WATAIN

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: WATAIN

14-06-2013, 11:19

Plastek pisze: melodyjne i nudne chujnie jak Sworn to the Dark i Lawless Darkness.
...i wszystkie płyty Motorhead są takie same, a Metallica nie różni się niczym od Slayer bo jedni i drudzy hałasują....

...nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie lubią wypowiadać się na tematy, o których nie mają najmniejszego pojęcia. Przesłuchaj ten "Lawless Darkness" jeszcze 500-600 razy wróć tu i przeproś. Zdecydowanie jedna z najlepszych płyt black metalowych ostatnich 10 lat.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

14-06-2013, 11:40

Maria Konopnicka pisze:
Plastek pisze: melodyjne i nudne chujnie jak Sworn to the Dark i Lawless Darkness.
...i wszystkie płyty Motorhead są takie same, a Metallica nie różni się niczym od Slayer bo jedni i drudzy hałasują....

...nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie lubią wypowiadać się na tematy, o których nie mają najmniejszego pojęcia. Przesłuchaj ten "Lawless Darkness" jeszcze 500-600 razy wróć tu i przeproś. Zdecydowanie jedna z najlepszych płyt black metalowych ostatnich 10 lat.
Marian, jeśli Ty każdą płytę ze swojej kolekcji tyle razy przesłuchujesz to musisz być jakimś Nosferatu. A już na pewno kimś kto pamięta czasy panowania Jagiellonów na ziemiach polskich :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

14-06-2013, 11:58

Po lawless darkness mam taki odrzut od tego plastyku,ze nawet nie chce mi sie sprawdzac
niech to miejsce niebawem zniknie
Maria Konopnicka

14-06-2013, 12:40

Lykantrop pisze: Marian, jeśli Ty każdą płytę ze swojej kolekcji tyle razy przesłuchujesz to musisz być jakimś Nosferatu.
Dziwić się, że w sądownictwie taki burdel :) Panie, w którym miejscu napisałem ile razy przesłuchałem tę płytę? Prosiłem kolegę by przesłuchał 500-600 w nadziei, że z niej coś pojmie. Inna sprawa, że Lawless Darkness obok Evisceration Plague, Embryonic i Le Noise była najczęściej słuchaną przeze mnie płytą ostatnich lat, niewykluczone więc, że liczbę przesłuchań w setkach można byłoby liczyć :) Tylko kto by to liczył i po co? :)
Zwykle mam płytę jedną w roku, może jedną na dwa lata, której słucham bardzo, bardzo dużo. Kilka w roku takich, których słucham 20-50 razy, kilkanaście takich, których słucham 10-20 razy i kilkaset takich, których słucham 2-3 razy :) No i jeszcze kilka tysięcy takich, które w foliach trzymam :)))
Maria Konopnicka

14-06-2013, 12:42

pr0metheus pisze:Po lawless darkness mam taki odrzut od tego plastyku,ze nawet nie chce mi sie sprawdzac
....chyba uszy masz plastikowe :) Ale ja Was chłopcy rozumiem, bo pisałem podobnie po pierwszym odsłuchu tego krążka. Rzeczywiście sprawia wrażenie zbyt melodyjnego, plastikowego, rozwleczonego i nudnego. Zaręczam Was jednak, że to tylko pierwsze wrażenie. Płyta jest znakomita i wciąga okrutnie.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

14-06-2013, 12:50

Znaczy sie w folii jeszcze u Ciebie lezy obok kilku tysiecy plyt:)
niech to miejsce niebawem zniknie
Maria Konopnicka

14-06-2013, 12:52

pr0metheus pisze:Znaczy sie w folii jeszcze u Ciebie lezy obok kilku tysiecy plyt:)

Tak. Codziennie rozbieram się do naga i zaczynam w nich tarzać. Pocieram nimi swój tors i krzyczę: O kurwa! Ale ja jestem popierdolony! :))
Awatar użytkownika
Drone

14-06-2013, 13:08

Jeżeli ktoś źle ocenia ostatni WATAIN, nie lubi tej płyty, nie ceni i nie chce jej słuchać, to oczywiste jest, że cierpi na lęk przed otwartą przestrzenią, aglomeracyjnym rozmachem czy rozległością sportowej areny. Generalnie obce są mu atrybuty duszy europejskiej, jakby to trafnie ujął Spengler. Nora, jama, piwniczna izba, zsyp czy szopa z narzędziami ogrodowymi - oto miejsce, w którym tego typu jednostki czują się jak "u siebie". Proszę bardzo - niech rozpalą tam sobie jeszcze świeczkę, przyniosą talerzyk z czosnkiem i cebulą, albo nawet wysmarują lico pastą do butów, żeby nawiązać do kultury i kolorytu przodków. Ale niech nie ważą sie dyskutować o poważnych zagadnieniach dotyczących sztuki czy życia w ogóle.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

14-06-2013, 16:59

Drone pisze:Jeżeli ktoś źle ocenia ostatni WATAIN, nie lubi tej płyty, nie ceni i nie chce jej słuchać, to oczywiste jest, że cierpi na lęk przed otwartą przestrzenią, aglomeracyjnym rozmachem czy rozległością sportowej areny. Generalnie obce są mu atrybuty duszy europejskiej, jakby to trafnie ujął Spengler. Nora, jama, piwniczna izba, zsyp czy szopa z narzędziami ogrodowymi - oto miejsce, w którym tego typu jednostki czują się jak "u siebie". Proszę bardzo - niech rozpalą tam sobie jeszcze świeczkę, przyniosą talerzyk z czosnkiem i cebulą, albo nawet wysmarują lico pastą do butów, żeby nawiązać do kultury i kolorytu przodków. Ale niech nie ważą sie dyskutować o poważnych zagadnieniach dotyczących sztuki czy życia w ogóle.
A idź spierdalaj
KVLT lizania CZASZKI
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

14-06-2013, 17:04

Maria Konopnicka pisze:
pr0metheus pisze:Po lawless darkness mam taki odrzut od tego plastyku,ze nawet nie chce mi sie sprawdzac
....chyba uszy masz plastikowe :) Ale ja Was chłopcy rozumiem, bo pisałem podobnie po pierwszym odsłuchu tego krążka. Rzeczywiście sprawia wrażenie zbyt melodyjnego, plastikowego, rozwleczonego i nudnego. Zaręczam Was jednak, że to tylko pierwsze wrażenie. Płyta jest znakomita i wciąga okrutnie.

Ten jeden kawałek wciąga cale LD nosem
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-06-2013, 19:03

Maria Konopnicka pisze:[

Spierdalaj na szczaw, nawet nie będę komentował tych bredni pajacu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

14-06-2013, 19:04

Aj weź, skomentuj. Proszę. Tak ładnie komentujesz.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-06-2013, 19:06

Jak sprawisz, że Drone w końcu stanie się mężczyzna, a przestanie być taką ciotką.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

14-06-2013, 19:08

Drone jest mężczyzną, bo bije swoją matkię (a przynajmniej tak daje do zrozumienia), więc nie podskakuj, synek.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-06-2013, 19:10

Zwykła ciotka, maluszek ala Eryczek, a nie mężczyzna. Nic dziwnego, że trwa w modlitwie i docenia transgresywny "Lawless Darkness", który obalił komunizm.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Drone

14-06-2013, 19:54

Plastek jakby raz starej przypierdolił to też by poznał, co to transgresja :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Maria Konopnicka

14-06-2013, 21:04

Plastek pisze: Spierdalaj na szczaw, nawet nie będę komentował tych bredni pajacu.
Obrazek
Drone pisze:Plastek jakby raz starej przypierdolił to też by poznał, co to transgresja :)
Musiałby wejść na krzesło, żeby jej klapsa dać :)
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

14-06-2013, 21:46

Drone pisze:oczywiste jest, że cierpi na lęk przed otwartą przestrzenią, aglomeracyjnym rozmachem czy rozległością sportowej areny. Generalnie obce są mu atrybuty duszy europejskiej, jakby to trafnie ujął Spengler. Nora, jama, piwniczna izba, zsyp czy szopa z narzędziami ogrodowymi - oto miejsce, w którym tego typu jednostki czują się jak "u siebie"
padłem :D
[V]

24-06-2013, 15:44

ale słabe to jest..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ