Kingdom
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: Kingdom
4.8 :D:D:D:D:D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a ty co
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nic, ciekaw jestem w jaki sposób kolega nicram wyciąga oceny płyt i czemu nie 4.87329392739
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No bo to taki myk, że niby skala szkolna, ale z 6-stopniowej robi 60-stopniową ;)
Zawsze mnie zastanawiało jaka jest różnica między płytą na 4.8 a taką na 4.7. Lepsza produkcja werbla? Czystsze struny gitary? Połknął zamiast wypluć?
Zawsze mnie zastanawiało jaka jest różnica między płytą na 4.8 a taką na 4.7. Lepsza produkcja werbla? Czystsze struny gitary? Połknął zamiast wypluć?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
przy 4.8, 5 dźwięk w 4 riffie 2 kawałka jest bardziejszy od tego w płycie, co ma 4.7
- nicram
I co taka cisza w temacie? Myślałem, że wśród masterfulowych hipsterów taka muzyka ma wzięcie. Słucham sobie właśnie z prawidłowo nagranego CD i jest jeszcze więcej mocy niż poprzednio. Dużo grobu i pochodnych trumien. Kolega Lykantropek nic nie napisze? No tak, Kingdom to jednak jest bardziej III niż IV i V liga, ale może się koledze jednak spodoba? ;-)
all the monsters will break your heart
- Sybir
To, co piszesz o III lidze, to być może prawda, ale słucha się tego Kingdom dobrze, ostatnio znalazłem dla MPoSB trochę czasu i nie czuję się rozczarowany. A nowy dysk nagrany o piekło lepiej, poprzedni zdecydowanie odstaje. Bądź co bądź, solidne 3/5 ode mnie ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Góral
- w mackach Zła
Chuj z tym, która to liga. Bardzo fajny album. Czy lepszy od debiutu, tego jeszcze nie jestem w stanie napisać, ale słucha się tego naprawdę dobrze. Cover Nihilist lepiej jakby znalazł się na końcu.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Lykantrop
No, ale po chuj mam pisać skoro nie słyszałem?nicram pisze:I co taka cisza w temacie? Myślałem, że wśród masterfulowych hipsterów taka muzyka ma wzięcie. Słucham sobie właśnie z prawidłowo nagranego CD i jest jeszcze więcej mocy niż poprzednio. Dużo grobu i pochodnych trumien. Kolega Lykantropek nic nie napisze? No tak, Kingdom to jednak jest bardziej III niż IV i V liga, ale może się koledze jednak spodoba? ;-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
zara zara
jak to prawidłowo nagrany cede? jest poprawiona wersyja??
jak to prawidłowo nagrany cede? jest poprawiona wersyja??
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Mol
- zahartowany metalizator
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
Ale już słyszałem. Faktycznie, chlasta aż miło. Szybciutko usuwam mpchujki i czekam na pakę od Krzysia, w końcu po tych wszystkich Furiach, Plagach i Thawach ktoś pokazał, że nie wszystkim metalowcom w Polsce zmiękły wory :)Lykantrop pisze:No, ale po chuj mam pisać skoro nie słyszałem?nicram pisze:I co taka cisza w temacie? Myślałem, że wśród masterfulowych hipsterów taka muzyka ma wzięcie. Słucham sobie właśnie z prawidłowo nagranego CD i jest jeszcze więcej mocy niż poprzednio. Dużo grobu i pochodnych trumien. Kolega Lykantropek nic nie napisze? No tak, Kingdom to jednak jest bardziej III niż IV i V liga, ale może się koledze jednak spodoba? ;-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
Fajna płytka to akurat prawda!!!!! Mam jednak wrażenie, że przeszła trochę bez echa.
- manieczki
Tak samo jak Hell United. Kingdom nie słyszałemnicram pisze:Fajna płytka to akurat prawda!!!!! Mam jednak wrażenie, że przeszła trochę bez echa.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
Tak, Hell United to samo. Kurwa taki majstersztyk, a tutaj cisza...
- tomder
- zaczyna szaleć
Jest tylko na kasecie, wyszło tego 150 sztuk bodajże.zawlekacz pisze:i to jest bardzo dobra wiadomość! Kiedy będzie dostepne??
czy idzie dostac "Temple of Death" na innym nosniku nic kaseta?
Jeden z mocniejszych punktów w 2013 na rodzimej scenie. B. lubię wracać do tego albumu ale wkurwia to, ze CD-ek mam za cicho nagrany. Jak się zapomnę i po Kingdom włączę coś innego, a że słucham najczęściej na słuchawkach to uszy idzie mi upierdolić.
- Sybir
Re: Odp: Kingdom
To nie wymieniałeś u Hellthrashera na "głośniejszą" wersję?
Sam album dobry, graficznie w odpowiedni sposób koresponduje z warstwą muzyczną :D O HU ostatnim się nie wypowiem, gdyż nie pamiętam za bardzo ich drugiego albumu ;)
Sam album dobry, graficznie w odpowiedni sposób koresponduje z warstwą muzyczną :D O HU ostatnim się nie wypowiem, gdyż nie pamiętam za bardzo ich drugiego albumu ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Przypomina mi trochę to granie początki warszawskiego Centurion. Duuużo lepsze to niż ostatnie Hell United, które takie zbyt lekko ugłaskane i mało drapieżne było.
- tomder
- zaczyna szaleć
Re: Odp: Kingdom
Kupowałem od Lefta więc nie wymienię ale spoko przy okazji zakupów w HT zamówię wersję głośniejszą bo kurwicy idzie dostać.Sybir pisze:To nie wymieniałeś u Hellthrashera na "głośniejszą" wersję?