SQUASH BOWELS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SQUASH BOWELS
Coś czuję że ta płyta uzyska sporo punktów do miana najlepszej płyty grind na naszym krajowym poletku.
-
- w mackach Zła
Pięknie obleśne brzmienie mają ci sympatyczni panowie.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
generalnie to pewnie oni, albo Antigama, chyba że pojawi się jakiś czarny koń :)Nasum pisze:Coś czuję że ta płyta uzyska sporo punktów do miana najlepszej płyty grind na naszym krajowym poletku.
-
Dead Infection ma wydać split.Kosturr pisze:generalnie to pewnie oni, albo Antigama, chyba że pojawi się jakiś czarny koń :)Nasum pisze:Coś czuję że ta płyta uzyska sporo punktów do miana najlepszej płyty grind na naszym krajowym poletku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
Antigama też nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa, w tym roku maja sie jeszcze pojawić ich splity. W sumie fajnie gdyby pojawiła się znikąd jakaś kapela, która by zatrzęsła sceną wydając materiał, który wykosiłby konkurencję.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
mnie jakoś splity nigdy nie kręciły.
-
To też zależy od tego, jak są dobrane kapele. Czasem obydwie są zajebiste, i taki splicior aż żal wyciągać z odtwarzacza, nadmienić należy jeszcze, że materiał który został nagrany jest co najmniej dobry po obydwu stronach. A czasem bywa tak, że słucham tylko tej części, dla której go zakupiłem. Ale o splitach był już gdzies tu temat. Typowo kolekcjonerskie wydawnictwo.
- ar777
- rozkręca się
wyjebana jest ta nowa płyta!!!niszczy w chuj...
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba trza przytulic :P
-
Z pewnością;-)
- Harlequin
Wczoraj słuchałem pierwszy raz. W duzej mirze wydaje sie to być kontynuacja "Grindvirus", choć miałem wrażenie, że nowa płyta jest jakby bardziej rokendrollowa i rozbujana (co uważąm za fajne), ale z drugiej chyba troche za sterylna. Niemniej jednak dostałem w sumie to czego się spodziewałem. Nie wiem czy lepsze od nowej Antigamy, ale na pewno buja lepiej :)
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
No nie, stawianie SQ obok antigamy to błąd. SQ to grind bardziej klasyczny, pato-gore i najebka pod sceną w Trutnovie. Na moje ucho bardziej tu chodzi o groove, bujanie, niż rekordy szybkości. Antigama to precyzyjny techniczny strzał bez zbednych ceregieli. Jedni chcą się dobrze bawić a drudzy uprawiają mechanikę precyzyjną (przy czym obydwu słucha się z przyjemnością)Harlequin pisze:Nie wiem czy lepsze od nowej Antigamy, ale na pewno buja lepiej :)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Harlequin
-
Każdy z autopsji zna pewnie przypadek, kiedy naprawdę świetna, inteligentna i ułożona dziewczyna związała się z jakimś tępym bucem, któremu słowo kultura jest absolutnie obce, a sposób wypowiadania się i ogłady błaga o pomstę do nieba. Podobnie ma się sprawa z najnowszym Squash Bowels - ich najnowsza płyta to właśnie taki niegrzeczny chłopak, który odstrasza rodziców tej panny o której wspominałem na początku. To facet z którym raczej nie porozmawiamy o meteorach czy zawiłościach życia politycznego, to koleś któremu obce są nowinki techniczne pokroju portalu do Kanaan. Jest chamski i ordynarny, jego słownictwo jest zbyt ubogie by zrozumiał zdanie dłuższe niż składające się z dziesięciu słów, szorstki i nieokrzesany, siorbie podczas jedzenia zupy, mlaska i beka po drugim daniu. Jest szalenie bezpośredni - szczytem romantyzmu jest propozycja typu " Dupisz się, albo trzeba z tobą chodzić? A jak trzeba to czy stąd do drzwi wystarczy?". Jest prosty i nieskomplikowany, przeciętny psycholog nakreśliłby jego profil w 10 sekund , nie ma w jego osobowości absolutnie nic, co by skłoniło do zadumy czy refleksji, nic co by zastanowiło lub zaciekawiło. Jest imprezowy i rozrywkowy, fajny kompan do wypitki i zadymy, raczej nie jest to typ człowieka łagodnego i nieskorego do bójki. Z racji swego nieociosanego charakteru dosyć brutalny, ale szczery i prawdziwy w tym co robi. W końcu musiał czymś zaimponować tej lasce, skoro z nim jest, co nie? Może ma długiego fajfusa przez co panna ma niebywale dużo przyjemności i po prostu miło jej się spędza z nim czas...?
-
- Self
- rasowy masterfulowicz
No w bardziej obytym towarzystwie się takim kumplem nie pochwalisz. ;)
Zdecydowanie wolę takie marianowate posty czytać niż pseudonatchnione traktaty Dr. Ona z dupy. :D
Zdecydowanie wolę takie marianowate posty czytać niż pseudonatchnione traktaty Dr. Ona z dupy. :D
-
Najważniejsza jest równowaga. Nic nie dzieje się bez powodu. Wszechświat jest na dobrej drodze. Nasum rozwalił mi konstrukcję :)
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Uchylę mały rąbek tajemnicy,ze pewna polska labelnia wyda wkrótce na winylu do końca wakacji split Squash Bowels/Parricide + reedycję na LP 1 płyty Last Days Of Humanity ` The Sound Of Rancid Juices Sloshing Around Your Coffin `:)Więc szykuje się gruba akcja.A nawiasem mówiąc Parricide wzbogaci swą dyskografie wkrótce o 2 prestiżowe splity z Dead Infection & z Squash Bowels.Tylko pogratulować i pozazdrościc:)
Destroy your life for Noisecore!