MEGADETH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

18-06-2013, 23:30

Maria Konopnicka pisze:Abstrahując od fantazji erotycznych Adriana - czy ktoś się jeszcze dziś wypowie o nowym Megadeth? Bo zaraz będę musiał się z forum zwijać... :)
No fajny ten nowy Megadeth, tylko jak pisałem wcześniej, wokalnie Dave kwili jakby zatwardzenia dostał.
Coś tam było! Człowiek!
Maria Konopnicka

Re: MEGADETH

18-06-2013, 23:35

Adrian696 pisze: liscia tobie?? przeciez napisałem ze ułomnym wybaczam...
Dość, że jesteś twardy, odważny, umiesz posługiwać się dłutem i znasz niemiecki to jeszcze cechuje Cię wspaniałomyślność :) Coraz bardziej mi imponujesz :))
Adrian696 pisze: a co do konDrona - co ma wisiec nie utonie...
Rozmawiałem o tym z nim nawet - zwierzył mi się, że od czasu tej pogróżki ma problemy ze snem i zanim na jakiś koncert się wybierze to najpierw bada czy nie istnieje przypadkiem niebezpieczeństwo, że Cię tam spotka :)) Ogólnie, mocno to przeżył. Płakał nawet. Dałem mu chusteczkę :)))
Adrian696 pisze: no a teraz słownik w reke i sie poducz, dyletancie po polonistyce :)
Tak zrobię - czasy są ciężkie - byle debil z dostępem do internetu jeśli tylko ma samozaparcie i dużo wolnego czasu może wytknąć wykształconemu człowiekowi pomyłkę. A tak poważnie mówiąc - wygląda na to, że masz rację iż to germanizm a nie rusycyzm. I poważnie kończąc - zLOL-owany przez Ciebie opis sytuacyjny jest jak najbardziej prawdziwy. Zapamiętałem ten "rusycyzm" ze studiów i zbagatelizowałem odmienną podpowiedź google w tej kwestii :)
Maria Konopnicka

Re:

18-06-2013, 23:36

Skaut pisze: No fajny ten nowy Megadeth, tylko jak pisałem wcześniej, wokalnie Dave kwili jakby zatwardzenia dostał.
A do mnie te wokale bardzo trafiają. Rzekłbym, że są jednym z atutów tego krążka :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

18-06-2013, 23:43

Maria Konopnicka pisze:Dość, że jesteś twardy, odważny, umiesz posługiwać się dłutem i znasz niemiecki to jeszcze cechuje Cię wspaniałomyślność :) Coraz bardziej mi imponujesz :))
ale nie potrafie robic 5 tysiecy zdjec, kupowac tysiace płyt ktore leza zafoliowane latami, no i nie umiem rozdawac darmowych gazetek reklamowych - jak widzisz do ideału sporo mi brakuje...
Maria Konopnicka pisze:Rozmawiałem o tym z nim nawet - zwierzył mi się, że od czasu tej pogróżki ma problemy ze snem i zanim na jakiś koncert się wybierze to najpierw bada czy nie istnieje przypadkiem niebezpieczeństwo, że Cię tam spotka :)) Ogólnie, mocno to przeżył. Płakał nawet. Dałem mu chusteczkę :)))
oj tam - poboli i przestanie...
Maria Konopnicka pisze: Tak zrobię - czasy są ciężkie - byle debil z dostępem do internetu jeśli tylko ma samozaparcie i dużo wolnego czasu może wytknąć wykształconemu człowiekowi pomyłkę.
straszne to - a jaszcze straszniejsze ze najwiecej debili to posrod tych niby wykształconych :) magistry polonistyki maja nikłe pojecie o jezyku a inzyniery twierdza ze liczba Pi to zmienna... ale w necie to alfy i omegi - a mniemanie o sobie....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Skaut

18-06-2013, 23:46

Maria Konopnicka pisze:
Skaut pisze: No fajny ten nowy Megadeth, tylko jak pisałem wcześniej, wokalnie Dave kwili jakby zatwardzenia dostał.
A do mnie te wokale bardzo trafiają. Rzekłbym, że są jednym z atutów tego krążka :)
lepiej zwiń się już z forum ;] Tak beznamiętnych, spiętych wokali Dave nie nagrał od czasu ostatniej płyty ;]
Coś tam było! Człowiek!
Maria Konopnicka

19-06-2013, 00:59

Adrian696 pisze:[pojecie o jezyku a inzyniery twierdza ze liczba Pi to zmienna... ale w necie to alfy i omegi - a mniemanie o sobie....

to prawda - w necie same eksperty :) wszyscy się na wszystkim znają :)
Maria Konopnicka

19-06-2013, 16:40

Tak, bardzo przyjemnie tego ostatniego Megadeth się słucha. Zupełnie nie czekałem na ten album i sądziłem, że podobnie jak w przypadku poprzedniej ich płyty zakończę na 2-3 przesłuchaniach. Tymczasem drugi tydzień kręci się ta płytka w moim odtwarzaczu i każdego dnia chociaż 2-3 razy poleci :)
535

19-06-2013, 18:04

Ja zaś bezczelnie stwierdzę, że słyszałem jeden numer w radio i wiem że świadomie po to nie sięgnę. Nawet nie dlatego, że nigdy nie byłem fanem tej kapeli, ale po prostu, szkoda mi czasu.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-06-2013, 19:09

Maria Konopnicka pisze:Tak, bardzo przyjemnie tego ostatniego Megadeth się słucha. Zupełnie nie czekałem na ten album i sądziłem, że podobnie jak w przypadku poprzedniej ich płyty zakończę na 2-3 przesłuchaniach. Tymczasem drugi tydzień kręci się ta płytka w moim odtwarzaczu i każdego dnia chociaż 2-3 razy poleci :)
Za ta plyta to sytacja troche jak z trzecim Annihilator, wszyscy krecili mordami, ze wokalista nie ten, ze pedalskie melodyjki, ze melodyjne, ze poscielowy ale wszyscy sluchali i sluchali a dzisiaj wielu uwaza Set The World Of Fire za jedna z lepszych ich plyt.
woodpecker from space
535

19-06-2013, 19:16

^^^Masz rację. Za Annihilator także nie przepadałem.
Maria Konopnicka

19-06-2013, 19:32

Triceratops pisze: Za ta plyta to sytacja troche jak z trzecim Annihilator, wszyscy krecili mordami, ze wokalista nie ten, ze pedalskie melodyjki, ze melodyjne, ze poscielowy ale wszyscy sluchali i sluchali a dzisiaj wielu uwaza Set The World Of Fire za jedna z lepszych ich plyt.
coś tym jest...
Awatar użytkownika
Drone

19-06-2013, 20:03

Triceratops pisze: Set The World Of Fire
ANNIHILATOR nie nagrał nigdy takiej płyty.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Maria Konopnicka

19-06-2013, 20:15

Drone pisze:
coś w tym jest...

PS. Pewnie Tricepsowi tak profesor na studiach powiedział i wryło mu się w pamięć. Zignorował więc podpowiedź google i wpisał tak jak go nauczono, licząc, że pewnie nie śpisz i nawiążecie płomienną dyskusję :)
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

19-06-2013, 20:34

No to kurwa następne 3 strony z głowy.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Triceratops

19-06-2013, 20:36

Maria Konopnicka pisze:
Drone pisze:
coś w tym jest...

PS. Pewnie Tricepsowi tak profesor na studiach powiedział i wryło mu się w pamięć. Zignorował więc podpowiedź google i wpisał tak jak go nauczono, licząc, że pewnie nie śpisz i nawiążecie płomienną dyskusję :)
tak bylo..... i drone to bezlistosnie wykorzystal, obnazajac moja niewiedze z dziedzin wikipedii i annihilator....i angielskiego
woodpecker from space
Maria Konopnicka

19-06-2013, 20:37

Rattlehead pisze:No to kurwa następne 3 strony z głowy.
LOL :)
535

19-06-2013, 20:37

Rattlehead pisze:No to kurwa następne 3 strony z głowy.
Pójdą w ruch "pałki" i noże.
Maria Konopnicka

19-06-2013, 20:39

Triceratops pisze: tak bylo..... i drone to bezlistosnie wykorzystal, obnazajac moja niewiedze z dziedzin wikipedii i annihilator....i angielskiego
Smutne czasy nastały gdy byle cep z dostępem do internetu poprawia człowieka wykształconego i inteligentnego :) Panie premierze, jak żyć?
Maria Konopnicka

19-06-2013, 20:42

535 pisze: Pójdą w ruch "pałki" i noże.
karmniki i liście jak Adrian dołączy.... a na koniec Triceps wszystko zmiesza z gównem. Drone w gównie, Adrian w gównie, karmnik w gównie, bachor Adriana w gównie, moje gazetki reklamowe w gównie, ostatnia płyta Megadeth w gównie i 50 tys. zdjęć, które dziś zrobiłem w gównie, cały masterful w gównie... i wtedy wychodzę JA! CAŁY NA BIAŁO !!!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

19-06-2013, 23:30

:DDDDDDD
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ