłem swój rower, którego przecież nie mam.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- krz63
pojebane sny mam każdej nocy, postaram się na bieżąco nimi dzielić.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP