Okej zapisane. Lecę do hurtowni.Maria Konopnicka pisze:Tak. Zwykle okrągła płyta o średnicy do 30 cm z zapisanym spiralnie w postaci rowka analogowym nagraniem dźwiękowym.Rattlehead pisze:Wiadomo coś może o winylcach?
Płyty gramofonowe były wykonywane z różnych materiałów, najczęściej ebonitu, szelaku lub poli(chlorku winylu) - stąd nazwa potoczna – płyta winylowa. Choć produkowano je w różnych kolorach, to zdecydowanie najczęściej w czarnym, stąd inna nazwa potoczna – czarna płyta. Obecnie powszechnie określana jest też mianem płyty analogowej.
Płyty gramofonowe były podstawowym środkiem rozpowszechniania nagrań muzycznych od końca wieku XIX do lat 80 wieku XX.
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: AUTOPSY
support music, not rumors
-
black jacket
- zaczyna szaleć
wstrzymaj konieRattlehead pisze:Okej zapisane. Lecę do hurtowni.Maria Konopnicka pisze:Tak. Zwykle okrągła płyta o średnicy do 30 cm z zapisanym spiralnie w postaci rowka analogowym nagraniem dźwiękowym.Rattlehead pisze:Wiadomo coś może o winylcach?
Płyty gramofonowe były wykonywane z różnych materiałów, najczęściej ebonitu, szelaku lub poli(chlorku winylu) - stąd nazwa potoczna – płyta winylowa. Choć produkowano je w różnych kolorach, to zdecydowanie najczęściej w czarnym, stąd inna nazwa potoczna – czarna płyta. Obecnie powszechnie określana jest też mianem płyty analogowej.
Płyty gramofonowe były podstawowym środkiem rozpowszechniania nagrań muzycznych od końca wieku XIX do lat 80 wieku XX.
https://www.burningshed.com/store/peace ... /261/4736/

- Rattlehead
Kurcze, nie mam tych wynalazków paypalowych. Zmuszony jestem poczekać, aż pojawi się u nas.
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
kupione... opłacone... odliczam dni:)))))))
- Rattlehead
No i mogłeś mi zamówić jeden egzemplarz, ale nieeee. Już nie kupię u Ciebie koszulki ;)
-
SCREAMBLOODYGORE
hehe... poszedłem na łatwiznę i kupiłem CD poprzez allegro... winyle też się pewnie wkrótce pojawią... dla wszystkich wystarczy... tylko trza się uzbroić w cierpliwość...
- Rattlehead
Oczywiście żartowałem :). Na nowe t-shirty czekam z podobną niecierpliwością jak na winyl Autopsy ;). A właśnie może t-shirt Autopsy?
-
SCREAMBLOODYGORE
jakis czas temu zamawiałem shirta Autopsy bezpośrednio od Pani Nancy Reifert... przy następnym zamówieniu będę pamiętał o Tobie...
- Rattlehead
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
To i ja poproszę o cynk :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
shitfun
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jak wyżej :D Już się nie mogę doczekać.SCREAMBLOODYGORE pisze:kupione... opłacone... odliczam dni:)))))))
The madness and the damage done.
- Nerwowy
Ja poczekam aż stanieje, może uda się wyrwać za 19 zeta jak ME w digibooku :D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Kraft
No a jeśli Reifert, czyli niemal rodzina prawda, ma w tym udział procentowy, to na kogo teraz wyszedłeś? Jeszcze kup synkowi traktor w wieku 16 lat. Ty dus... ehh.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Przez takie postawy Autopsy nie istnieje w statystykach, a chyba nie muszę mówić co to znaczy dla jakości tego zespołu?Nerwowy pisze:Ja poczekam aż stanieje, może uda się wyrwać za 19 zeta jak ME w digibooku :D.
The madness and the damage done.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Wymagany wiek na prawo jazdy kategorii T to 16 lat, więc wszystko się zgadza.Kraft pisze:No a jeśli Reifert, czyli niemal rodzina prawda, ma w tym udział procentowy, to na kogo teraz wyszedłeś? Jeszcze kup synkowi traktor w wieku 16 lat. Ty dus... ehh.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
SCREAMBLOODYGORE
Nerwowy pisze:Ja poczekam aż stanieje, może uda się wyrwać za 19 zeta jak ME w digibooku :D.
Szalom Alejhem!
-
neuro
- postuje jak opętany!
-
SCREAMBLOODYGORE
Wyjeb! Niech ta cholerna płyta już do mnie dotrze bo jeszcze trochę i nabawię się wrzodów...